Marocanu - Rugăciuni (Official Video)

de Sabin Ionut Rusu
Adauga la favorite
Vezi
310
vizualizari
0 lei
din 3,000 lei
Buzău - București,
Noua piesă Rugăciuni, are ca scop promovarea muzicii moderne a tinerilor, sub niște versuri de calitate.
Initiator proiect
2 proiecte

Salutare! :)

Numele meu este Sabin Rusu, am 26 de ani, și sunt din Buzău. Acest proiect NU este despre mine, ci despre fratele meu mai mic, în vârstă de 16 ani.

Totul a început pe când el avea doar 10 ani și făcea versuri în limba engleză. Pe atunci nimeni nu a băgat în seamă pasiunea lui. Însă eu, fiind singurul pasionat de arte din familie, am încercat să-l împing de la spate să facă mai mult... să devină mai mult. 

Timp de 3-4 ani a continuat să facă versuri, până a primit primul laptop și a dat de producția muzicală. A început să facă instrumentale pe calculator, ajungând la un efectiv de peste 100 de instrumentale produse de el. Acum 1 an însă, a început să trimită caselor de producție din țară și să se înscrie în concursuri, în speranța că îl va vedea cineva, dar nimeni nu l-a băgat în seamă. 

Noi nu am știut cum să îl ajutăm. Și eu sunt artist în devenire, cunosc foarte bine acest struggle de început, și susțin cu tot sufletul meu orice copil își dorește să-și urmeze pasiunea. Însă nu la mult timp, un vlogger a pus ochii pe el și i-a donat un microfon de studio, astfel încât să încerce să facă ceva singur de la zero.

Link-ul de youtube atașat, este prima lui melodie. El a scris-o, el a produs instrumentalul (linia melodică), el a făcut auto-tune la voce, și mai mult decât atât, pentru că nu am avut bani să dăm unui editor, tot el a învățat să editeze și să coloreze. De asemenea camera cu care s-a filmat la videoclip, este cea a unui Iphone 12 PRO. 

Acum a scos ce-a de-a doua piesă "Rugăciuni", dar vrem să plătim un videographer și un editor, care să facă un videoclip profesionist. Succesul nu este garantat, dar un singur lucru este garantat: visul lui și puterea de a nu se da bătut. În fiecare zi se trezește dimineața și visează ca într-o bună zi să poată câștiga Billboard, să pună România pe harta lumii în industria muzicală, și să poată inspira o întreagă lume.

Știm că trăim vremuri tulburi și incerte, însă sunt sigur că toată lumea își dorește ca lumea artei să evolueze la noi în țară.

Încă nu am creat un sistem de recompense, deoarece nu avem ce să oferim în momentul acesta. Singurul lucru pe care îl puteți primi, este videoclipul în avans.

Eu și fratele meu, Mario, obișnuim să îi ajutăm pe cei din jurul nostru, doar dacă aceștia ne roagă, fără a aștepta ceva în schimb. Dar bucuria interioară pentru că am putut ajuta și contribui la bunăstarea aproapelui nostru, nu se compară cu nimic în lume.

Vă dorim o zi bună!

PS: Mulțumim pentru că v-ați răpit din timpul dumneavoastră pentru a citi povestioara! :)

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute