Măștile din spatele măștii

de Andrei Ionut Ruse
Adauga la favorite
Vezi
7498
vizualizari
15,530 lei
din 15,000 lei
București,
Sprijină publicarea romanului „Măștile din spatele măștii”, o carte profundă și plină de umor despre cum lumea s-a schimbat în ultimii doi ani.
Initiator proiect
17 proiecte

Participă și susține prin alegerea unei recompense apariția cărții Măștile din spatele măștii, al doilea roman semnat de scriitorul Teodor Hossu-Longin. Acțiunea cărții urmărește evoluția unei comunități dintr-un bloc din București, care se trezește în plin lockdown începând cu martie 2020, fără să înțeleagă mare lucru din ce se întâmplă, așa cum am pățit cu toții. Personajele pe care le vei întâlni sunt reprezentanții tipologiilor nenumărate cu care te-ai confruntat și tu de când lumea parcă și-a schimbat cursul, însă ce face povestea lui „Teo” și mai savuroasă este felul în care destinele lor se întretaie. O comedie neagră, dar și profundă, despre lucrurile aparent mici și nesemnificative care ne-au adus de fapt cele mai importante transformări ale vieții noastre. Tu îți mai amintești cum a început?

 

 

Teodor Hossu-Longin (n. 1972, București) este scriitor și jurnalist de televiziune. A publicat la 26 de ani volumul de proză scurtă Crima și alte povestiri, fiindu-i decernat premiul pentru debut al Uniunii Scriitorilor din România. După o pauză de 20 de ani, a revenit în 2017 cu romanul Mortua Est (care a primit premiul editurii Cartea Românească pentru proză și a fost tradus în limba bulgară în 2021), iar în noiembrie 2018 a lansat nou volum de proză scurtă: 13, cu noroc (Editura Paralela 45). În 2020, chiar în luna martie, a publicat la Hyperliteratura 10 povești și rețete pierdute prin Deltă, o carte-album fascinantă despre istoria și gastronomia noastră. Este, de asemenea, coordonatorul volumelor Luciei Hossu-Longin, mama sa, celebra realizatoare a seriei Memorialul Durerii.

 

Cum și de ce să ne ajuți.

 

Încă din 2017, am ales la editura Hyperliteratura să cerem suportul publicului , care să ne ajute să dăm viață atâtor și atâtor cărți. Ce trebuie să faci? Nimic mai simplu: alegi una dintre recompensele pe care ți le-am pregătit, iar împreună vom strânge fondurile necesare publicării, dar și promovării acestui proiect. Avem peste 20 de titluri publicate prin crowdfunding și mii de cititori mulțumiți! 

Credem că lucrurile bune se realizează prin solidaritatea unei comunități, iar implicându-te vei deveni unul dintre cei care vor contribui la  punerea în scenă a unei povești care poate depăși barierele timpului nostru. Investind într-o carte, investești de fapt în dezvoltarea artistică a comunității tale și a propriei tale persoane.

 PS. Vei primi cartea sau orice altă recompensă aleasă în luna martie a acestui an. Pentru orice întrebări legate de campanie, de carte sau despre autor, puteți contacta oricând echipa editurii Hyperliteratura pe office@hyperliteratura.ro

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Bologa Lucian
acum 2 ani
135.00 lei
Parvu Alexandru
acum 2 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Bestseller
50.00 lei
Ogaseanu Valentin
acum 2 ani
60.00 lei
Ninu Ionica
acum 2 ani
Succes
135.00 lei
Voinescu Adrian
acum 2 ani
BAFTA
50.00 lei
emii.iavorenciuc@yahoo.ro
acum 2 ani
Felicitări!
65.00 lei
Ardelean Sorin
acum 2 ani
60.00 lei
Manciu Cristian
acum 2 ani
????
150.00 lei
Mihai Adrian Marius
acum 2 ani
Un proiect demn de apreciere, iar persoanele ce au contribuit la acesta și muncă lor sunt de lăudat. Felicitări pentru tot ce ați realizat pana acum și de acum încolo!
60.00 lei
Bogdan Costinescu
acum 2 ani
Condei fin, ca pana acum !
50.00 lei
Tudor Costescu
acum 2 ani
100.00 lei
Iconaru Valentin
acum 2 ani
50.00 lei
Popescu Valentin
acum 2 ani
Tot înainte!
50.00 lei
Nicolae George Gabriel
acum 2 ani
Mult succes și felicitări!
100.00 lei