GALACTORIA2023

de Raluca Balan
Adauga la favorite
Vezi
2217
vizualizari
1,950 lei
din 11,080 lei
Cluj-Napoca,
Noua generație de artiști are nevoie de tine! SPRIJINĂ GALACTORIA 2023!!
Initiator proiect
1 proiect

 

DESPRE GALACTORIA
GALACTORIA este festivalul absolvenților de teatru din Cluj Napoca și a apărut din dorința și mai ales din necesitatea de a expune munca absolvenților Facultății de Teatru și Film, în fața publicului de specialitate: directori de teatru, manageri culturali, cronicari de specialitate.
CE NE PROPUNEM ÎN 2023
Obiectivul de bază al acestui eveniment este cel pentru care a fost creat în 2004: invitarea unor personalități remarcabile din domeniu, care sunt interesate de individualitățile artistice ale acestei promoții și au un cuvânt de spus în evaluarea producțiilor școlii noastre. Ani de zile, această rampă de lansare pe piața muncii a funcționat cu succes. Pandemia, două ediții ale GALACTORIEI desfășurate on line, ritmul unui timp nebun, conjuncturi naționale și internaționale, au fragilizat această tradiție; avem însă, de partea noastră, ca toate generațiile de până acum, Perseverența și Curajul.
Anul acesta, la cea de a 20-cea ediție, ne-am dori ca acest eveniment să capete amploare prin crearea unor noi secțiuni : gândită ca strategie de promovare a facultății noastre . secțiunea ,,MÂINE,, propune invitarea spectacolului câștigător (sau al unui spectacol reprezentativ) al ediției din acest an a Festivalului de teatru pentru liceeni; anul acesta am invitat trupa AMPRENTE Brașov,,cu spectacolul ZBOR DEASUPRA UNUI CUIB DE CUCI.
,,ȘI EU AM FOST AICI,, implică invitarea unui spectacol care are în distribuție sau are creatori, alumni ai facultății noastre: regizori, coregrafi, actori. Anul acesta, spectacolul ales este METAMORFOZE, spectacol al teatrului din SATU-MARE.
Secțiunea ,,ConnACTING - implică invitarea unor spectacole ale unor alte instituții de învățământ superior de specialitate, respectiv: Accademia Nazionale d Arte Dramatica Silvio d’ Amico, Roma, Italia și Academia Athanor, Germania - în speranța unui schimb real de idei și energii, precum și a unor dezbateri asupra metodelor și conceptelor cu care se lucrează în alte instituții teatrale de învățământ superior. Alte obiective sunt posibilitatea deschiderii unor colaborări sau parteneriate între instituțiile de profil teatral și ftf. 
DE CE AVEM NEVOIE?
Pentru împlinirea obiectivelor de mai sus, am reușit să obținem sponsorizări importante, dar mai avem nevoie de 3000 de euro, sumă care reprezintă 20% din bugetul ideal! Avem nevoie de spijinul tău/dumneavoastră pentru ca Galactoria să ...
CE VEI OBȚINE?
Pentru suma de 30 de lei, vă vom mulțumi printr-o postare pe rețelele de socializare.

Pentru 50 de lei, vă vom mulțumi printr-o postare pe rețelele de socializare iar numele dumneavoastră va fi trecut pe The Wall of Fame la intrarea din Studioul de Teatru Radu Stanca.

Pentru suma de 100 lei, vă vom oferi o invitație la unul dintre spectacolele din GALACTORIA, vă vom mulțumi printr-o postare pe rețelele de socializare iar numele dumneavoastră va fi trecut pe The Wall of Fame la intrarea din Studioul de Teatru Radu Stanca.

Pentru 200 de lei vă vom invita să petreceți alături de noi la una dintre serile de socializare, vă vom oferi o invitație la unul dintre spectacolele din GALACTORIA, vă vom mulțumi printr-o postare pe rețelele de socializare iar numele dumneavoastră va fi trecut pe The Wall of Fame la intrarea din Studioul de Teatru Radu Stanca.

Pentru 1000, veți obține o invitație la 5 spectacole din GALACTORIA, vă vom invita să petreceți alături de noi la una dintre serile de socializare, vă vom mulțumi printr-o postare pe rețelele de socializare iar numele dumneavoastră va fi trecut pe The Wall of Fame la intrarea din Studioul de Teatru Radu Stanca.
PERIOADA DE DESFĂȘURARE 
Festivalul Galactoria se desfasoara în perioada 2-11 IUNIE 2023 la Cluj, în spațiile: Studioul ,,Radu Stanca", Facultatea de litere (Str. Horea 31) , Sala ,,Ștefan Braborescu" Facultatea de Teatru și Film (Str. Mihail Kogălniceanu 4), Studio „György Harag”, Facultatea de Teatru și Film,  Enigma (Str. Iuliu Maniu 12)
Campania de crowdfunding „Noua generație de artiști are nevoie de tine!” se desfășoară până în data de 31 mai 2023.

Alte moduri în care ne puteți ajuta

Vă invităm să distribuiți campania noastră în mediile online în care sunteți activi. Dacă aveți un blog sau alte platforme pe care puteți să promovați campania noastră, nu ezitați să o faceți. Dacă aveți nevoie de orice tip de informație, ne găsiți pe mail ralubal17@gmail.com sau la numărul de telefon 0755378382, resposabil campanie Raluca Balan

ECHIPA

Imagine: Robert Ioan
Montaj și sunet: Robert Ioan
Coordonatori: Irina Wintze, Camelia Curuțiu-Zoicaș, Ciprian Scurtea
Organizare: Medeea Chiriac
În video:  Carla Graur, Hannah Daradics, Denisa Tudora, Jula Tudor, Raluca Balan, Jennifer Salma-Sidor, Ama Beschieru,  Andreea Radu, Adrian Stancu, Ecaterina Ivănușcă, Antonia Crișan.

Orice sumă este binevenită!
Susțineți tânăra generație! Susțineți Galactoria!
 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Raul
acum 11 luni
Baftă!
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 11 luni
Mult succes!! Radiati pe scena! Va doresc mult succes in continuare si vreau sa va urmaresc cu drag si pe scenele mari si chiar si pe marile ecrane. Ati depus o munca incredibila, ne-ati transmis emotia si v-am vazut ca o echipa faina! Chapeau????????
300.00 lei
Alexandra Dușa
acum 11 luni
500.00 lei
Matioc
acum un an
100.00 lei
Rednic Ana
acum un an
Sunteti foarte frumosi. Keep up the good work! Mult succes!
50.00 lei
Mihaela Borza
acum un an
100.00 lei
Ionelia
acum un an
Succes!
30.00 lei
Ilie Pop
acum un an
Jucați-vă rolul de copii toată viața!
10.00 lei
Doru Taloș
acum un an
150.00 lei
acum un an
Baftă noii generații!!!
50.00 lei
Sanziana Tarta
acum un an
100.00 lei
Sanziana Tarta
acum un an
Distracție, colegi! ❤
10.00 lei
Dumitrean Ramona
acum un an
Să aveți uși deschise și zâmbete largi in spatele lor! Să vă fie cu implinire viitorul!
100.00 lei
Robert Trifan
acum un an
Break a leg
100.00 lei
Denisse
acum un an
Merde!
50.00 lei