Octavian și Robert joacă la nivel internațional

de Ioana Ghiurău
Adauga la favorite
843
vizualizari
410 lei
din 3,000 lei
jud. Bihor,
2 elevi romi, vor reprezenta, împreună cu echipa, România la Turneul Internaţional de rugby-tag din Italia în luna mai.
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

Atunci când oferim o șansă unui copil care provine dintr-un mediu vulnerabil, oferim, defapt, o șansă la o viață diferită față de cea a părinților lor. 

Robert Lingurar şi Octavian Rostaş sunt doi elevi romi în calsa a VIII-a, plini de avânt și jucători de bază în echipa de rugby-tag ai Școlii Gimnaziale nr. 1 din Tărian. Proveniți din familii vulnerabile, în care părinții lor nu au mers la școală, acești doi tineri au luptat ca să ajungă departe și să facă ceea ce le place cel mai mult: să țină pasul cu echipa și să joace la un nivel înalt.

De peste 7 ani, cei doi fac parte din proiectul nostru de dezvoltare și incluziune a romilor din Tărian. În tot acest timp am investit și am crezut în potențialul lor, iar astăzi, ne reprezintă țara la nivel internațional. Nu doar că știu să joace foarte bine, dar și iau școala în serios. Amândoi participă zilnic la programul de after-school și dedică timp pentru  a învăța cât mai bine, remarcându-se printr-un comportament exemplar.

Cei doi au descoperit pasiunea pentru rugby-tag și vor participa, alături de echipa U15 a Warriors Timişoara, între 7 şi 8 mai în Monza, Italia, la Turneul Internaţional de rugby-tag, unde vor concura mai multe echipe din alte ţări europene. La această competiţie vor fi peste 2.000 de sportivi, aceasta fiind o ocazie unică pentru adolescenții care nu au ieșit niciodată înafara țării.

 Pentru a putea participa, cei doi au nevoie de susținerea noastră financiară.

Masa și cazarea vor fi acoperite de organizatorii turneului. Având în vedere imposibilitatea părinților de a achita costurile de transport și alte cheltuieli de drum, ne-am propus să îi ajutăm.

Cu fiecare donație, asigurăm participarea celor doi la competiție și împreună le oferim oportunitatea de a se bucura de această șansă, fără să se simtă discriminați că nu au posibilități financiare. 

 Echipa școlii, împreună cu antrenorul lor, doamna profesoară Delia Bondar. 

Te invităm să fii alături de noi și să contribui cu o donație.

Ajută-ne ca această campanie să ajungă la cât mai multe persoane distribuind link-ul acestei inițiative în rândul prietenilor tăi, pe canalele de social media. 

Pentru mai multe detalii, poze și filmulețe, te invităm să ne urmărești pagina de Facebook: https://www.facebook.com/asociatiaASA .

Vă mulțumim pentru că ne susțineți! 

Echipa Asociației ASA

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Birouas Adina
acum 2 ani
Succes!
50.00 lei
dr.pantis1983@gmail.com
acum 2 ani
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
10.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
200.00 lei
Sim Madalina
acum 2 ani
Mult succes băieți!
100.00 lei