Firma publicitate online

de Leandru Daniel Lacatus
Adauga la favorite
1918
vizualizari
0 lei
din 15,000 lei
Bistrița, Județul Bistrița-Năsăud
Vreau sa-mi fac o firma de publicitate online. Costurile de incepere a activitatii, sunt mari, creditarea, este imposibila,
Initiator proiect
1 proiect

Am o experienta in publicitatea online de 10 ani. Am lucrat pentru firme mari si firme mici care au vrut sa-si promoveze produsele si/sau serviciile in mediul online.


Am colaborat exclusiv, cu firmele din strainatate pentru promovare online. De ce doar cu firme din strainatate si nu si din tara? Pentru ca in aici in tara publicitatea online, in urma cu 10 ani, era o poveste frumoasa dar nimeni, nu se incumeta sa investeasca in publicitatea online din Romania.


De ce am decis acum sa colaborez cu firme si persoane fizice din online-ul romanesc? Pentru ca, doar in anul 2015 piata de publicitate online in Romania, a fost de 25 milioane de euro.


Dar pentru a reusii sa fac afaceri cu firmele din tara mea, am nevoie de ajutorul vostru.

Cum am stabilit targhet-ul sumei?

Suma, este o suma estimativa .Aceasta suma este, pentru a demara infiintarea unei firme si a sustine cheltuielile operationale aferente acestei firme pentru primele 4 luni de functionare.


De ce eu?


Pentru ca, asa cum am spus am o experienta de 10 ani in publicitate online si pot face lucruri frumoase pentru oamenii din tara mea.

De ce acum?


Pentru ca asa cum am spus mai sus, piata de publicitate din Romania, a inceput sa creasca incet dar sigur.

De ce am ales platforma sprijina.ro?


Desi nu am experienta in crowfunding, din cate am citit am inteles ca pe aceasta pe platforma, suma platita, va fi vizibila in timp real, este o platforma SIMPLA si TRANSPARENTA.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute
  • 10 /03
    2017
    2
  • 30 /01
    2017
    1