O Lume Super

de Lucian Ovidiu Stanciu
Adauga la favorite
Vezi
941
vizualizari
50 lei
din 150,000 lei
Timisoara,
Impreuna ne dorim sa dam viata personalitatii, culori, zambetului.Personalizarea unui obiect inseamna o poveste a fiecaruia dintre noi expusa lumii.
Initiator proiect
1 proiect

Personalizare Vestimentara

 Un cadou pesonalizat iti ofera libertatea sa adaugi o nota personala, un detaliu, un mesaj care se potriveste exact destinatarului, cel care il poarta, transformi cadoul in ceva original si unicat, in care cel care il primeste se regaseste si care il reprezinta, reflecta atat indentitatea cat si personalitatea. Pre-comanda sa facem posibil acest lucru. 

Cine sunt si de ce am ales platforma de Crowdfunding ?

  " Ideea" Personalizarea obiectelor vestimentare a pornit in 2013. Mi-am propus de la inceput sa pun in valoare acest obiect care reflecta personalitatea, starea de spirit, a celui care il poarta sau cum ar fii a partenerei, a partenerului, membrilor familiei, apropiati familiei, prietenilor, membrilor unei comunitati, imaginea unei compani, imaginea unei regiuni. Un obiect vestimentar este potrivit  incepand de la cei mici pana la cei in varsta, pe acestea pot fi expuse : imagini de familie, mesaje amuzante, logo-uri, hobby-uri, formati preferate, aniversari si multe altele. 

 Ce este rowdfunding-ul pentru mine ? 

 Este o sursa de finantare destul de noua in tara noastra, destul de veche in alte tari dezvoltate, de a-ti finanta propria idee de afaceri cu ajutorul comunitati/prietenilor/necunoscutilor celor care cred cu adevarat in ideea ta, oferindu-le acestora pentru suma donata ceva in schimb o recompensa.  Am ales aceasta cale de crowdfunding deoarece este cea mai onesta cale de a duce la bun sfarsit un proiect, o idee, un vis.    
    Cine este Stanciu Lucian Ovidiu ?   
     Nascut in Timisoara in Iulie 1979, acesta isi descopera talentul la desen in clasa a IV-a. La insistentele profesoarei si a tatalui este trimis la Liceul de Arte Plastice din Timisoara unde promoveaza pana in clasa a VII-ea. Da examen de admitere pentru clasa a VIII-a la acelasi Liceu de Arte. Dar nu promoveaza si din cauza unei alte materii si este respins. Drumul lui ia o alta cale.    Dupa mai multi ani si diferite meserii schimbate descopera o tehnica noua lui dar veche de 3000 de ani aceea a imprimarii textilelor si anume  Serigrafia. Mai descopera si pantonarul de culori si cum se realizeaza acestea, ajunge din placere sa lucreze si ca serigraf.  Toate adunate duc la o idee: imprimarea personalizata a obiectelor vestimentare, in timpul lui liber pe langa serviciu si familie se informeaza tot mai mult devenind tot mai curios si mai interesat de acest domeniu care devine pasiune. Pentru Stanciu Lucian Ovidiu aceast proiect, idee, pasiune ar fi realizarea personala pe plan profesional.

De ce 150000 lei ? 

  Dupa nenumarate calcule unde am tinut cont de mai multi factori a unui plan de afaceri am ajuns la aceasta suma.  Suma obtinuta din campania de crowdfunding va fi folosita in totalitate proictului personalizarea obiectelor vestimentare S.L.O.  dupa cum urmeaza :                                   - gasirea unei locati modeste pentru desfasurarea activitati de presentare si de productie; amenajarea spatiului; mobilier pentru spatiu; achizitioanarea de aparatura un calculator pentru programe de grafica; imprimanta pentru textile Brother - utilaj performant pentru o a avea rezultate mai bune calitativ si mai rapide ca si alte metode de imprimare textila; presa de transfer termic pentru textile si cani; un cutter plotter; consumabile cerneala si soluti de curatat, folie de transfer;  materie prima tricouri,tricouri polo, bluze, hanorace atat pentru copii, femei si barbati acestea fiind difetite ca si marime si culori; cani; promovare atat online cat si in multime; salari atractive pentru colegi noi : grafician designer, agent de vanzari, casier, contabil; alte cheltuielii si incheierea de contarcte cu diferite firme : medicale, protectie si paza, protectia muncii, salubritate, dezinsectie...etc. Colaborarea in randul comunitati cu diferiti artisti, astfel orice suma care va depasi obiectivul propus v-a fi folosita tot pentru dezvoltarea acestui proiect si comunitate. Dupa inchiderea campaniei achizitionare de produse, echipamente si pasi care urmeaza in punerea pe picioarea a proictului va fi facuta public tuturor suntinatorilor .
De ce este important sa contibui ? 
    Depinde si de tine, alegand sa sustii acest proiect, O Lume Super, pre-comandand pachetele care iti vor fi prezentate ca si recompensa la suma donata si tu vei face perte din echipa de membrii sustinatori care a dat nastere acestei pasiuni. Cele mai bune lucruri se realizeaza prin solidaritatea contribuitiva a unei comunitati. Investind in produsele pachet O Lume Super investesti de fapt in propria persoana si in dezvoltatea artistica a comunitatii tale.                                   Ce ar fi viata fara arta, fara culoare, fara zambet !
Cum arata Recompensele O Lume Super : 

RECOMPENSELE SUNT  IN FUNCTIE DE SUMA DONATA.

Cand veti primi produsele ? 
Dupa terminarea campaniei de crowdfunding si deschiderea atelierului de productie. Va voi contacta personal pentru detali legate de adresa de destinatie a pachetului pre- comanda. 
Daca aveti intrebari va stau la dispozitie : telefon 0732417304;  stnc_lucianovidiu@yahoo.com

                                                                                                        https://www.facebook.com/stanciu.lucianovidiu

Va multumesc, cu stima Stanciu Lucian Ovidiu 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Gligor Alexandra
acum 3 ani
Capul sus Lucica!!!
50.00 lei