Haideti sa ajutam spitalul Judetean Suceava !!!

de Florin Amarandei
Adauga la favorite
13432
vizualizari
11,653 lei
din 30,000 lei
13
zile ramase
FOLOSESTE CARDUL "SPRIJINA SI TU"
suceava,
Spitalul Judetean Suceava are nevoie de noi in lupta anti Croronavirus !
Initiator proiect
1 proiect

In Suceava se pierde lupa cu SARS Co-Vid-2 inainte de a incepe ! Medicii suceveni cer materiale de protecție: „Compasiunea și laudele nu sunt suficiente. Avem nevoie urgent de protecție! Suntem aruncați într-o luptă periculoasă neprotejați și fără muniție”


Lipsa echipamentelor de protecție la Spitalul Județean Suceava, acolo unde cel puțin 11 medici s-au infectat deja cu coronavirus, a determinat Colegiul Medicilor Suceava să facă un apel pentru protejarea medicilor. „Avem nevoie urgent de protecție. Compasiunea și laudele nu sunt suficiente”, a transmis Colegiul Medicilor Suceava.

"Colegiul Medicilor Suceava, în numele tuturor medicilor protestează ferm și hotărât împotriva atitudinii indiferente și a lentorii decizionale a autorităților în ceea ce privește dotarea urgentă cu materiale de protecție a personalului medical expus infectării cu COVID 19.
Suntem aruncați într-o luptă periculoasă neprotejați și fără muniție. În această luptă sunt implicați toți medicii, cadrele medii sanitare și personalul de îngrijire. Până acum am primit numai promisiuni, dar timpul trece în defavoarea tuturor.
Este de neînțeles atitudinea, cu atât mai mult cu cât Suceava are un număr mare de medici și cadre medii infectați datorită și absenței materialelor de protecție
ATRAGEM ATENȚIA că indisponibilitatea personalului medical va duce la afectarea dramatică a asistenței medicale pentru toate categoriile de bolnavi.
AVEM NEVOIE URGENT DE PROTECȚIE! Compasiunea și laudele nu sunt suficiente.
NU NE MARGINALIZAȚI ÎN PRIORITĂȚILE DIN ACEASTĂ PERIOADĂ. AVEȚI GRIJĂ DE NOI.
AVEȚI GRIJĂ DE NOI CA SĂ AVEM GRIJĂ DE VOI"

Haideti sa ajutam cu cat putem ! Ei sunt cei care au grija de vietile noastre, asa buni , rai , criticati etc, ! Haideti sa ii ajutam sa strangem niste banuti sa isi poata achizitiona strictul necesar pentru a se proteja ! Statul roman doarme si tot noi suntem cei care putem schimnba ceva!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum o saptamana
OK, am făcut o donatie, dar rezervele Andreei Adamescu și lui Bogdan Rebrean sunt justificate. Chiar voi urmări cu interes înmânarea produselor medicale. Ar fi de dorit să ne prezinti, pe langa filmare cu predarea lucrurilor donate si costurile detaliate cu achizitionarea acestor bunuri. Ce anume vrei sa cumperi? Ventilatoarele de exemplu sunt foarte necesare.

postat acum o saptamana
Nu stiu daca banii care se vor strange o sa fie in deajuns pentru achiztionarea de ventilatoare. Am sa contactez pe cei de la spotal sa vedem ce au nevoei si cu putem ajuta . In principiu ma gandeam la masti , manusi , dezinfectanti si altele. Majoritatea banilor de aici sunt stransi din cunostinte comune de pe facebookul meu . Nu este cazul sa va faceti griji ! cand se va incheia campania o sa postez totul pentru transparenta .
postat acum o saptamana
Pentru orice nelamurire . acesta este profilul meu de facebook : https://www.facebook.com/florinul.florinu Postarile sunt publice . Majoritatea donatiilor au fost stranse din cercul meu de cunostinte , la sfarsitul campaniei am sa postez pe facebook si inclusiv aici , filmare cum voi inmana , produsele cumparate din banii donati , pentru ca toata treaba sa fie transparenta ! Va multumesc pentru intelegere ! Domane ajuta sa trecem peste aceasta problema !
postat acum 2 saptamani
Site-ul sprijina.ro nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la utilizarea banilor...

