Noiembrie și-un pic

de Anca Mihaela Blaga
Adauga la favorite
4710
vizualizari
19,830 lei
din 17,000 lei
BUCURESTI,
Aici îmi vei găsi bătăile inimii de mamă. #scrisoarepentruea va deveni carte. Susține tipărirea ei prin pre-comandă.
Initiator proiect
1 proiect

Era august (cred), seara târziu, iar eu click-uiam în neștire printre sutele de poze cu O, în timp ce ea dormea lângă mine. Îmi luam o pauză de la ea căutând-o tot pe ea, în lunile care trecuseră prea repede pentru mine.

Am realizat atunci că pozele ne rămăseseră mici, cumva, căci nu mai ajungeam la emoția vie din spatele lor. Așa că am început să îi scriu.

_________________

Sunt Anca, posibil să mă știi de pe Domnișoara Poimâine. Sau poate #scrisoarepentruea îți sună cunoscut. Acolo mi-ai găsit bătăile inimii de mamă pe care le-am scos din piept și le-am așezat pe hârtie sub formă de scrisori. Am scris-o pe prima și am trimis-o în lume cu frică și cu nerăbdare, iar oameni ca tine au citit-o, au rezonat și mi-au dat curaj.

Acum, la zece luni distanță, am douăzeci și șase de scrisori care caută alte inimi de mamă (și, de ce nu, de tată). Fiecare  are o ilustrație făcută cu drag și iscusință de Dan Ungureanu. Sunt genul de ilustrații cu metafore și detalii ascunse, precum cărțile de Dixit și au fost create special pentru Noiembrie și-un pic. 

 

 

NOIEMBRIE ȘI-UN PIC.

e prima mea carte.

E un text simțit. O să plângi, o să râzi (un pic), o să te treacă fiori și probabil te vei surprinde oftând, căci te va întoarce spre tine când îți va fi dorul cel mai dor de puiul tău, când era mic. Sau, dacă acum e încă bebeluș, o să simți să mai tragi de prezentul prea grăbit, ca de un elastic, ca să mai stea pe loc un pic. Găsești aici un fragment din ea.

 

Dacă ai rămas încă aici, cred că o să îți placă să citești cartea până la ultima pagină.

 

Pre-comandă cartea

și sprijină, astfel, tipărirea ei. Fie că o vrei pentru tine, căci povestea asta poate fi și a ta, fie că vrei să ajungă în casa cuiva drag, cartea asta e genul la care revii, pentru că nu are cum să îți rămână mică.

Știu că mai există oamenii care caută momente de tihnă în care să se conecteze cu puiul lor, oameni care vor să păstreze amintirile vii. Cu susținerea unor astfel de oameni voi strânge cei 17000 RON  cu care voi acoperi cheltuielile pentru ilustrație, print și lansare,  astfel încât să ajungă la tine la început de noiembrie, cel târziu. 

 

Susține tipărirea cărții prin una dintre cele 4 variante:

 

  

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

acum 2 saptamani
1,710.00 lei
Diana Jacob-Draghici
acum 3 saptamani
Felicitari si mult succes! Sunt sigura ca emotiile tale vor atinge multe inimi de mamici si nu numai!
240.00 lei
Baghiu Adela
acum 3 saptamani
Felicitări!
260.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 saptamani
Deși nu sunt încă mămică, ai reușit să mă faci să lăcrimez de câteva ori. Cuvintele așternute de tine fac gandurile mele de a deveni mamă mai puțin înfricișătoare. Știu că nu este ușor, dar pare să merite din plin. Mult succes in continuare!
100.00 lei
Mihali-Viorescu Marilena
acum 3 saptamani
Succes!
130.00 lei
Bunea Mirela
acum 3 saptamani
60.00 lei
Bar Mihaela
acum 3 saptamani
Sa ne fie spre vindecare
240.00 lei
Pătrășcoiu (Florea) Alina
acum 3 saptamani
Mult succes, draga Anca!
90.00 lei
Popescu Irina
acum 3 saptamani
Inspiratie multa in continuare. Sa fie doar un inceput reusit!
70.00 lei
Ioane Alina Stefania
acum 3 saptamani
Mult succes!Abia astept sa i-o citesc fetitei mele!
70.00 lei
Iulia Georgescu
acum 3 saptamani
Mult mult succes!
130.00 lei
Hara Alina
acum 3 saptamani
Cale lina si plina de bucurii pt. tine si familia ta!
70.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 saptamani
Curaj
60.00 lei
Mosutan Tatiana
acum 3 saptamani
Cuvinte ce sună a binecuvântare!❤️
70.00 lei
Andrada Iosif
acum 3 saptamani
Astept cu drag sa o cumpar, m-au emotionat fragmentele.
10.00 lei
 • 19 /09
  2019
  1

  Mi se pare iREAL. 

   

  Când am stabilit targetul îmi tremura Excel-ul în brațe. Îmi venea să pun fix jumătate din cât aveam nevoie ca să nu cad de sus. Dar nu m-au lăsat oamenii care credeau în mine mai mult decât o făceam eu.

  În doar 3 zile de la lansarea campaniei am 60 % din sumă. Am trecut de jumătatea drumului. Dimineața, mai ales, dau refresh de 2-3 ori la pagină, unul după altul, ca să mă conving că nu mi se pare. 

  Mulțumesc că nu m-ați lăsat singură în aventura asta. Mulțumesc pentru like-uri, share-uri, tag-uri, pentru cuvintele pe care le-ați lăsat în urma voastră, și, mai ales, pentru că ați pre-comandat cartea, ba chiar ați și contribuit și plus.