Campania Găleata Albastră

de Ioana Claudia Lungoci
Adauga la favorite
4698
vizualizari
4,305 lei
din 4,000 lei
România,
Dorim să ajungem la persoanele vulnerabile și marginalizate din Negrești (Vaslui), cu mesajul că există cineva care s-a gândit la ei.
Initiator proiect
Profil verificat
7 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Misiunea noastră

Dorcas Aid România, prezentă în România de peste 35 de ani, se implică în dezvoltarea comunităților defavorizate din 6 județe ale României (Vaslui, Botoșani, Mureș, Cluj, Sălaj și Bihor).

Proiectele, implementate împreună cu partenerii locali, au scopul de a ajuta persoanele vulnerabile și comunitatea din care fac parte să se dezvolte. Astfel ajungem în multe case unde nevoile sunt mari iar posibilitățile de a depăși greutățile foarte reduse. 

Dorim ca Găleata Albastră, plină cu alimente, să ajungă la aceste persoane cu mesajul că nu sunt uitați de lume ci că cineva se gândeşte la ei.

Campania Găleata Albastră se desfășoară de 6 ani în România și prin contribuția celor care ne-au susținut până acum, am ajuns la peste 10 000 de oameni din mai multe județe din România. 

Despre ce este vorba în Campania Găleata Albastră? 

Anul acesta dorim să umplem, în total, 1 500 de găleți cu alimente neperisabile - prin această platformă dorim să strângem suma necesară pentru a umple cel puțin 100 de găleți care vor ajunge în satele sărace din zona Negrești, Vaslui.

În județul Vaslui, zona Negrești, suntem prezenți de mai bine de 6 ani. Împreună cu Asociația de Dezvoltare Comunitară „Taina Milei” implementăm un proiect de Mobilizare a Resurselor Locale și de Dezvoltare a unei Plase de Siguranță Comunitară pentru persoanele vulnerabile (bătrâni, familii, adulți și copii) iar această inițiativă este un mod prin care comunitatea se poate implica și prin care poate transmite mesajul că există cineva care se gândeşte la nevoile celor mai săraci.  

Înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului dorim să ajungem cu cel puțin 100 de găleți în această zonă. 

Pentru o găleată sunt necesare alimente în valoare de aproximativ 40 de lei.

Într-o găleată pot încăpea 2 litru ulei, 1 kg zahăr, 1 kg făină, 1 kg orez, ½ kg paste, 1 conservă de carne, 1 pateu,  1 pachet biscuiți, condimente, dulciuri, etc..

Banii strânși prin această campanie vor fi folosiți pentru cumpărarea alimentelor, transportul și costul achiziționării găleților fiind acoperite de noi

Te invităm să te alături acestei campanii și să contribui cu o donație. Orice sumă este binevenită și de  mare ajutor!

Ajută-ne ca această campanie să ajungă la cât mai multe persoane distribuind link-ul acestei inițiative în rândul prietenilor tăi, pe canalele de social media. 

Pentru mai multe detalii, poze și filmulețe, te invităm să ne urmărești pagina de Facebook: https://www.facebook.com/DorcasRomania/ .

De asemenea, ne puteți contacta la adresa de email: office@romania.dorcas.org sau la numărul de telefon: 0264  416  336.

Vă mulțumim pentru că ne susțineți! 

Echipa Dorcas Aid România

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Attila Tibor Daray
acum 4 ani
Felicitari!
200.00 lei
Nădășan Iosif
acum 4 ani
300.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
40.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
Felicitări!
80.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
Mult succes!
120.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
bravo
1,000.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
100.00 lei
Grigore Ana Maria
acum 4 ani
Good job! God blesd you all!!
300.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
Felicitari echipei!
80.00 lei
Rada Nicoara
acum 4 ani
55.00 lei
Catalina Abaloaei
acum 4 ani
Felicitari pentru initiativa!
200.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
100.00 lei
Marius Laza
acum 4 ani
Multumesc pentru oportunitatea de a ajuta!
500.00 lei
 • 06 /11
  2020
  2

  Dragi susținători,

  În 2019 ne-ați sprijinut în Campania Găleata Albastră și vă suntem recunoscători până în veșnicii! Credem că de fiecare dată când ajuți un om care trăiește în sărăcie există o răsplată, care vine la timpul potrivit în viața ta. 

  Noi purtăm în inimi dorința să ajungem din nou la cei care o duc greu, de aceea lansăm și în anul acesta Campania Găleata Albastră. 

  Vă invităm să fiți alături de noi pentru ca împreună să aducem o bucurie celor nevoiași.

  Pentru mai multe detalii accesați Campania Găleata Albastră 2020 sau scrieți-ne la adresa de email: office@romania.dorcas.org.

  Vă mulțumim anticipat!

 • 15 /01
  2020
  1

  Campania Găleata Albastră este o inițiativă de suflet prin care Dorcas Aid România, împreună cu partenerii acestei campanii, doresc să aducă o bucurie în casele celor care trăiesc în medii defavorizate.

   Anul 2019 a fost un an în care rezultatele au fost deosebite datorită celor implicați în această acțiune, datorită oamenilor cu suflet mare. Împreună am strâns 1 800 de găleți albastre pline cu alimente iar acestea au ajuns în județele Botoșani, Vaslui, Bacău, Mureș, Cluj, Sălaj și Bihor și la comunitatea românilor volohi din Poroskovo (Ucraina).

  Găleata Albastră este mai mult decât o campanie caritabilă, este o modalitate prin care comunitatea se mobilizează și se implică pentru un scop nobil, iar acest lucru este demonstrat de numărul mare de găleți pline cu alimente donate.

  Eroii acestei acțiuni au fost directorii, cadrele didactice, părinții și elevii grădinițelor, școlilor și liceelor din Cluj care au fost darnici și au umplut, în total, peste 1 100 de găleți cu alimente neperisabile.

  Am avut mulți susținători individuali care au contribuit financiar și cu suport administrativ și logistic, astfel am ajuns în comunități izolate din Munții Apuseni, în satele unde trăiesc persoane defavorizate din România și în Ucraina.

  Am realizat un mic filmuleț în drumeția noastră din Munții Apuseni pe care îl poți vedea aici: https://www.youtube.com/watch?v=QdWcLY9Wgyo

  Cu sprijinul tuturor celor implicați, gălețile cu alimente au ajuns la peste 2 300 de oameni.

  Am încheiat anul 2019 vizitând familii, adulți, bătrâni și copii răspândind astfel mesajul că există cineva care se gândește la ei.

  Vă invităm să urmăriți acest filmuleț realizat în Negrești, jud. Vaslui unde am distribuit cele 100 de găleți albastre din partea voastră:  https://www.youtube.com/watch?v=AR_OuznKohM&t=8s

  Acest lucru a fost posibil doar prin implicarea tuturor oamenilor darnici iar noi le mulțumim din suflet pentru acest lucru!