Construim Improteca

de Bratu Andrei
Adauga la favorite
Vezi
7364
vizualizari
18,688 lei
din 17,000 lei
București,
Construim Improteca. Un spatiu destinat pentru evenimente culturale, ateliere si spectacole de improvizatie.
Initiator proiect
1 proiect
Companie pro-profit
Pro-profit profil verificat

 Improteca este iniţiativa noastră, a doi actori improvizatori, Delia Riciu şi Andrei Bratu.

Am descoperit improvizaţia în timpul facultăţii de teatru şi încă ne bucurăm de ea şi azi, după aproape 11 ani. Ne-am antrenat cu actori şi traineri din SUA şi Europa, am participat la festivaluri internaţionale, facem parte din mai multe trupe care joacă săptămânal, predăm cursuri, facilităm traininguri pentru companii şi am scris şi implementat proiecte co-finanţate de AFCN, care folososesc improvizaţia ca instrument social în medii dezavantajate cultural.

Mai specific, iată ce activitate are fiecare dintre noi:

  • Delia este actriţă colaboratoare la Teatrul Evreiesc şi face improvizaţie de 11 ani. A co-fondat singura trupă feminină din ţară, Trupa iELE şi este membră a trupei Jinx, cu care a participat la festivaluri internaţionale. Este trainer autorizat ANC, predă impro de 5 ani de zile şi lucrează cu companii, livrând proiecte personalizate de improvizaţie. A scris şi implementat alături de Asociaţia Tam- Tam proiectul Beyond Bars- ateliere de improvizaţie pentru persoanele private de libertate şi Impro Days withe the Maydays- proiect de rezidenţă de creaţie.
  • Andrei Bratu este actor colaborator la Teatrul Godot și Teatrul Elisabeta și face improvizație de 10 ani. A făcut parte din prima trupă de improvizație de formă lungă din țară, Trupa Nouă, este membru The Dreamers și Urban Impro și este fondator Hai Impro cu care a participat la festivaluri internaționale. Este trainer autorizat ANC și în cadrul Hai Impro oferă cursuri de teatru, ateliere de dezvoltare personală prin improvizație pentru copii și adulți, workshopuri de improvizație în străinatate și teambuilding-uri către firme și companii.

Improteca s-a născut ca urmare a dorinţei noastre de a îngloba cât mai multe din utilităţile acestui fenomen sub o cupolă. Credem cu tărie că improvizaţia are nevoie de mai multă expunere la publicul român, ca fenomen de entertainment şi în special ca instrument folositor din punct de vedere social. Prin Improteca ne dorim să creem un loc de referinţă, în care să susţinem cursuri de dezvoltare personală pentru orice fel de medii, să ne continuăm proiectele sociale, să oferim o platformă de dezvoltare pentru improvizatorii la început de drum şi să furnizăm un spaţiu de joc pentru comunitatea existentă.

Avem nevoie de ajutorul tău şi al vostru ca să echipăm Improteca cu cele necesare. Până acum am găsit spaţiul, o mansardă călduroasă situată pe strada Comăniţa 9. Mai are două camere, pe care vrem să le amenajăm pentru cursuri şi depozitare, două băi şi o bucătărie. Dar avem nevoie de un minimum de lumini, o scenă, mochetă şi covor de scenă, sunet şi materiale fonoizolante- care, din păcate sunt cele mai costisitoare şi prioritare. Astea sunt cerinţele minime pentru a putea transforma spaţiul găsit la nevoile existente.

Iar aceste cerinţe minine, necesită, conform calculelor, 3700 de euro, adică 17000 de lei. 

Ne-am gândit şi la ce am putea să îţi oferim în schimb:

Pachetul 1:  Minim 500 ron

Să zicem că alegi acest pachet. Ei bine, în primul rând, mulţumim frumos! În schimbul ajutorului tău îţi oferim un tricou şi 4 ore în care poţi folosi spaţiul nostru. Fie că e vorba de o şedinţă, un curs, o întâlnire de afaceri, o repetiţie, Improteca îţi va sta la dispoziţie aceste 4 ore. Şi le poţi împărţi pe două zile, dacă vrei, adică 2 ore azi şi două mâine.

Pachetul 2.  Minim 5000 ron

Mulţumim de ajutor! Pentru că ne sprijini, noi îţi oferim un curs de 8 şedinţe pentru tine şi încă 2 prieteni. Cursul se desfăşoară seara, o dată pe săptămână, după orele de muncă şi durează 2 ore. E garantat să îţi bucure serile şi să-ţi aducă un pic de nou în viaţă, mai ales că îl vei face cu prietenii tăi.

Pachetul 3:  Minim 7000 ron

Wow! Îţi suntem recunoscători pentru ajutor, de aceea vrem să facem tot posibilul să te răsplătim. Aşa că îţi oferim un pachet de un teambuilding de o zi personalizat pentru echipa ta. Tu doar ne spui ce urmăreşti să obţii şi laşi restul pe noi. O să-ţi propunem totul specific şi mulat pe nevoile tale şi ale colegilor tăi. Pe lângă asta, venim la tine la birou sau în ce loc alegi şi îţi facem un show de o oră de improv, personalizat şi el pe ocazia pe care o celebrezi atunci.

Noi credem în ce poate să facă improvizaţia. Da, reuşeşte să bucure oamenii prin spectacole, dar mai mult de atât, e excelentă ca instrument social. Iar dacă deschidem Impoteca, vom putea să dezvoltăm în continuare proiecte care să aibă în vedere includerea ei ca instrument alternativ de educaţie, de creaţie de content pentru companii şi de antrenament pentru viitori actori. Şi donând, tu vei sprijini acest demers.

Iar noi vom face tot posibilul, prin campanii coerente de publicitate, prin scriere şi implementare continuă de proiecte, să aducem beneficiile improvizaţiei în atenţia publicului român.

Mulţumim că ai citit până aici!

Dacă mai ai întrebări, ne poţi scrie la hello.improteca@gmail.com

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum un an
pt sampanie
200.00 lei
Mm
acum un an
Have fun!
50.00 lei
Sustinator anonim
acum un an
Go go go!
1,400.00 lei
Sustinator anonim
acum un an
1,400.00 lei
Sustinator anonim
acum un an
200.00 lei
Sustinator anonim
acum un an
La multa improvizatie si mult succes! Tinem pumnii!
7,010.00 lei
Sustinator anonim
acum un an
Abia aștept să vă văd improvizând în noul spațiu, poate chiar să joc vreodată la voi pe scenă, sau chiar să joc alături de voi când m-oi pricepe mai bine :) vă pup, baftă!! ????
100.00 lei
Barbatei Ioana Alexandra
acum un an
Acum ca suntem mari, ne construim singuri locul de joaca!
150.00 lei
Diana
acum un an
Plata facuta cu SMS
10 euro
Sustinator anonim
acum un an
Bafta multa!
250.00 lei
Dragos
acum un an
Bafta!
110.00 lei
Sustinator anonim
acum un an
Ma bucur ca va ocupati de acest proiect. Sa nu va lasati pana nu reusiti!
20.00 lei
Sustinator anonim
acum un an
Mult succes! Impro, de la iprovizații în discuții, bănuiesc.????
100.00 lei
marian popescu
acum un an
Plata facuta cu SMS
10 euro
ioana
acum un an
Plata facuta cu SMS
10 euro