Manualul cavalerului fericirii!

de EMIL-CIPRIAN VESTEMEAN
Adauga la favorite
3060
vizualizari
201 lei
din 1,700 lei
Blaj, Județul Alba
Viața este o continuă căutare... pe cale... am fost creați să căutăm ceva, să ne dorim acel ceva tainic și nu ne săturăm oricâtă am avea… fericirea!
Initiator proiect
2 proiecte

 

   O scurtă poveste despre un noname!

 

     Numele meu este Ciprian Vestemean și da, este foarte posibil să nu fi auzit despre mine nimic până acum, chiar dacă am publicat deja o duzină de materiale; însă eu sunt încrezător!

       Până la urmă, autorii de bestseller-uri au fost și ei cândva un noname cărora le citeau cărțile doar prietenii cei mai apropiați, și pentru un timp, toți stăm în umbră și taină. Cred că acum a venit timpul meu să ies din abis și am nevoie de multe frânghii-mâini de ajutor pentru a vedea frumusețea Soarelui și a zâmbetelor lumii alături de proiectul meu.

       Deși mâna de ajutor este a unui necunoscut, eu cred că aceea, odată ce mă ajută, devine mâna unui prieten! Și mai cred că lucrurile mari și bune se fac mai bine împreună!

   

   Cum vreau să continui povestea!

 

       Voi fi scurt în prezentarea cererii mele, fiindcă eu consider, că trăim într-o lume în care se vorbește prea mult dar se acționează prea puțin, avem nevoie de FAPTE! Să ne unim forțele!

       Sunt pe punctul de a publica un nou material cu o editură mare care va distribui cartea în toate librăriile cu renume din țară dar și prin intermediul librăriilor on-line. Însă pentru a fi posibil acest lucru, se cere și din partea mea o cotă parte pentru tipar.

 

„... sunt ca oricare dintre voi, în căutarea unei comori. Toți o vrem descoperită chiar dacă nu mereu ne dăm seama de acest fapt. Când nu o mai căutăm conștienți, inconștientul scormonește în continuare. Am fost creați să o căutăm, să   ne-o dorim și nu ne săturăm oricâtă am avea… fericirea!”

 

       Cartea mea este un manual, Manualul cavalerului fericirii! Astăzi toți căutăm fericirea până când… ne rătăcim! Au apărut, ce-i drept, foarte multe materiale și articole pe această temă, eu am citit o mare parte din ele și am reușit să ajung la niște concluzii solide. Acestea vă sunt prezentate de personalul principal: Înțeleptul, care a realizat pentru voi 70 de povestioare scurte, condensate dar suficiente pentru ca la sfârșit să aveți la îndemână „cheia de boltă” care deschide ușa spre fericire.

       Pentru a publica acest material, am nevoie de ajutorul vostru, adică să adun suma de 1700 lei; destul de puțin, dar suficient pentru a face o lume mai fericită. Iar asta se poate datora ȚIE! Deci mă susții?

 

  Ce îți dăruiesc în schimbul susținerii tale?

 

       În primul rând felicitări că ai citit aceste rânduri! Răsplata mea cea mai mare, este să te pomenesc în cuprinsul cărții mele, care va apărea pe rafturile marilor librării din țară și on-line. Așadar devii și tu la rândul tău un cavaler care duce fericirea în lume!

 

       17 lei – Uau, ești unul dintre oamenii care susțin acest proiect și vei primi în semn de recunoștință o diplomă a cavalerului fericirii cu numele tău pe ea (o poți posta și pe FB). Livrare estimată: aprilie-mai 2016.

 

       50 lei – Mereu ai fost interesat de fericirea celor din jur? Acum îi poți ajuta! Fiecare susținător care va contribui cu suma de 50 lei va primi în semn de recunoștință o diplomă a cavalerului fericirii cu numele său pe ea (o poți posta și pe FB) + un gând personalizat de pus pe FB + cartea cu autograful autorului (livrare estimată: mai 2016).

 

       70 lei (0/7) – Ești un fericit omule(!) și vei primi în semn de recunoștință o diplomă a cavalerului fericirii cu numele tău pe ea (o poți posta și pe FB) + numele tău în secțiunea cu sponsori de pe blog-ul dedicat materialului + un exemplar din ediția limitată „Cărțulia de aur” + cartea cu autograful autorului (livrare estimată: mai 2016).

