Crăciunul copiilor fără cadouri

de Melinte Florentina
Adauga la favorite
276
vizualizari
0 lei
din 3,000 lei
Botosani,
Fiind în perioada postului, m-am gândit ca și anul acesta să ne unim forțele pentru a face o faptă bună.
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

Campania ,,Crăciunul copiilor fără cadouri" ediția 1 

 

????

Cu toții ne pregătim cu bucurie pentru cea mai frumoasă sărbătoare din an: Crăciunul. Nașterea Domnului trebuie să ne găsească pe toţi uniți cu zâmbetul pe față, strânși în jurul bradului frumos împodobit. Asta spune tradiţia din bătrâni. Însă nu toţi creştinii se pot bucura, nu toți pot cumpăra un brad sau un cadou pentru cei dragi. Sute de copii din judeţul Botoșani, nici nu pot visa la o pereche de ghete, la hăinuţe, dulciuri sau la o jucărie. La ei s-a gândit și de această datăAsociația Nectarie & Prietenii ii , o organizație non-guvernamentală ,care s-a implicat în ultima perioadă în multe campanii umanitare. Asociația Nectarie &Prietenii vrea să le vină în ajutor copiilor necăjiți și alături de oameni inimoşi, speră să le aducă un zâmbet pe chip. Mulți copii trăiesc într-o sărăcie lucie, iar de Crăciun micuții și-ar dori haine, jucării sau ghetuțe noi. De aceea îl așteaptă pe Moșu’ cu sufletul la gură și cu speranța că nu îi va uita. Tristețea se citește pe chipul lor. Cu modestie, copiii povestesc că părinții lor abia reușesc să le pună o pâine pe masă. Asociatia Nectarie &Prietenii a inițiat deja pe facebook campania “Craciunul copiilor fără cadouri. 

 

“Fiind în perioada postului, m-am gândit ca și anul acesta să ne unim forțele să facem o faptă bună. Vă doriți să aduceți zâmbetul pe chipul unui copilaș? Ați putea să-i faceți o mare bucurie, să primească un mic dar de Crăciun. Dacă noi putem cumpăra un cadou pentru copilul nostru, sunt mulți părinți care nu își permit acest lucru. Nu au avut niciodată un brad de Crăciun sau un cozonac pe masă. Fiecare donează cât poate, cât dorește. Primește în schimb o îmbrățișare. 

 

Vă invit să fiți Moș Craciun pentru acești copii și va mulțumesc pentru participarea la toate acțiunile frumoase pe care le-am derulat împreună în acest an”.

 

Plecăm încărcați și cu lacrimi și cu bucurie. 

Puteți dona oricât vreți dumneavoastră ,în contul asociației noastre:

 

Asociația Nectarie &Prietenii 

RO62CECEC001946010409621 

Cecbank

Cu mențiunea: campania ,,Crăciunul copiilor fără cadouri ".

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute