Ordinul Templierilor

de Andrei Ionut Ruse
Adauga la favorite
Vezi
12107
vizualizari
8,020 lei
din 16,500 lei
București,
Împreună ne dorim să dăm viață cărții Ordinul Templierilor, de Emanuel Iavorenciuc.
Initiator proiect
17 proiecte

Împreună ne dorim să dăm viață cărții Ordinul Templierilor, de Emanuel Iavorenciuc. Alege una dintre recompensele oferite și participă și tu la nașterea acestui proiect!

 

Emanuel Iavorenciuc (n. 1997) este absolvent al Facultății de Istorie și Geografie (Universitatea Ștefan cel Mare, Suceava), masterand la Facultatea de Istorie și Filozofie (Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca), membru al Societății de Științe Istorice din România și inițiator al proiectului Istoria pe Răzătoare.

Lucrarea sa, Ordinul Templierilor. Între istorie și legende, este o călătorie antrenantă, pornind din inima Ierusalimului și a cruciadelor, trecând prin Sudul Franței, apoi prin fața Accrei cucerite, coborând în Parisul secolului al XVIII-lea și în tumultul Revoluției Franceze.

Cartea își propune să scoată la iveală teoriile cu privire la momentul înființării Ordinului Templier (cum a fost posibil ca un ordin format inițial din 9 cavaleri să ajungă să capete o asemenea notorietate în epocă?), dar și evoluția acestuia, traversând terenul fragil dintre mit și realitate, ținând cont de spiritul mutațiilor epocii, dezvăluind în final motivul pentru care regele Filip al IV-lea cel Frumos a decis să-i aresteze pe templieri. Cum ar trebui să ne „apărăm” de templieri și de pseudo-istoricitatea care aureolează încă în jurul acestora? Este Ordinul Templier precursorul Francmasoneriei din secolul al XVIII-lea? Și ce legătură au cele mai cunoscute teorii ale conspirației cu acest subiect, mergând până la celebrul roman al lui Dan Brown, „Codul lui Da Vinci”?

 

 

Editura Hyperliteratura

Editura Hyperliteratura s-a născut la sfârșitul lui 2016 și prin ea ne-am propus să schimbăm din temelii câteva lucruri pe piața de carte românească: promovare mai bună a autorilor români, drepturi financiare mai mari pentru scriitori (chiar și de 3-4 ori mai mari decât editurile „tradiționale”), transparență și nu în ultimul rând respect pentru autor și pentru cititori.

 Mai multe puteți afla despre noi pe www.Hyperliteratura.ro.

 

Cum poți susține cartea

E simplu: alegi una dintre recompensele alăturate, fie cea simplă, doar precomanda acestui titlu, fie din pachetele pe care ți le-am pregătit, iar împreună vom strânge fondurile necesare publicării, dar și promovării cărții. Totodată, numele tău va apărea pe pagina de mulțumiri a cărții și vei fi printre primii ei cititori.

Toate recompesele noastre au reduceri substanțiale și transport gratuit pe teritoriul României.

 

Ce facem cu fondurile obținute

Cea mai mare parte din suma obținută din această campanie va acoperi costurile de tipar ale cărții, care se ridică la aproximativ 12.500 de lei. De asemenea, vom plăti un avans autorului pentru exemplarele precomandate (nu uitați că noi oferim drepturi de autor mult mai mari decât editurile tradiționale), vom acoperi cheltuielile acestei campanii, iar ce va rămâne va fi investit în promovarea ulterioară a cărții.

 

De ce este important să contribui

Alegând să susții acest proiect, vei face parte din echipa care va da naștere acestei cărți. Noi credem că lucrurile bune se realizează prin solidaritatea unei comunități, în acest caz al cititorilor, iar implicându-te vei deveni unul dintre cei care vor contribui la  punerea în scenă a unei povești care poate depăși barierele timpului nostru.

Investind într-o carte, investești de fapt în dezvoltarea artistică a comunității tale și a propriei tale persoane.

  

Când vei primi cartea / recompensa aleasă

Imediat ce va ieși din tipar, undeva spre mijlocul lunii noiembrie a acestui an. Vei fi printre primii cititori, pentru că primele pachete pleacă spre susținători, abia după aceea trimitem cărțile spre librăriile partenere și alți difuzori. 

  

PS. Pentru orice întrebări legate de campanie, de carte sau despre autor, puteți contacta oricând echipa Editurii Hyperliteratura pe office@hyperliteratura.ro.


Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Racovita Andra
acum 4 ani
90.00 lei
Vrinceanu Crina - Ioana
acum 4 ani
Iti doresc multa bafta.
100.00 lei
Bazarca C
acum 4 ani
Mult succes
90.00 lei
BABEII DANIEL
acum 4 ani
Felicitari!
80.00 lei
Lupes Cristina
acum 4 ani
Mult succes în continuare!!
100.00 lei
Przebilski Florentin Petru
acum 4 ani
Mult succes!!
80.00 lei
acum 4 ani
210.00 lei
acum 4 ani
80.00 lei
Alina Dinu
acum 4 ani
Totul e posibil!
80.00 lei
LILIANA DUMITRANA
acum 4 ani
90.00 lei
Pohoata Alexandru
acum 4 ani
90.00 lei
Ivlampie Viviana
acum 4 ani
Succes!
250.00 lei
Haiduc Andreea
acum 4 ani
Proiectele de acest fel ar trebui să fie întotdeauna susținute. Mult succes!
10.00 lei
Valer Szabo
acum 4 ani
Mult succes în continuare!
80.00 lei
Torcea Marius Mihai
acum 4 ani
Bravo vouă !
80.00 lei