 

       77 lei – Vrei să știi mai multe despre fericire? Ok! Dacă ești interesat, vom vorbi o oră, față în față sau telefonic pe această temă + o diplomă a cavalerului fericirii cu numele tău pe ea (o poți posta și pe FB) + numele tău în secțiunea cu sponsori de pe blog-ul dedicat materialului + cartea cu autograful autorului (livrare estimată: mai 2016).

 

       100+ lei – Văd că ești chiar preocupat de evoluția fericirii în lume, așa că vei primi în semn de recunoștință o diplomă a cavalerului fericirii cu numele tău pe ea (o poți posta și pe FB) + numele tău în pagina din carte cu sponsori și în secțiunea dedicată susținătorilor de pe blog-ul dedicat materialului + 3 exemplare din cartea publicată și una dintre ele cu autograful autorului + încă trei materiale surpriză scrise de același autor (livrare estimată: mai 2016).

 

       1000+ lei – Felicitări! Ești un om căruia chiar îi pasă de ceilalți și mai ales ca aceștia să fie fericiți, așa că meriți toată recunoștința noastră, a tuturor și vei primi în carte o pagină personalizată de mulțumire cu sigla afacerii tale (dacă există!) sau al numelui + diploma aferentă cavalerului fericirii (căci chiar o meriți!) cu numele tău pe ea + 7 exemplare din cartea publicată și una dintre ele cu autograful autorului + încă cinci materiale surpriză scrise de același autor (livrare estimată: mai 2016).

Dacă ai întrebări, le aștept pe pagina oficială a cărții a cavalerului fericirii:

cavalerulfericirii.blogspot.ro

 

La sfârșit...

UN SINCER MULȚUMESC ANTICIPAT! :)

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 8 ani
Dragii mei, în curând această campanie va lua sfârșit și cartea va intra la tipar! Deși unii ar crede că nu s-a meritat efortul, eu totuși mă bucur că am făcut acest pas și le mulțumesc echipei sprijina.ro pentru acceptul proiectului meu... și vă asigur că vor urma și altele! Mă bucur și pentru faptul că astfel mi-am făcut noi prieteni, au apărut noi susținători ai proiectelor mele și cu siguranță, dacă acesta le va fi pe placul inimii, vor rămâne „abonați” în a face bine și pe viitor! Noi rămânem în legătură, în continuare, prin intermediul paginii de FB (www.facebook.com/Cavalerul.fericirii) și mai ales al blog-ului cavalerului, unde veți fi puși la curent cu noutățile. Pentru cei interesați, să vadă acest material în „file și tuș”, data de 20 mai a.c., este ACEEA! Așadar, în data de 20 mai a.c., în cadrul Târgului de Carte ce va avea loc la Alba-Iulia, se va lansa și Manualul cavalerului fericirii! Vă aștept cu drag și acolo... pentru autograf, bineînțeles! Vă mulțumesc!
postat acum 8 ani
Cărți de același autor :) WEB: books.corect.com/ro/search/crctbooks/Vestemean
postat acum 8 ani
Vezi cine mai susține proiectul meu: http://cavalerulfericirii.blogspot.ro/p/hall-of-fame.html
postat acum 8 ani
Salve! Sunt în căutare de noi oameni dornici să facă un bine, care pot crede într-un proiect mic dar care poate să facă un mare bine, multora! Dacă nu poți să ajuți financiar, să știi că totuși o poți face și altfel! Este suficient să postezi această informație în mediul on-line, pe FB personal sau pe site-ul ori blog-ul tău. Ajută și fii sigur că o dată, fapta ta va fi răsplătită. MULȚUMESC!
postat acum 8 ani
Specialiștii spun că, pentru a zâmbi, un om folosește 13 mușchi, în timp ce pentru a se încrunta are nevoie de 43. Așadar zâmbește azi și sprijină un proiect 100% românesc! :)
postat acum 8 ani
Mulțumesc Ciprian! :)
postat acum 8 ani
Susține un proiect 100% românesc!
postat acum 8 ani
Mulțumim quickmobile.ro pentru încurajare! :)
postat acum 8 ani
Pentru cei dornici să fie la zi cu informațiile, vă așteptăm pe paginile cavalerului fericirii! Blog: cavalerulfericirii.blogspot.ro FB: https://www.facebook.com/ciprian.vestemean Fii un om fericit! :)
Ciprian
acum 8 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
QuickMobile
acum 8 ani
Mult succes va ureaza echipa QuickMobile
200.00 lei
 • 20 /05
  2016
  10

   Lansare de carte „Manualul cavalerului fericirii” la Târgul de carte Alba Iulia!

