Importanta BOR in Istoria Romaniei

de Daniel Ioan Barbu
Adauga la favorite
3990
vizualizari
0 lei
din 9,000 lei
București, Municipiul București
Sustine cauza si primeste o sticluta cu Sfantul Mir din Eghina de la Sfantul Ierarh Nectarie ( Manastirea Sfanta Treime - Insula Eghina , Grecia )
Initiator proiect
3 proiecte

 

Sustine cauza cu 27 de lei  si primeste o sticluta cu Sfantul Mir din Eghina de la Sfantul Ierarh Nectarie ( Manastirea Sfanta Treime - Insula Eghina , Grecia )

Importanța Bisericii Ortodoxe Române pentru Neamul Românesc. - o carte pentru generatii , un documentar video pentru suflete .

O carte de istorie a vetrei romanesti , un proiect de suflet insotit de un documentar video de exceptie .

Fundatia " Lumea Credintei " si Fundatia " Diaspora Ortodoxa Romana " va invita sa contribuiti la  un proiect de exceptie  .

Atunci când vorbim de Biserică, vorbim de o istorie de 2000 de ani a credinței strămoșești în poporul nostru, vorbim de o importanță colosală atribuită bisericii de foarte mulți dintre marii conducători ai românilor din istorie (voievozi, domnitori etc); vorbim de o cultură extraordinară dezvoltată în jurul bisericii, de principii morale corecte și valoroase promovate de Biserică pentru menținerea unei societăți umane normale la cap; vorbim de milioane de români care au murit pentru Biserică și pământul strămoșesc; vorbim de Sfinți și viețile Sfinților – exemple de moralitate pentru noi cei de azi, vorbim de martiri – zeci, sute, mii, mulți pe care nu-i știm, care au ales de bună voie să moară decât să renunțe la credința strămoșească, sau să moară în lupta pentru apărarea ei; vorbim de mii/zeci de mii de pustnici care s-au rugat și se roagă pentru binele poporului nostru, vorbim de un impact pozitiv foarte mare al Bisericii strămoșești .

Să te rupi de Biserica Ortodoxă Română de astăzi, doar pentru că anumiți (puțini raportat la total) preoți fac nu știu ce lucru ne-ortodox (iar presa și propaganda anti-românească îi promovează la greu peste tot), sau pentru că o anumită parte a conducerii pare compromisă sau etc, ar însemna SĂ IGNORI TOTAL CONTRIBUTIA BISERICII LA BINELE POPORULUI ROMÂN DE-A LUNGUL ISTORIEI MILENARE, să ignori toți românii și martirii care au luptat, și-au dat viața pentru ACEASTĂ CREDINTĂ, să ignori sfinții ortodocși, care ne sunt EXEMPLE DE MORALITATE,  care ne ajută să înțelegem ce înseamnă un comportament ideal în societate etc.

Să te dezici de Biserică înseamnă să te dezici de toată activitatea benefică desfășurată de ea şi membrii ei până acum pentru poporul nostru. 

Suspiciunea că la vârful conducerii BOR de azi s-ar afla niște oameni de rea credință este suficientă pentru a ne rupe și ne dezice de credința/biserica pentru care strămoșii noștri și-au dat viața?

Statul român de azi este cu certitudine condus de străini prin oameni infiltrați (străini cu nume românești și vorbitori de română), infractori români, etc. Asta înseamnă că trebuie să ne rupem de România total? Sau trebuie să vedem cum o putem ajuta să redevină INDEPENDENTĂ pentru a lucra în interesul poporului român?

Căsătoria între bărbat și femeie consfințește o uniune „la bine și la rău”. La fel și etnia față de neam. La fel și credința față de instituția Bisericii.

Pentru ca un număr cât mai mare de oameni să CONȘTIENTIZEZE importanța Bisericii în viața neamului nostru și să fie mai cumpătați atunci când vorbesc de Biserică și să cadă mai rar în capcana de a-și ataca propria Biserică strămoșească, dorim sa tiparim o carte si sa producem un documentar video prin care sa reamintim societatii romanesti ,  contribuția Bisericii Ortodoxe Române la binele neamului românesc .

In acest sens , avem mare nevoie si de ajutorul vostru . 

 

Contact : fundatia.lumeacredintei@gmail.com ( 24/24)

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute