Îmbarcarea către Cythera, de Octavian Soviany

de Andrei Ionut Ruse
Adauga la favorite
5599
vizualizari
10,105 lei
din 10,000 lei
Bucuresti,
Împreună ne dorim să dăm viață romanului „Îmbarcarea către Cythera”, a doua parte a Seriei „Lelian”, de Octavian Soviany.
Initiator proiect
17 proiecte

 Împreună ne dorim să dăm viață romanului „Îmbarcarea către Cythera” (parte a tetralogiei „Lelian”), unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte literare ale lui Octavian Soviany. Alege una dintre recompensele alăturate și participă și tu la nașterea acestei cărți!

 

 

Despre Lelian și Micul Saturnian

Seria „Lelian”, care cuprinde patru volume, este o autobiografie apocrifă a marelui scriitor francez Verlaine, în care documentarismul se împleteşte cu ficţiunea, pe fundalul unei vaste fresce istorice, pe al cărei parcurs personajele resuscitate din praful arhivelor se mişcă dezinvolt, plămădite de fantezia autorului. Nu e o poveste cu happy-end, dar e istoria unui destin zguduitor care va rămâne adânc încrustat în conştiinţa cititorului.

Primul volum al seriei, „Micul saturnian”, a apărut în luna decembrie 2019, în urma unei campanii de crowdfunding realizată de Editura Hyperliteratura pe platforma Sprijina.ro. „Îmbarcarea către Cythera” reprezintă continuarea acestui superb roman, deja îndrăgit de sute și sute de cititori, dar și de critica de specialitate.

 

Despre Octavian Soviany

Octavian Soviany este unul dintre dintre cele mai importante nume din literatura română contemporană, fascinant prin versalitatea sa: este poet, eseist, critic, traducător și un prozator de excepție. Îl considerăm un adevărat „ambasador” atât al Editurii Hyperliteratura, cât și al literaturii actuale deopotrivă.

În 2017, Octavian Soviany a publicat prima sa carte la Hyperliteratura, romanul „Casa din Strada Sirenelor”, devenit imediat best-seller și pregătindu-se deja pentru a treia ediție. În 2018, am continuat cu volumul său de amintiri „Am fost un copil reușit?” și cu antologia de traduceri de poezie clasică „Cartea răstălmăcirilor”, toate aceste proiecte luând viață în urma unor campanii de crowdfunding și precomenzi. 

Tetralogia „Lelian” se va alătura celebrelor titluri marca Octavian Soviany, precum „Viața lui Kostas Venetis” sau „Moartea lui Seigfried”, romane îndrăgite atât de critică, cât și de publicul larg.

 

Editura Hyperliteratura

Editura Hyperliteratura s-a născut la sfârșitul lui 2016 și prin ea ne-am propus să schimbăm din temelii câteva lucruri pe piața de carte românească: promovare mai bună a autorilor români, drepturi financiare mai mari pentru scriitori (chiar și de 3-4 ori mai mari decât editurile „tradiționale”), transparență și nu în ultimul rând respect pentru autor și pentru cititori.

 Mai multe puteți afla despre noi pe www.Hyperliteratura.ro.

 

Cum poți susține acest proiect

E simplu: alegi una dintre recompensele alăturate pe care ți le-am pregătit, iar împreună vom strânge fondurile necesare publicării, dar și promovării cărții. 

Nu uita: toate recompesele noastre au reduceri substanțiale și transport gratuit pe teritoriul României.

Cea mai mare parte din suma obținută din această campanie va acoperi costurile de tipar ale cărții. De asemenea, ne dorim să plătim un avans autorului pentru exemplarele precomandate (nu uitați că noi oferim drepturi de autor mult mai mari decât editurile tradiționale), vom acoperi cheltuielile acestei campanii, iar ce va rămâne va fi investit în promovarea ulterioară a cărții.

 

De ce este important să contribui

Alegând să susții acest proiect, vei face parte din echipa care va da naștere acestei cărți. Noi credem că lucrurile bune se realizează prin solidaritatea unei comunități, iar implicându-te vei deveni unul dintre cei care vor contribui la  punerea în scenă a unei povești care poate depăși barierele timpului nostru.

Investind într-o carte, investești de fapt în dezvoltarea artistică a comunității tale și a propriei tale persoane.

 

Când vei primi cartea / recompensa aleasă

Imediat ce va ieși din tipar, până pe 22 - 24 decembrie 2020. Vei fi printre primii cititori, pentru că primele pachete pleacă spre susținători, abia după aceea trimitem cărțile spre librăriile partenere și alți difuzori. 

 

Pentru orice întrebări legate de campanie, de carte sau despre autor, puteți contacta oricând echipa Editurii Hyperliteratura pe office@hyperliteratura.ro.

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 3 ani
lma :) lma :)
100.00 lei
Soso
acum 3 ani
La mulți ani
200.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
175.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
100.00 lei
acum 3 ani
75.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
65.00 lei
Stan Roxana Maria
acum 3 ani
85.00 lei
Victor Miron
acum 3 ani
65.00 lei
Ana Ilina Schileru
acum 3 ani
Să ne trăiești sănătos, dragă Andrei :) Ne îmbogățești.
120.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
200.00 lei
Michael Haulică
acum 3 ani
110.00 lei
Bologa Lucian
acum 3 ani
150.00 lei
Cristina Soviany
acum 3 ani
Mult succes!
500.00 lei