LA BUBU, pentru mancare sanatoasa

de Andreea Mihaela De Sadeleer
Adauga la favorite
Vezi
5131
vizualizari
465 lei
din 10,000 lei
Bucuresti,
La Bubu s-a nascut dintr-o simpla idee a lui Jean Dedry Srl , de a furniza direct de la producator catre clienti produse sanatoase .
Initiator proiect
1 proiect
Companie pro-profit
Pro-profit profil verificat

 

La Bubu s-a nascut dintr-o simpla idee a lui Jean Dedry Srl , de a furniza direct de la producator catre clienti produse sanatoase , cultivate si crescute pentru ei .

Andreea, dorind sa protejeze plantele si sanatatea, iar pentru acest lucru a creat in 2017 Jean Dedry Srl, Intr-un context international si national foarte marcat de consecintele crizei , puterea vanzarii fiind scadere , efectul consta in cresterea riscului de cancer printr-o alimentatie nesanatoasa.

Consumul de legume este o necesitate de la o varsta foarte frageda si pe tot parcursul vietii. Motoul ,, Consumati 5 fructe si legume zilnic,, reprezinta varful piramidei intr-o alimentatie echilibrata si sanatoasa  .

Beneficiind de resursele naturale ale tarii  ,Andreea, recomanda in alimentatia fiecaruia consumul de fructe si legume pline de vitamine si minerale in alimentatia. |Acestea pot fi consumate cu coaja deoarece in coaja lor se gasesc cele mai multe beneficii necesare sanatatii.

In momentul crearii departamentului, La Bubu, ideea a fost sa se poata livra rapid clientilor produsele direct la ei acasa.

Pozitia actuala !

Din septembrie, livram locuitorilor din mai multe cartiere rezidentiale  din preajma Bucurestiului si chiard in Bucuresti.Livrand la domiciliu, consideram ca aducem ajutor  pentru mamele cu copii mici , persoanele bolnave, sau celor cu probleme locomotorii, care nu se pot deplasa in piata , sau piata este prea departe de ei.Produsele nu contin  OGM-uri  si sunt produse romanesti.

Cumparaturile se pot face foarte usor, accesand pagina noastra de Facebook sau magazinul online.

Dorinta noastra actuala este de a creea un abonament saptamanal pentru familii, la preturi accesibile si care sa raspunda alimentatiei zilnice.

 Exemplu de cos de vara  1 kg de rosii, 500gr de ardei  kapia, 1 salata , 1kg castraveti ,1kg ceapa rosie, 1 kg de vinete, 250gr de capsuni , 1kg de mere verzi, 6 oua de tara

Exemplu cos de iarna: 1kg de pere, 1kg de cartofi, 1kg ceapa galbena, 500gr de ridichii, 1 salata, 500gr de kapia congelat,  500 gr de mixt pentru supa, 1 praz, 1 L suc de mar, 6 oua de tara

In fiecare saptamana se modifica continutul cosului pentru a diversifica papilele gustative.

Ce trebuie sa facem?

Pentru a avansa in acest proiect nutritional, trebuie sa promovam conceptul, dar sa pastram totodata spiritul micilor producatori romani deoarece nu se pot promova singuri .Obiectivul acestui proiect il reprezinta acest tip de abonament prin care ei isi pot promova produsele nationale, locale si naturale.

Firma  detine  toate atestatele necesare controlului produselor. Un contract cu o firma belgiana a fost déjà semnat. Pretul este important, pentru ca dorinta  nostra este sa oferim produse naturale, fara sa fie stropite cu chimicale si altor persoane.

Dorim sa ne largim segmentul de delivrari, pentru a ajunge si la alte familii.

Din aceasta cauza avem nevoie de voi, pentru a putea stabili, cel mai bun prêt.

Dorim sa va solicitam ajutorul in campania noastra, pentru a putea garanta pretul cel mai bun si o colaborare pe termen lung cu producatorii locali, pe care ii intereseaza sanatatatea locuitorilor.

Ce se intampla daca nu se realizeaza proiectul ?

  • Crearea abonamentului saptamanal, creste sansa fiecarei persoane dornice sa aibe o alimentatie sanatoasa, in fiecare zi.Ne indreptam cu acest proiect catre familiile cu copii mici, care nu pot sa iasa mereu sa faca piata, pentru a cumpara legume proaspete.Produsele cumparate din super market sau alte locatii, nu pot garanta  100% originea produsului sau cum a fost cultivat.
  • Daca nu obtine finantarea, firma este nevoita sa abandoneze , creand un ,,rau,, pentru cei care sperau la alimentatie sanatoasa si echilibrata.Avand in vedere ca la nivel national creste riscul imbolnavirii de diabet, cancer dar si obezitate, acest proiect este foarte important.

Echipa noastra

Andreea, este inima acestui proiect. Ea trup si suflet in acest proiect pentru a satisface clientii, ea administreaza firma selectionandu-si cu atentie echipa , pentru gestionarea culturii si a serelor, dar tot ea fiind si cea care cauta colaborari noi.

Spiritul ei familial reprezinta dorinta de a in casele tuturor cu produsele, cu produsele agricole, de la ferme traditionale, regionale si cel mai important sanatoase.

Din acest motiv cauta sa aiba un prêt corect si accesibil tuturor indiferent de statulor social sau material.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 6 ani
Buna ziua, O sa va trimitem toate informatiile pe adresa de mail, dar donatiile pentru un moment se pot face aici. O sa va trimitem mai multe detaliile despre proiect. Suntem o mica Ferma din judetul Giurgiu, avem in ferma noastra pui de gaina, gaini ouatoare care toate sunt crescute natural, si plantam legume pe care la fel tinem sa fie cat mai naturale, nu le stropim cu nimic.
postat acum 6 ani
Numele meu este Robert MONTIER; Investitor privat în Franța. Proiectul dvs. mi-a atras atenția asupra site-ului sprijina.ro și aș dori să am mai multe informații. Puteți să-mi spuneți mai multe despre dvs. și suma forfetară pe care o căutați? Aici este adresa mea de email: montierrobert@outlook.fr

postat acum 6 ani
Buna ziua, O sa va trimitem toate informatiile pe adresa de mail, dar donatiile pentru un moment se pot face aici. O sa va trimitem mai multe detaliile despre proiect. Suntem o mica Ferma din judetul Giurgiu, avem in ferma noastra pui de gaina, gaini ouatoare care toate sunt crescute natural, si plantam legume pe care la fel tinem sa fie cat mai naturale, nu le stropim cu nimic.
Batog Andrei
acum 6 ani
Mult succes! Avem nevoie de astfel de proiecte.
200.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 ani
30.00 lei
Dumitrescu Catalin
acum 6 ani
Sanatate
20.00 lei
acum 6 ani
Succes
50.00 lei
Cristina Feraru
acum 6 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Dinica stela
acum 6 ani
Bafta
40.00 lei
Enculescu Alina
acum 6 ani
Vă apreciez pentru ce faceti! Mult succes in continuare!
30.00 lei
Maricica Apostol
acum 6 ani
Mult succes!!!
30.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 ani
20.00 lei