O bijuterie de antreprenor

de Ana Zlătescu
Adauga la favorite
Vezi
10661
vizualizari
8,361 lei
din 8,000 lei
Galați,
Bună sunt Ana, antreprenor bijutier de 7 ani, o tânără entuziastă, hotărâtă să aduc o contribuție în România.
Initiator proiect
1 proiect

 Care este povestea mea?

Din clasa a VI-a, mi-am pus în valoare abilitățile creative ce s-au concretizat in numeroase colectii de bijuterii handmade, pentru a câștiga un bănuț în plus, care să-mi permită să îmi cumpăr lucruri pe care părinții mei nu mi le puteau oferi. Am descoperit astfel că a îmbina aptitudinile în care excelez cu pasiunea si munca susținută este o rețetă de succes atât financiar cât și spiritual 

Provin din Galați, oraș ale cărui oferte educaționale și posibilități antreprenoriale sunt tot mai limitate de la an la an, asadar  în ultimii ani am analizat multe variante de studiu în străinătate în scopul deschiderii unui orizont educațional și a conturării unei cariere promițătoare.

Totuși, cunoscând în țară sute de tineri valoroși, cu un potențial extraordinar, care din același motiv ca și mine își doreau să evadeze în afara României am decis să rămân aici și să încerc să schimb ceva în jurul meu, să ajut tinerii să-și descopere și să-și urmeze pasiunile.

 

Care este visul meu?

 Visul meu este sa creez un business social ce va consta intr-o platforma interactiva digitalizata si hub-uri locale prin care tinerii din toate orasele Romaniei sa-si poata dezvolta abilitati creative, antreprenoriale, de comunicare si problem solving pentru a fi pregatiti pentru o schimbare exponentiala.  Imediat cum am aflat ca 72% din populatia Romaniei nu dispune de abilitati necesare pentru a se angaja, potrivit World Economic Forum am hotarat sa nu mai stau pe ganduri si sa gasesc solutii la aceasta problema ce are nevoie sa fie rezolvata rapid.

Pentru a duce acest ideal la bun sfarsit am decis sa studiez la The Entrepreneurship Academy, singura facultate de business aplicat din Sud Estul Europei. Aici va trebui sa imi incep afacerea din primul an, voi invata de la experti in antreprenoriat si imi voi forma o viziune globala prin schimburi de experienta cu companii din Olanda, SUA sau China. Voi avea parte de un mediu favorabil inovarii si cursuri special create pe tipul meu de business precum si o comunitate activa care sprijina tinerii antreprenori.

 Taxa anuală de școlarizare este de 7200 euro, însă deși am fost admisă ca studentă în cadrul The Entrepreneurship Academy, fondurile de care dispun în prezent sunt insuficiente începerii primului an de studiu.

Cum și de ce să contribui

Fii și tu parte din această poveste:

 • Alege o recompensă din cele listate alăturat;
 • Distribuie această pagină pe rețelele tale de socializare;
 • Trimite un feedback, o opinie, un gând, o sugestie;
 • Semnalează povestea unui prieten si hai sa ne unim fortele pentru a sprijini tinerii 

De aceea prin aceasta campanie de crowdfunding apelez la sprijinul tau pentru a strange bugetul necesar, pentru ca din toamna sa pot studia si dezvolta business-ul social pentru a le oferi tinerilor ajutorul necesar de a isi descoperi si urma pasiunile.

Doar impreuna putem construi un viitor promitator pentru noi si generatiile urmatoare asa ca te invit sa te alaturi visului meu de a ajuta tinerii sa aiba acces la educatie de calitate si actualitate pentru a putea face fata unei schimbari exponentiale.

Recompensele vor fi trimise in perioada august 2018- ianuarie 2019 pentru că pană atunci voi fi ocupată cu bacul si organizarea progamului de vara, Aspire.

 De asemenea, dacă doresti să mă sprijini altfel decât pe cale monetară, nu ezita să mă contactatezi la urmatoarele adrese:

Facebook: https://www.facebook.com/anaa.zlatescu

Instagram: https://www.instagram.com/anazlatescu/

E-mail: zlatescuana@gmail.com

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 2 ani
IA SPERANȚA SI TRAIESTE IN LUMINA/IA BUNĂTATEA SI DARUIESTE-O CELUI CARE NU STIE SA DEA/DESCOPERA IUBIREA SI ARAT-O LUMII!!!
Trandafir Tina
acum 2 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
100.00 lei
Daniel Iacob
acum 2 ani
Go make your dreams come true!
810.00 lei
Serian Iustin
acum 2 ani
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Dacă iubesti ceea ce faci, vei avea succes.
60.00 lei
Ana
acum 2 ani
Felicitari si mult succes, Ana!!!
150.00 lei
Albert Robescu
acum 2 ani
Hey, esti minunata! #gokillit
91.40 lei
Serian Iustin
acum 2 ani
Succes boss!!
20.00 lei
Adina Constantin
acum 2 ani
Nu renunta niciodata la nimic din ce iti propui oricat de dificil ar parea. Lasa zorile sa se verse!
20.00 lei
L.
acum 2 ani
Milion pe milion....
100.00 lei
Alexandru Agatinei
acum 2 ani
Go on and leave a deep mark! ;)
100.00 lei
Leucă Florin
acum 2 ani
Să nu renunți până ce nu ajungi în topul Forbes. Mult succes!
200.00 lei
Simona si Vali
acum 2 ani
250.00 lei
Dragos Damian
acum 2 ani
Daca faci bijuteriile manual, ai incercat sa faci stream pe twich sau ceva, cu procesul de fabricare, maybe get some revenue from that? Just an idea
10.00 lei
Ciuca Sorin (Belgia)
acum 2 ani
Am incredere in misiunea pe care ti-ai asumat-o in sprijinul tinerilor romani. Curaj, putere si sa -ti urmezi calea, oricat de aspra va deveni oarecand!
700.00 lei
acum 2 ani
300.00 lei
 • 13 /05
  2018
  1

  Am primit intrebari de la prieteni internationali despre cum ar putea sa doneze si ei asa ca am creat un cont PayPal!

  Aici este link-ul: https://www.paypal.me/AnaZlatescu

  Multumesc din suflet pentru sustinere!