GRADINA DIN BALCON

de Maria-Cristina Ghita
Adauga la favorite
6588
vizualizari
20 lei
din 10,000 lei
București, Municipiul București
Iti doresti un plus de prospetime si culoare in viata ta? Echipa" Gradina din Balcon "se ocupa de amenajarea si intretinerea visului tau verde!
Initiator proiect
1 proiect

    Echipa Gradina Din Balcon iși dorește realizarea de spații verzi în terase ,balcoane,locuinte sau cladiri de birouri.

 

 Chiar dacă locuiești într-un apartament visul tău de a avea o gradină se poate realiza în propriul balcon.

Împreună cu echipa noastră de ingineri horticoli vei afla că florile ,plantele aromatice sau chiar legumele nu au nevoie de foarte mult spațiu pentru a se dezvolta sănătos și armonios în propriul dumneavoastră balcon,terasă sau locuință.

 

Atât plantele în sine cât și forma,culoarea chiar și a ghivecelor vor da o notă apate locuinței iar vederea de ansamblu vă va încânta privirea.

 

 Trăim într-un oraș aglomerat iar spatiile verzi sunt foarte puține.Plantele ajută la reducerea dioxidului de carbon din atmosferă!

Este extraordinar ca după o zi incărcată la muncă să ajungi acasă si sa te poți relaxa în propria oază de liniște înconjurat de flori și verdeață.

 

 

  Ehipa noastră își dorește susținerea realizării acestui proiect cu ajutorul dumneavoastră pentru a avea cât mai multe spații verzi ,realizate de specialiști din domeniul horticol ,pentru o viață mai sănătoasă în sânul familiei și deasemenea reducerea efectului de seră din metropolă.

 Avem nevoie de suma de 10.000 lei pentru achizitionarea de echipamente speciale pentru gradinărit.

  Ne dorim realizarea de spații cu bun gust și executate în conformitete cu cerintele plantelor iar dumneavoastră ne puteți susține în realizarea acestui proiect benefic societății noastre!

 

 

 

    Vă invităm să vizionați recompensele noastre pentru cei care doresc să ne sprijine ,unde sunt menționate  în detaliu recompensele. 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Alex Peter
acum 8 ani
10.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
Mult succes!
10.00 lei
  • 17 /08
    2015
    1

    *Natura și educația sunt asemanătoare,căci educația transformă pe om și prin această transformare,creează natura!*

                                                                                 Democrit