Open Your Wings - Primul meu Album în Lumea Jazz-ului

de Sorina Georgiana Rotaru
Adauga la favorite
Vezi
4388
vizualizari
8,723 lei
din 15,000 lei
Bucuresti,
Acum este momentul să împărtășim cu voi un proiect drag nouă.
Initiator proiect
1 proiect

 

Ați simțit vreodată dorința zborului ?

Albumul Open Your Wings vă invită la un zbor muzical. Aș vrea să vi-l dezvălui cu bucurie, să îl ascultați și să vă rămână în inimi, dar el preferă să i se facă o campanie și să vă invite să fiți parte din apariția lui.

Știți cum este prima iubire, vâltoare de emoții, de trăiri, cu pași curioși, visători, strălucitori, când timizi, când îndrăzneți, când de foc, când domoliți, dar miraculoși…?  Retrăiesc această iubire, printr-o creație muzicală a sufletelor noastre de artiști aduse împreună, în Ianuarie 2019, într-un tărâm, unde ne-am lăsat cuprinși de muzică și de multe ore de studiu.

Înregistrare unui album este o experiență EXTRAORDINARĂ, profundă. O cărare către conturarea noastră. Este una dintre cele mai frumoase trăiri și aș vrea să vibreze și în voi atunci când îl veți asculta. După doi ani în care l-am păstrat în gând și pe hard disk, îl împărtășesc cu voi.

Echipa :

Sorina Rotaru, vocalistă de jazz, compozitoare și artist plastic.

Muzicieni colaboratori:

Alexandru Olteanu, pianist, compozitor, prieten și susținător al proiectului. Împreună am cântat cele mai multe concerte live. Am adunat mii de ore de studiu și de cântat în duet. Asta ne-a permis să accesăm părțile subtile și profunde ale muzicii, ca interplay-ul și libertatea improvizației.

Andrea Caruso, contrabasist olandez de origine italiană, profesor, personalitate  optimistă. Bunătatea lui, spiritul explorator și experiența solidă în înregistrările de studio, au adus multă inspirație și inovație în aranjamentele pieselor pe care am ales să le înregistrăm.

Iulian Nicolau, percuționist remarcabil printr-o deosebită acuratețe. Prin eleganța sa în actul artistic și în atitudine, Iulian construiește un spațiu sigur, plin de creativitate, în care muzicienii din jurul lui își pot exprima ideile într-un mod natural.

Piesele pe care le veți asculta sunt preferatele noastre dintr-o listă generoasă de standarde din istoria jazz-ului. Fiecare dintre ele are lumea ei. Una te îmbrățișează cu tandrețe, alta îți înțelege nostalgia, una îți domolește tristețea, una te duce în acel loc unde există doar lumină, una îți aprinde strălucirea acceptării și toate te întâmpină cu zâmbet diafan, invitându-te să-ți lași spiritul să zburde și să-ți descoperi noi trăiri. Să zbori cu aripi muzicale.

Înregistrările sunt gata. Contribuția financiară a fiecărui susținător va face ca acest album să existe în forma fizică, CD, și să ajungă la voi! Va fi produs de casa de discuri Fiver House Records.  

Suma obținută va acoperi urmatoarele costuri: mix, masterizare, shooting cover, grafica CD, imprimarea albumului pe suport fizic CD, plata muzicienilor, campania de marketing și promovare a albumului

Puteți contribui prin:

                - Donație

                - Pre-comanda CD-ului, care va ajunge la voi, în luna Iunie 2022. Sau, ambele. 

 Orice donație este binevenită și primită de noi cu recunoștință. Vă mulțumesc, vă îmbrățișez și vă doresc să aveți un an minunat, iar muzica să vă bucure inimile !  ❤️

 

Echipa Sorina

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 2 ani
Abia aștept sa zbor cu voi!Edith
200.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
100.00 lei
Maria Ianus
acum 2 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Hello dr jazz
110.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Mult curaj dragilor în zborul vostru! Tot mai sus să urcati în fiecare zi!
40.00 lei
Spinu Ioana-Teodora
acum 2 ani
100.00 lei
Maria Livanov
acum 2 ani
Mult succes!
100.00 lei
Simina Angelescu
acum 2 ani
200.00 lei
Suciu Cristina
acum 2 ani
Mult noroc !
100.00 lei
Marius Tudose
acum 2 ani
Love
100.00 lei
oana-mihaela.alecsandru@kaufland.ro
acum 2 ani
Urmează-ți menirea ❤️
200.00 lei
alinaamon@yahoo.com
acum 2 ani
Felicitari!
100.00 lei
Cojocaru Bogdan
acum 2 ani
Succes, Sorina!
100.00 lei
Marin Cătălin
acum 2 ani
Spor!
50.00 lei
raluca
acum 2 ani
50.00 lei
 • 23 /06
  2022
  1

  Bună ziua,

  Vă mulțumesc din inimă pentru susținerea voastră!

  M-ați ajutat să duc într-o formă splendidă acest proiect, la care visam de câțiva ani, primul meu album. A fost o perioadă plină de provocări și de soluții spre care m-au ghidat oameni dragi și oamenii cu experiență pe care i-am cunoscut în această călătorie.

  Campania s-a încheiat cu succes și azi materialele au fost trimise către fabrica care va realiza CD-urile.

  A apărut și o schimbare iar albumul va fi produs cu casa de discuri A&A Records.

  Veștile bune continuă, iar CD-ul se va lansa printr-un concert live la care participă muzicienii din album, Alexandru Olteanu, Andrea Caruso, Iulian Nicolau și invitații: Sebastian Burneci și Cătălin Milea.

  Așa că vă invit cu tot dragul în data de 30 Iunie, ora 20:00 la Teatrul Elisabeta ca să celebrăm împreună acest succes!

  Detaliile evenimentului le găsiți în următorul link: https://teatrulelisabeta.ro/js_events/sorina-rotaru-lansare-album-open-your-wings/

  Până atunci vă trimit o mie de zâmbete și multă bucurie de a vă vedea!