Fii parte din povestea mea!

de Rareș Matei Manolache
Adauga la favorite
Vezi
2412
vizualizari
320 lei
din 8,000 lei
București,
Bună, sunt Rareș și îmi doresc să aduc un plus de valoare educaţiei din România.
Initiator proiect
1 proiect

Care este povestea mea?

Bună, sunt Rareș și încă de mic mi-a plăcut să văd lumea altfel. De la vârsta de 10 ani m-am apucat să studiez vioara, ca mai apoi de la 14 ani să studiez chitara și tobele, fapt ce mi-a deschis mintea și m-a făcut să înțeleg foarte multe despre puterea pe care muzica și arta, în general, o au în viața oamenilor. De aici, cumva, a plecat și pasiunea mea pentru fotografie și  antropologie. 

Acum 2 ani am avut ocazia să lucrez ca intern în cadrul unui business social, experiență care m-a marcat și mi-a deschis aripile de schimbă-lume. Am observat pe pielea mea că sistemul educațional de stat nu este pregătit să susțină cu adevarat dezoltarea de care tinerii au nevoie în această societate în continuă schimbare. De aceea am creat, la rândul meu, TeenTank - o comunitate de tineri de liceu care să creeze și să dezvolte idei creative și inovatoare pentru companii.

Care este visul și misiunea mea?

Misiunea mea este să creez o experință de învățăre 360º pentru orice tânăr care vrea să facă o schimbare în viața lui și în societate. Deja am reușit să fac primul pas pentru împlinirea acestei misiuni. În octombire 2017 am câștigat cu TeenTank competiția Social Impact Award, o competiție internațională de antreprenoriat social. De asemenea am testat această idee cu o companie de telefonie mobilă și OK Center, iar acum TeenTank este unul din cele 15 start-upuri din cadrul Guerrilla Camp. În continuare visul meu este să duc acest business la nivel internațional prin crearea unor comunități locale de tineri creativi și coagularea lor prin intermediul unei platforme. Această platformă va oferi oricărui tânăr ocazia să își pună în valoare creativitatea indiferent de locul în care se află.   

Pentru a duce acest ideal la bun sfârșit am decis să îmi continui studiile la noi în tară, în cadrul The Entrepreneurship Academy, singura facultate de business aplicat din sud-estul Europei. Aici voi fi pus într-un mediu de business încă din primul an, voi învăța de la experți și îmi voi face o viziune globală despre business, prin intermediul unor călătorii de învățare în Olanda, SUA și China.

Am fost admis la The Entrepreneurship Academy după un proces de selecție solicitant, însă fondurile de care dispun sunt insuficiente pentru a-mi putea începe primul an de studiu. Taxa anuală de școlarizare este de 7200, de aceea, numai cu ajutorul tău pot ajunge să îmi îndeplinesc visul.

Fii parte din povestea mea!

Această campanie de crowdfounding este despre puterea lui ÎMPREUNĂ. Este despre cum, cu ajutorul tău pot face cu adevarat o schimbare în bine pentru tinerii din România și nu numai.

Din momentul în care voi începe cursurile voi da drumul unui vlog în care documentez experiența de învățare din cadrul The Entrepreneurship Academy, vlog prin care voi mulțumi celor care mă ajută să îmi îndeplinesc visul.

De aceea te invit să donezi și să mă ajuți să fiu mai aproape de îndeplinirea acestei misiuni.

  • Alege o recompensă din cele listate alăturat
  • Distribuie această campanie pe rețelele de socializare
  • Trimite-mi o sugestie, un gând
  • Dă mai departe acestă poveste și hai împreună să facem o schimbare!

De asemenea, dacă vrei să mă susții prin orice altă cale, nu ezita să mă contactezi la urmatoarele adrese:

* Clipul de mai sus are loc într-un univers idealizat și trebuie tratat ca atare.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Bianca Vrajitoru
acum 2 ani
Keep it up!
50.00 lei
Alexandru Andrei
acum 2 ani
Good luck :)
100.00 lei
Roxana Lazarescu Leon
acum 2 ani
Go get 'em!
120.00 lei
Dogaru Flavia
acum 2 ani
Am increrere ca TeenTank poate oferi tinerilor schimbarea mult dorita!
50.00 lei