8 Week Loss Fat & Weight Programs Challenge

de Sofronie Elena
Adauga la favorite
Vezi
676
vizualizari
0 lei
din 15,000 lei
Bucuresti,
VREI SĂ FII RECOMPENSAT? Fii parte a provocării noastre de transformare corporală.Fii unul dintre câștigătorii noștri.Ai putea câștiga marele premiu!
Initiator proiect
1 proiect

ELITE FITNESS CHALLENGE

Become a Fitness Model - 60 Day Body Transformation Challenge with ELLES Concept

Suntem încântați să anunțăm că Clubul Sportiv "ELLE'S" Fitness & Beauty Center Bucuresti, prin ELLE’S Fitness & Body Transformation Center (Centrul de Fitness șiTransformare Corporală ELLE’S), în calitate de organizator urmează să lanseze în data de 03.12.2020, competiția (provocarea) de fitness denumită ”Become a Fitness Model - 60 Day Body Transformation Challenge with ELLES Concept”, implementată în parteneriat cu S.C. "ELLE'S" Models Agency S.R.L. Bucuresti, condusă de founder marca ELLE’S & ELLES Concept, fitness & performance coach Elena Sofronie.

Scopul centrului

Peste 15 ani de experiență- Inființat cu viziunea de a schimba viețile

“ELLE'S - Vise implinite  în și prin Sport! ”

ELLE'S Fitness Champions Club este motivație, determinare, succes.

Inființat în aprilie 2005 din dorința noastră de a oferi cel mai inalt nivel de servicii și instruire tuturor membrilor nostri, clubul a devenit rapid cel mai de  încredere și cel mai respectat club de fitness din București.

​La ELLE'S Fitness Champions Club, trăim si respiram fitness, nutriție și sport. Angajamentul nostru pentru excelență se extinde cu mult dincolo de sala de sport.

ELLE’S Fitness & Body Transformation Center este un centru ce creează campioni în sport din 2005, cu programul (conceptul) ELLES de transformare corporală de 8 săptămâni (pierdere grăsime și greutate corporală, tonifiere musculară).

De-a lungul timpului, Clubul Sportiv "ELLE'S" Fitness & Beauty Center Bucuresti a lansat spre marea performanţă sportivă tineri şi tinere care au făcut cinste locului de unde au plecat, aceştia având rezultate deosebite în sportul pe care l-au practicat – culturism si fitness. Toţi aceşti sportivi au dovedit că în judeţ există o bază de talente dar şi profesori şi antrenori capabili să le descopere şi să le promoveze la nivel naţional şi internaţional.


Become a Fitness Model - 60 Day Body Transformation Challenge with ELLES Concept („Provocare”) este o provocare marca ELLE’S de transformare corporală unică în România. Această provocare de fitness de 60 de zile va sculpta corpul participanților, din cap până în picioare.

Aproape 100 de adulți (50% femei și 50% bărbați) din zone defavorizate vor fi beneficiarii proiectului ”8 Week Loss Fat & Weight Programs Challenge” care vizează îmbunătățirea stării de sănătate, construirea mușchilor, îmbunătățirea fitnessului cardiovascular și obținerea rapidă a celei mai bune forme a vieții lor, fără a-i suprasolicita fizic și mental.

Proiectul se întinde pe o perioadă de 2 luni, oferindu-le șansa participanților de a atinge potențialul maxim, în competițiile sportive.

Costurile medii lunare sunt în jur de 4.000 Euro, reprezentând componente esențiale ale programului pentru rezultate deosebite ale transformării fizice a corpului și succes: echipamente sportive, materiale pentru antrenament, taxe pentru organizarea evenimentelor sportive , costurile salariale ale echipelor tehnice, evaluare a stării de sănătate, consiliere sportivă, consiliere nutrițională, programe personalizate de antrenamente de fitness și nutriție, tratamente de acupunctură, suplimente nutritive și sportive, sprijin psihologic și monitorizare periodică.

Este o competiție pentru toți cei care decid să slăbească și să-și transforme stilul de viață. Cu premii incredibile care să motiveze, este o ocazie grozavă ca participanții să arate, să se simtă bine și să devină câștigători!

Fiecare provocare se încheie cu evenimentul live de celebrare cu adevărat inspirator "Body Transformation Championships".

Sustinand acest proiect veti deveni parte a  comunității care face diferența.
Participanții vor deveni cea mai bună versiune a lor cu echipa ELLE’S, se vor simți ca niște supereroi și vor fi eroii poveștii lor de viață.

Ajută-i pe participanți să se antreneze la ELLE'S!  Se vor antrena cu campionii noștri! http://www.clubsportivellesfitnessbeautycenter.com/

http://www.clubsportivellesfitnessbeautycenter.com/palmares.html

Locurile sunt limitate! Primul venit - Primul servit!

Dacă îți dorești ca participanții noștri să arate ca niște campioni de fitness sau ca niște modele de pe coperta unei reviste, susține financiar acest proiect pentru a-l începe la data de 18.12.2020, și devino următoarea poveste de succes marca ELLE'S & ELLES Concept!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute