Campania Găleata Albastră 2023 - hrănește un suflet

de Ioana Claudia Lungoci
Adauga la favorite
584
vizualizari
15,500 lei
din 10,000 lei
Vaslui,
Ducem alimente acolo unde cărările nu sunt străbătute de alții, la bătrânii și familiile care trăiesc în lipsuri.
Initiator proiect
Profil verificat
7 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Campania Găleata Albastră a început din frământarea sufletească că există oameni care trăiesc în lipsuri și se pun la somn flămânzi. An de an, motivați de această realitate, am decis să continuăm campania cu sprijinul vostru.
Vremurile nu sunt ușoare, iar veștile din lume, războiul și scumpirile din ultima perioadă au făcut viața mult mai grea pentru mulți, dar în mod special pentru cei care trăiesc în sărăcie. Ne propunem și în acest an să ajungem în casele văduvilor, bunicilor, familiilor și copilașilor cu un mic ajutor care constă în găleți pline cu alimente neperisabile. 
Anul trecut am reușit, cu sprijinul vostru și al partenerilor, să umplem 3 000 de găleți cu alimente și dorim să ne continuăm misiunea.
 
Noi venim cu gălețile, iar tu, ne poți ajuta să le umplem cu alimente.
O găleată albastră va fi umplută cu: 2 litru ulei, 1 kg zahăr, 1 kg făină, 1 kg orez, ½ kg paste, 1 conservă de carne, 1 pateu,  1 pachet biscuiți, condimente, dulciuri, etc.. Prețul conținutului unei găleți se ridică la 100 de lei iar prin această platformă dorim să umplem 100 de găleți. 
Unde vor ajunge gălețile?  
La persoane aflate în situații dificile din satele din jurul orașului Negrești (jud. Vaslui). 
Suntem binecuvântați să avem tot ce este necesar, să nu ducem lipsă de nici un bine și dorim să dăruim bucurie și sprijin și celorlalți de lângă noi.
 
Te invităm să fii alături de noi în această campanie și să contribui cu o donație.
Ajută-ne ca această campanie să ajungă la cât mai multe persoane distribuind link-ul acestei inițiative în rândul prietenilor tăi, pe canalele de social media. 
Pentru mai multe detalii, poze și filmulețe, te invităm să ne urmărești pagina de Facebook: https://www.facebook.com/DorcasRomania/ .
De asemenea, ne puteți contacta la adresa de email: office@romania.dorcas.org sau la numărul de telefon: 0747 693 145.
Vă mulțumim pentru că ne susțineți! 
Echipa Dorcas Aid România 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 5 luni
15,000.00 lei
Chis Estera
acum 5 luni
500.00 lei