postat acum o saptamana
totusi sunt inregistrat cu act de identitate . si plus de asta nu cred ca e un prilej in care sa va ganditi la alte treburi , Majoritatea donatiilor sunt facute de cunostine si prieteni , deci utilizarea banilor va fi in scopul prezentarii de mai sus , iar cand se v-or strange si ii v-oi inamana o sa postez filmare pe facebook cu procedura . Multumesc !
postat acum 2 saptamani
Pentru cei ce nu cred ceea ce se intampla in Suceava puteti accesa acest video. https://www.facebook.com/livenordest/videos/596847220868688/
postat acum 2 saptamani
Nu e nimeni obligat sa o faca , desigur nu poti avea incredere in ziua de azi in nimic si in nimeni , dar este o perioada in care nu ar trebuii sa ne gandim ca exista cineva care ar profita de pe treaba aceasta , sunt inregistrat cu copie de buletin la site , toate datele personale .
postat acum 2 saptamani
Nu am facut aceasta donatie la cererea spitalului , Am facut din propria initiativa ! nu au masti si echipamente ... se infecteaza pe capete ! poate banutii ce ii putem strange ii ajuta macar catusi de putin ! Pentru transparenta ! cand se va strange donatia ! voi filma momentul cand o sa inmanez banii conducerii spitalului ! Sunt momente in care trebuie sa lasam deoparte rautatea ... si da , noi putem face mai mult decat nu au putu face autoritatile !
postat acum 2 saptamani
Si eu as vrea sa donez, dar am aceeasi problema, respectiv cea legată de garanții și transparența. Ideea este buna, este o perioada in care trebuie sa fim solidari si sa ne sprijinim unii pe altii. Nu stim deocamdata cine primește banii și ce garanții prezinta această persoana. Am verificat pe site-ul spitalului judetean de urgenta din Suceava si nu am vazut niciun anunt/informare legat de aceasta problema.

postat acum 2 saptamani
am comentat direct la donatie !
postat acum 2 saptamani
Am incercat sa il gasesc pe Facebook si nu recunosc o poza cu ochelari de soare....
postat acum 2 saptamani
salut ! m-aminregistrat cu datele personale copie de buletin tot , pe aceasta pagina . cand se va incheia strangerea voi filma momentul cum ma voi duce sa inamnez banii celor de la spital ! e greu de crezut ca cineva s-a gandit sa stranaga bani pentru asta dar uite ca m-am gandit eu ! de altfel apare si numele de familie almeu real la profilul de donatii! Multa sanatate !
postat acum 2 saptamani
Ok, bun proiect. Aș vrea să donez. Dar cum să fac asta, când autorul proiectului nu se prezintă? De unde am siguranța minimă că vor ajunge banii unde trebuie și nu e doar un cont al unui oportunist? Nu spun că așa și este, întreb doar cum de s-a gândit cineva să facă o astfel de faptă fără să se prezinte, e o chestie de comunicare minimă și de bun simț. Așadar o să donez când o să știu cui mai ales și o să am siguranța că este un proiect transparent.

postat acum 2 saptamani
am comentat direct la donatie !
Sustinator anonim
acum o zi
Lasa un cuvant de incurajare pentru proiect
500.00 lei
C T Crasi
acum 3 zile
100.00 lei
Culipei Dorina Elisabeta
acum 6 zile
500.00 lei
Culipei Iulian
acum o saptamana
500.00 lei
Sustinator anonim
acum o saptamana
500.00 lei
Tibuleac Natalia
acum o saptamana
Iubesc Suceava! Sunt nascuta in Bosanci
300.00 lei
Hritcu Ovidiu-Paul
acum o saptamana
Multă sănătate!
100.00 lei
Sustinator anonim
acum o saptamana
Dumnezeu sa va pazeasca si sa va fie sprijin in toate!
50.00 lei
Sustinator anonim
acum o saptamana
50.00 lei
Monica Toader
acum o saptamana
100.00 lei
Sustinator anonim
acum o saptamana
Împreuna reusim
40.00 lei
acum o saptamana
100.00 lei
Paduraru george
acum o saptamana
100.00 lei
Sustinator anonim
acum o saptamana
O sa fie bine!
50.00 lei
Anca Petriceanu
acum o saptamana
40.00 lei