O campanie cât o carte

de Mihai Leontescu
Adauga la favorite
1738
vizualizari
1,300 lei
din 5,000 lei
Brașov,
Salut. Sunt un tânăr român european care a decis să scrie o carte despre experiența de a candida independent în România anului 2020.
Initiator proiect
2 proiecte

 Susține o campanie cât o carte

Nu e un slogan. E un îndemn.

Un îndemn (prea îndrăzneț) de a candida independent și de a scrie o carte cu povești pe bune despre democrația anului 2020 în România. Prima carte de acest fel. Ever. 

505 zile (în campanie) este o continuare a primei mele cărți 505 zile (în politică). Oamenii care au citit-o au spus:

“505 zile (în politică) este o carte care nu-ți permite să fii un cititor detașat. Grija, atenția la detalii, calitatea informațiilor, autenticitatea și sufletul deschis al autorului, organizarea paginilor într-o manieră atractivă, felul în care cuvintele sunt împachetate într-o atmosferă plăcută pentru a fi lecturate – toate aceste elemente transformă citirea ei într-o adevărată experiență memorabilă. Așa da!” - Elena, Cluj

“505 zile (în politică) este o carte despre tinerețe, umanitate, imperfecțiune și perseverență. În rândurile și poveștile cărții m-am regăsit pe mine, omul tânăr, plin de vise și speranțe, veșnic în căutarea răspunsurilor, analizând viața cu oamenii ei și întâmplările amuzante, serioase sau triste. 505 zile este o lectură relaxantă cu iz de ironie și cu impact educațional major” - Andreea, Oradea

“Politica - această lume la care toată lumea participă, însă nimeni nu vrea să ia parte. De ce? Pentru că simțim că problemele sunt la noi, iar soluțiile la ei, undeva departe și difuz, necontrolabil și dezinteresat. Ei, bine, această carte reprezintă pentru mine o infuzie de autenticitate și umor, regăsite în poveștile tânărului autor. Și ele se îmbină atât de natural cu o gândire politică extrem de coerentă, plină de speranță și onestitate. Atât de firesc totul, încât 505 zile face ca politica să nu mai pară a se desfășura la ani-lumină de noi și în afara noastră, ci aici și acum, prin noi” - Andreea, București

“Este o carte cu experiențe de viață care își pun amprenta asupra personalității autorului, o tolbă de dorințe de a contribui la bunăstarea umanității, un val de idei pragmatice și practice pentru a ajuta sistemul românesc și mai ales oamenii care formează țara, un suflet darnic, onest, puternic și deschis spre a pune umărul la fericirea celor din jur, în mod real. În umbra rândurilor se simte o putere zveltă, un imbold de speranță că lucrurile pot fi realizate de oameni, că forța fiecăruia poate contribui pentru binele și fericirea celuilalt” - Emanuela, Cluj

“Recomand această carte tuturor! Dar, mai ales, celor care se simt, cumva, deznădăjduiţi cu privire la viitorul României, celor care cred că românii au plecat din țară și au uitat de ei, și celor care încă mai cred că tinerii sunt nepăsători” - Monica, Brașov

Cum poți să te implici?

Donează 50 de lei și vei primi cartea la adresa specificată în donație, oriunde în România, în vara anului 2021. E important ca atunci când completezi formularul să menționezi numărul de telefon și adresa completă. 

Donează 100 de lei și vei primi cartea semnată în cadrul lansării cărții. Pentru lansarea cărții, voi rezerva un vagon de tren pe ruta Brașov - București și te voi contacta personal pentru a-ți transmite detaliile lansării. În cazul în care nu vei putea ajunge la lansare, vei primi cartea la adresa specificată în donație, oriunde în România, imediat după lansare.

Donează 250 de lei și vei primi cartea semnată oriunde în lume. Totodată, vom stabili o întâlnire împreună la un brunch/lunch/dinner pentru o discuție sinceră despre orice subiect din carte! Te voi contacta personal imediat după lansarea cărții pentru a stabili împreună data și locația întâlnirii. 

Nu îți cer un cec în alb fără să ofer încredere. Încrederea în mine ți-o poți testa prin transparența oferită de prima mea carte 505 zile (în politică) pe care o poți comanda aici: bit.ly/2SGj88w

Poți afla ce am făcut până acum cu viața mea aici: linkedin.com/in/mihaileontescu

Poți afla ce urmează să fac în continuare cu viața mea aici: fb.com/mihaileontescu.ro

Donează pentru un viitor cu mai mulți români implicați civic și politic! Scopul poveștilor din cele două cărți este de a promova curajul în rândul celor care încă mai cred în viitorul României și de a produce un momentum pentru schimbarea clasei politice cu ajutorul generației tinere. Fac parte din generația care încă mai crede că imposibilulul e posibil. Folosește-mă!

