Magazin online FASHION

de Eugen Marius Cismaru
Adauga la favorite
1832
vizualizari
0 lei
din 70,000 lei
București, Municipiul București
Cu toţii ne păstrăm visele şi din fericire, visele devin realitate.
Initiator proiect
Profil verificat
1 proiect
Companie pro-profit
Pro-profit profil verificat

De ce a fost creata societatea BLUEBERRY FASHION ?

A fost creata cu scopul de a oferi servicii de Shopping de cea mai buna calitate, cu produse doar din plan local,sa aratam ca nu suntem mai prejos decat ceilalti, dar sa si ofere un mediu placut pentru angajati. Vrem sa aratam ca poate exista si un alt tip de angajator, in care angajatul sa fie pe deplin multumit de locul de munca si sa revina a doua zi de placere.Vrem ca in timp sa creem un mediu la fel ca marile companii.

Acum, împreună cu voi, doresc să construim un brand al tuturor românilor "YOMA", un Produs Autentic ROMÂNESC. Să știm cu adevărat ce purtam, să știm că produsul are un preț corect și o calitate deosebită și nimeni să nu-l mai poată contesta.

Iată-ne așadar porniți la drum...

Dintre toate variantele analizate, am decis să o alegem pe cea mai simplă, cea mai sigură și cea mai transparentă.

Am creat aceasta campanie pentru a strange fondurile necesare pentru a incepe sa construim o realitate ce ieri era doar un vis. Aceasta campanie are un rol esential in indeplinirea obiectivelor noastre.

O suma de 70000 este un inceput ideal pentru noi, o suma ce va fi investita in soft-uri, IT, inchiriere depozit, pentru a cumpara produse, publicitate, imagine.

In schimbul acestei sume, cei care vor contribui cu cele mai mari donatii (primele 3) vor primi  cate 10% din actiuni (punem la dispozitie 30% din actiuni).

Inainte de toate ganditi-va cum ar fi sa detineti puterea de a realiza vise, sa faci oamenii fericiti, multumiti atunci cand vin la tine , sau sa creezi medii de lucru cum vezi doar la marile companii din lume? Cat de mare ar fi multumirea? sau cum vei fi vazut?

Daca si tu crezi ca ai puterea si poti contribui la acest scop, te asteptam in echipa noastra.

Credem ca ideile pe care le avem te-au convins sa pui umarul la constructia unui vis,  de a schimba mentalitati, si a arata tutor ca poate fi diferit.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute