Ordinul Templierilor

de Andrei Ionut Ruse
Adauga la favorite
Vezi
3347
vizualizari
2,630 lei
din 16,500 lei
19
zile ramase
FOLOSESTE CARDUL "SPRIJINA SI TU"
București,
Împreună ne dorim să dăm viață cărții Ordinul Templierilor, de Emanuel Iavorenciuc.
Initiator proiect
8 proiecte

Împreună ne dorim să dăm viață cărții Ordinul Templierilor, de Emanuel Iavorenciuc. Alege una dintre recompensele oferite și participă și tu la nașterea acestui proiect!

 

Emanuel Iavorenciuc (n. 1997) este absolvent al Facultății de Istorie și Geografie (Universitatea Ștefan cel Mare, Suceava), masterand la Facultatea de Istorie și Filozofie (Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca), membru al Societății de Științe Istorice din România și inițiator al proiectului Istoria pe Răzătoare.

Lucrarea sa, Ordinul Templierilor. Între istorie și legende, este o călătorie antrenantă, pornind din inima Ierusalimului și a cruciadelor, trecând prin Sudul Franței, apoi prin fața Accrei cucerite, coborând în Parisul secolului al XVIII-lea și în tumultul Revoluției Franceze.

Cartea își propune să scoată la iveală teoriile cu privire la momentul înființării Ordinului Templier (cum a fost posibil ca un ordin format inițial din 9 cavaleri să ajungă să capete o asemenea notorietate în epocă?), dar și evoluția acestuia, traversând terenul fragil dintre mit și realitate, ținând cont de spiritul mutațiilor epocii, dezvăluind în final motivul pentru care regele Filip al IV-lea cel Frumos a decis să-i aresteze pe templieri. Cum ar trebui să ne „apărăm” de templieri și de pseudo-istoricitatea care aureolează încă în jurul acestora? Este Ordinul Templier precursorul Francmasoneriei din secolul al XVIII-lea? Și ce legătură au cele mai cunoscute teorii ale conspirației cu acest subiect, mergând până la celebrul roman al lui Dan Brown, „Codul lui Da Vinci”?

 

 

Editura Hyperliteratura

Editura Hyperliteratura s-a născut la sfârșitul lui 2016 și prin ea ne-am propus să schimbăm din temelii câteva lucruri pe piața de carte românească: promovare mai bună a autorilor români, drepturi financiare mai mari pentru scriitori (chiar și de 3-4 ori mai mari decât editurile „tradiționale”), transparență și nu în ultimul rând respect pentru autor și pentru cititori.

 Mai multe puteți afla despre noi pe www.Hyperliteratura.ro.

 

Cum poți susține cartea

E simplu: alegi una dintre recompensele alăturate, fie cea simplă, doar precomanda acestui titlu, fie din pachetele pe care ți le-am pregătit, iar împreună vom strânge fondurile necesare publicării, dar și promovării cărții. Totodată, numele tău va apărea pe pagina de mulțumiri a cărții și vei fi printre primii ei cititori.

Toate recompesele noastre au reduceri substanțiale și transport gratuit pe teritoriul României.

 

Ce facem cu fondurile obținute

Cea mai mare parte din suma obținută din această campanie va acoperi costurile de tipar ale cărții, care se ridică la aproximativ 12.500 de lei. De asemenea, vom plăti un avans autorului pentru exemplarele precomandate (nu uitați că noi oferim drepturi de autor mult mai mari decât editurile tradiționale), vom acoperi cheltuielile acestei campanii, iar ce va rămâne va fi investit în promovarea ulterioară a cărții.

 

De ce este important să contribui

Alegând să susții acest proiect, vei face parte din echipa care va da naștere acestei cărți. Noi credem că lucrurile bune se realizează prin solidaritatea unei comunități, în acest caz al cititorilor, iar implicându-te vei deveni unul dintre cei care vor contribui la  punerea în scenă a unei povești care poate depăși barierele timpului nostru.

Investind într-o carte, investești de fapt în dezvoltarea artistică a comunității tale și a propriei tale persoane.

  

Când vei primi cartea / recompensa aleasă

Imediat ce va ieși din tipar, undeva spre mijlocul lunii noiembrie a acestui an. Vei fi printre primii cititori, pentru că primele pachete pleacă spre susținători, abia după aceea trimitem cărțile spre librăriile partenere și alți difuzori. 

  

PS. Pentru orice întrebări legate de campanie, de carte sau despre autor, puteți contacta oricând echipa Editurii Hyperliteratura pe office@hyperliteratura.ro.


Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Ioan Florin Oprea
acum 36 minute
Mult succes!
90.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 ore
10.00 lei
Alexandru Lungoci
acum 4 zile
Mult succes!
80.00 lei
Dorin Poenaru
acum o saptamana
Mult succes!
250.00 lei
Cristina Grab
acum o saptamana
Succes!
80.00 lei
Daniela Nitulescu
acum o saptamana
130.00 lei
ionela pislariu
acum o saptamana
Multumesc pt aceste proiecte
80.00 lei
Larisa Leontica
acum 2 saptamani
Felicitari si succese maxime in toate!
30.00 lei
CHIRITA Florin
acum 2 saptamani
Bafta si spor la munca!
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 saptamani
500.00 lei
Stoin Ovidiu
acum 2 saptamani
80.00 lei
Stoin Ovidiu
acum 2 saptamani
80.00 lei
Constantinescu Raluca
acum 2 saptamani
90.00 lei
acum 2 saptamani
100.00 lei
acum 2 saptamani
200.00 lei