  ALBA TRANSILVANIA - „Cartea care te cucerește!”
   
   
   
   
  Restul AICI! :)
 • 18 /05
  2016
  9

  În cursul zilei de astăzi, a ajuns la Blaj, Manualul cavalerului fericirii!

  Vă mulțumesc pentru susținerea voastră și pentru gândurile bune ce le-am primit!

  Săptămâna aceasta, în 20 mai, cartea va fi lansată la Târgul de carte de la Alba Iulia începând cu ora 16 unde sunteți așteptați cu drag!

  Cartea o voi expedia în curând acelora ce au susținut proiectul meu și se va găsi în librăriile din țară (sigur la Diverta) și în cele on-line (elefant.ro; libris.ro etc.)

  Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să-i scrieți cavalerului...

  http://cavalerulfericirii.blogspot.ro/

   

  mai ales dacă doriți un exemplar...

   

 • 11 /05
  2016
  8

  Dragii mei, în curând această campanie va lua sfârșit și cartea va intra la tipar! Deși unii ar crede că nu s-a meritat efortul, eu totuși mă bucur că am făcut acest pas și le mulțumesc echipei sprijina.ro pentru acceptul proiectului meu... și vă asigur că vor urma și altele!

  Mă bucur și pentru faptul că astfel mi-am făcut noi prieteni, au apărut noi susținători ai proiectelor mele și cu siguranță, dacă acesta le va fi pe placul inimii, vor rămâne „abonați” în a face bine și pe viitor!

  Noi rămânem în legătură, în continuare, prin intermediul paginii de FB (www.facebook.com/Cavalerul.fericirii) și mai ales al blog-ului cavalerului (cavalerulfericirii.blogspot.ro), unde veți fi puși la curent cu noutățile.

  Pentru cei interesați să vadă acest material în „file și tuș”, data de 20 mai a.c., este ACEEA!
  Așadar, în data de 20 mai a.c., în cadrul Târgului de Carte ce va avea loc la Alba-Iulia, se va lansa și Manualul cavalerului fericirii! Vă aștept cu drag și acolo... pentru autograf, bineînțeles!

  Până la un nou proiect,

  bucurie vă doresc,

  să fiți oameni fericiți

  și frumos să vă iubiți!

  Vă mulțumesc!

 • 11 /05
  2016
  7

  Vă anunțăm apariția materialului GRATUIT ce completează întrucâtva gândurile din Manualul cavalerului fericirii! După cum se numește, așa se și distribuie...

  Mai multe detalii pe pagina cavalerului!

 • 09 /05
  2016
  6

  Despre autor, pe cotor :)

 • 08 /05
  2016
  5

  Coperta 4 a Manualului cavalerului fericirii! :)

 • 07 /05
  2016
  4

  Și iată coperta :)

  Cu siguranță o vei (re)vedea în librăriile din țară!

 • 04 /05
  2016
  3

  Salve tuturor!

  Materialul a fost tehnoredactat şi adus în starea finală în care va fi tipărit.

  Săptămâna viitoare va merge la tipar :)

  Aşadar, pentru cei interesaţi să apară în pagina de mulţumiri, acum este momentul de a mai face ceva :)

  Vă urez o săptămână plăcută!

 • 25 /04
  2016
  2

  Vă anunț cu bucurie că materialul a intrat în faza de tehnoredactare. Pentru cei mai puțin familiarizați cu terminologia editorială, vă spun că textul brut este trecut acum în macheta viitoarei cărți. Această operațiune poate dura aproximativ o săptămână :).

  Ne auzim curând... o săptămână plină de fericire!

 • 20 /04
  2016
  1