Ora de Mate

de Alexandru Florian Sararu
Adauga la favorite
Vezi
203
vizualizari
10 lei
din 10,000 lei
Bucuresti,
"Ora de Mate" s-a născut din necesitatea de a ajuta copiii dornici să învețe matematică , care nu au posibilitatea să aibă un meditator personal
Initiator proiect
1 proiect

 

Numele meu este Alexandru Florian Săraru, am experiență de peste 15 ani în predarea matematicii (gimnaziu și liceu), precum și a economiei. (liceu și facultate)

În această perioadă, am identificat problemele cu care se confruntă sistemul educațional: programa stufoasă, lipsa de interes din partea profesorilor, informațiile prost sintetizate. Din aceste motive, elevii sunt nevoiți să urmeze lecții suplimentare sub formă de meditații. Însă, nu toți au posibilitatea financiară de a urma aceste lecții. În acest fel, elevii capabili nu pot să își valorifice la maximum potențialul intelectual.

Pentru toate acestea, a fost creat canalul de You Tube, "Ora de Mate". Lecțiile sunt structurate astfel încât cei care doresc să se pregătească în acest domeniu, să înțeleagă foarte bine. Respectă programa școlară , iar explicațiile sunt foarte clare.

Canalul a început să crească și, de aceea, au crescut și pretențiile tehnice. Este nevoie de următoarele echipamente pentru a putea continua activitatea în condiții optime:

Tablă Interactivă IQBoard Expert Diagonala 94 inch, Software Limba Română, Multi-Touch 10 puncte, cu pentray inclus (4735 ron pe Emag)

Aparat foto mirrorless Canon EOS-M50 Mark II, 24.1 MP, 4K, Wi-Fi, Negru, Live Stream Kit (5000 ron)

În cazul în care nu se strânge toată suma , de aproximativ 10000 de ron, voi începe investiția cu achiziționarea tablei interactive.

Cei care nu pot contribui financiar pentru acest proiect, sunt rugați să sprijine cauza prin instrumentele puse la dispoziție de platforma sprijină.ro (distribuire pe rețele de socializare, în principal)

Pentru orice întrebări/nelămuriri, vă stau la dispoziție la adresa de e-mail: office.almar@gmail.com sau la numărul de telefon: 0774.558.508

Vă las link-urile de la canalul de You Tube și pagina de facebook:

https://www.youtube.com/c/ORAdeMATE

https://www.facebook.com/orademate28/

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 7 luni
Super
10.00 lei