Întrebări frecvente și răspunsuri:

Pot să donez anonim?

Da. În cazul în care dorești să donezi anonim bifează opțiunea “Vreau să rămân anonim”. Datele tale de identificare vor fi vizibile doar administratorului platformei pentru a te putea contacta în cazul unor neclarități, dar nimeni nu va putea să vadă numele tău public. 

Cum pot susține această carte?

Alegând o recompensă aflată în secțiunea “Recompense“ sau donând orice sumă bani în secțiunea “Contribuția ta”. Plata se poate realiza direct cu cardul bancar sau prin ordin de plată. Plata sumei corespunzătoare alegerii tale poate fi făcută online cu cardul sau prin transfer bancar, utilizând obligatoriu numărul de referință oferit de platformă. În cazul transferului bancar, numărul de referință trebuie menționat în detaliile transferului bancar pentru ca plata să fie finalizată și asociată numelui tău. 

Am nevoie să deschid un cont pe această platformă pentru a putea contribui?

Nu. Ai nevoie de un cont doar pentru a iniția un proiect, dar ca donator, poți dona direct prin click pe una dintre cele trei recompense sau prin opțiunea “Contribuția ta” unde poți include orice sumă dorești, indiferent dacă ai cont sau nu.

Unde completez adresa de livrare pentru a primi cartea?

În cazul donațiilor mai mici de 50 de lei, ele vor fi considerate donații de susținere care nu vor include livrarea cărții. În cazul donațiilor mai mari de 50 de lei, vei primi cartea la domiciliu în vara anului 2021. În cadrul formularului de donație va trebui să completezi numele, numărul de telefon și adresa completă unde îți dorești să fie livrată cartea. Livrarea prin curier în cazul donațiilor de 50 de lei sau mai mari se poate face doar pe teritoriul României. Livrarea internațională este valabilă doar în cazul donațiilor de 250 de lei. Pentru orice neclarități, te voi contacta la numărul de telefon pe care îl oferi în formular. Mulțumesc.

Pot să las un mesaj de încurajare chiar dacă decid să contribui anonim?

Da. Fiecare mesaj de încurajare este binevenit și apreciat. 

Este posibil să donez mai puțin de 50 de lei sau mai mult de 250 de lei?

Da. Dacă nu alegi una dintre cele trei recompense prestabilite, poți include orice sumă de bani în câmpul “Contribuția ta”. Orice fel de susținere ajută. De orice fel. Chiar și distribuirea acestei campanii de donații pe Facebook ajută. 

Este posibil să îmi deduc contribuția?

Da. Bifează opțiunea “Reprezint o companie, vreau sa imi deduc contribuția” și completează datele necesare înainte să finalizezi donația. Contribuția poate fi dedusă doar în cazul în care donezi o sumă de bani prin opțiunea “Contribuția ta”. Recompensele nu pot fi deduse.

Care sunt comisioanele plăților percepute de integratorii de plăți pe platforma Sprijina.ro?

1,08% din sumele încasate cu plățile cu cardul și 1,20 lei pentru fiecare tranzacție încasată prin transfer bancar indiferent de suma primită. 

Vor fi salvate datele mele personale și cardul bancar de către platforma Sprijina.ro?

Nu. Platforma Sprijina.ro nu salvează datele tale personale sau cardul tău bancar. Sprijină liniștit. Fiecare plată este sigură și transparentă. După finalizarea donației, suma plătită va fi vizibilă pe platformă la categoria “Susținători”. O poți verifica. Dacă nu ai ales opțiunea “Vreau să rămân anonim”, numele tău va apărea în dreptul donației. 

Mulțumesc pentru susținere!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 3 ani
Speranța nu moare.
250.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
Continuă să faci lucrurile în care crezi cu adevărat. Rezultatele vor veni!
700.00 lei
Alexandra Dumitrescu
acum 3 ani
Felicitari și mergi cât mai sus!!!
100.00 lei
Frangulea Pastor Catalin
acum 3 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
Pentru un om mare, cu un vis si mai mare!
50.00 lei
Vacarasu Adrian
acum 3 ani
Felicitări Mihai! Apreciez inițiativa ta. Avem mare nevoie de oameni ca și tine în politica românească. Mult succes!
100.00 lei