Ferma ecologica si pensiune agroturistica

de Lavinia Iliescu
Adauga la favorite
3336
vizualizari
140 lei
din 50,000 lei
Stoenesti,
Ferma ecologica, cu preparate si produse proprii bio, si servicii de cazare , la tara, traditii si obiceiuri stramosesti!
Initiator proiect
1 proiect

https://www.facebook.com/lavifarm/

https://malltaranesc.ro/producator/index

Proiectul pe care l-am demarat este destul de amplu  si vine in intampinarea iubitorilor vietii la tara, adeptilor hranei sanatoase obtinute din produse bio in gradina proprie. 

Avem o suprafata de aproximativ  5000mp pe care o cultivam de peste 20 ani in regim bio. Dorim aceasta finantare pentru a putea construi un solar si o mica sera pentru rasaduri, pentru a infiinta o plantatie mica de arbusti fructiferi si a cumpara o presa performanta pentru obtinerea uleiurilor presate la rece, un deshidrator performant si un robot multifunctional, deasemenea performant, pt obtinerea sucurilor de fructe si legume si altor preparate.

In paralel cu aceasta ferma si activitatea sa, solicitam o finantare pentru modernizarea casei in vederea  oferirii de servicii de cazare, dat fiind faptul ca locatia se afla intr-o zona foarte frumoasa de interes turistic. Sunt o multumie de statiuni de tratament si agrement in apropiere, Baile Govora, Baile Olanesti, vestitul centru de ceramica de la Horezu, foarte multe schituri si manastiri, Patrunsa, Iezer, Pahomie, manastirea Hurez, Manastirea dintr-un lemn, Manastirea Govora, Surpatele, Culele de la Maldaresti, Atelierul de prelucrare a borangicului, unic in tara, al familiei Niculescu. Locatia se afla la poalele masivului Buila - Vanturarita, declarat Rezervatie Nationala. In aceasta zona sunt multe animale, vaci, capre, ce se hranesc natural pe pasunile din localitate, sunt multe livezi de pomi fructiferi, paduri cu ciuperci comestibile, fructe de padure etc.  

Printre produsele bio ale fermei noastre enumaram: dulceturi, peltele, gemuri, siropuri naturale, lichioruri de fructe si tuica(palinca) obtinute numai din fructele bio ale fermei, uleiuri presate la rece(avem o presa manuala proprie) din nuci, alune, floarea soarelui, produse in ferma noastra, creme(unguente) cosmetice si medicinale naturale , din ceara naturala de albine, plante medicinale si flori bio, ulei presat la rece si propolis, sapunuri de casa, din grasime de porc, naturala, conserve naturale de legume, ciuperci de padure conservate, salate, zacusca, tocanite, fructe si legume deshidratate(avem un mic deshidrator , dar avem nevoie de unul mult mai mare si performant). 

Deasemenea dorim sa infiintam un mic atelier mestesugaresc , care sa pastreze si duca mai departe traditia cusutului de ii si camasi traditionale si a tesutului de covoare, macaturi, presuri, panza etc.

Deoarece in zona aceasta nu exista o cofetarie, patiserie sau pizzerie, un loc unde copiii in special, dar si adultii sa poata servi dulciuri, o gustare sau un ceai cald, ne-am gandit sa infiintam o astfel de locatie cu produse si preparate proprii. 

Atasam deasemenea link-urile unde puteti viziona activitatea fermei noastre:

https://malltaranesc.ro/producator/index

 

https://www.facebook.com/lavifarm/

Acesta ar fi amplul nostru proiect, aici , la tara, unde toata lumea sa se bucure de o atmosfera destinsa, o hrana sanatoasa si servicii de cazare agrement la cel mai ridicat standard.

Speram ca am fost destul de convingatori in privinta a ceea ce ne dorim sa realizam si contam pe sprijinul dumneavoastra.

Va asteptam cu intrebari si va raspundem cu cea mai mare placere!

Va multumim frumos!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Anca F.
acum 5 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
DRAGAN MARIA
acum 5 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Ciuculan Victoria
acum 5 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro