Ferma Darmanesti

de Iulian Fodor
Adauga la favorite
Vezi
9326
vizualizari
12 lei
din 8,000 lei
Dărmănești, Județul Bacău
Ferma Darmanesti, o parte din natura! Ajutati-ne sa o pastram!
Initiator proiect
2 proiecte

"Ferma Darmanesti" a luat fiinta in anul 2015, cu o mica plantatie de coacaz negru, iar in primavara anului 2016 si-a triplat suprafata, urmarind o diversificare in ceea ce priveste oferta de fructe de padure.

Produsele finale (proaspete sau preparate sub diverse forme) ne dorim sa le distribuim pe piata interna, dupa retete romanesti pentru romani, oferind copiilor nostri si nu numai ceea ce este mai bun de la natura.

Avand in vedere ca nu suntem decat o ferma de familie la inceput de drum, cele necesare in agricultura sunt limitate. Tocmai de aceea am initiat acest proiect, pentru ca mijloacele logistice sa ne fie la indemana.


 De ce am avea noi nevoie? Si ce vei obtine tu?

Suma necesara pentru continuarea proiectului "Ferma Darmanesti" este de 8.000lei (mai putin fata de proiectul anterior lansat deoarece am atins o parte din obiective), bani care vor fi utilizati responsabil, astfel ca ideile enumerate mai sus sa se transforme in realitate in cel mai scurt timp.

 Ce vei obtine ca urmare a sprijinului acordat?

Contribuie cu 50.00 lei si vei primi un bon valoric de cumpărături. Acest bon valoric permite efectuarea unei cumpărături de produse "Ferma Darmanesti”. Bonul poate fi folosit la una sau mai multe cumpărături, până la data de 31.12.2018

Contribuie cu 100.00 lei si vei primi un bon valoric de cumpărături. Acest bon valoric permite efectuarea unei cumpărături de produse "Ferma Darmanesti”. Bonul poate fi folosit la una sau mai multe cumpărături, până la data de 31.12.2018.

Contribuie cu 200.00 lei si vei primi un bon valoric de cumpărături. Acest bon valoric permite efectuarea unei cumpărături de produse "Ferma Darmanesti”. Bonul poate fi folosit la una sau mai multe cumpărături, până la data de 31.12.2020.

Contribuie cu 500.00 lei si vei primi un bon valoric de cumpărături. Acest bon valoric permite efectuarea unei cumpărături de produse "Ferma Darmanesti”. Bonul poate fi folosit la una sau mai multe cumpărături, până la data de 31.12.2020.

Banii pe care dumneavoastra ii oferiti sunt o plata anticipata pentru ceea ce veti cumpara de la noi!  Astfel dumneavostra aveti produsele garantate, iar noi vom putea inainta cu acest proiect.

 Suma adunata va fi folosita in primul rand la protejarea culturilor prin achizitia de sisteme de irigatie si utilaje agricole.

Întrebări și răspunsuri

Cum s-a stabilit obiectivul nostru?

Mergand din aproape in aproape, din activitate in activitate am pus pe hartie ce ne-ar trebui pentru a deveni competitivi.

Cum pot sa plătesc pentru a susține acest proiect?

Alegând o recompensă aflată în secțiunea de recompense. Plata se poate realiza cu cardul sau prin transfer bancar. Transferul sumelor corespunzătoare alegerii voastre, poate fi făcut online direct în platformă, ulterior, prin transfer bancar, utilizând numărul de referință atât pentru transfer online cât și pentru transfer la ghișeul băncii.

Mai nou puteti utiliza plata prin SMS!

De ce folosim Sprijina.ro?

Achiziția făcută și suma plătită va fi vizibilă pe platforma Sprijina.ro, în timp real. Dintre toate variantele analizate, am decis să o alegem pe cea mai SIMPLĂ, cea mai SIGURĂ și cea mai TRANSPARENTĂ.

  

 Daca posibilitatile tale financiare nu sunt suficiente pentru a ne ajuta, poti distribui linkul paginii noastre pe retelele de socializare.

Iti multumim pentru ajutorul acordat!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 7 ani
Un proiect care merita sustinut!
10.00 lei
Oniga Ioan Alexandru
acum 7 ani
Card "Sprijina si tu" oferit de:
1.00 lei
acum 7 ani
Card "Sprijina si tu" oferit de:
1.00 lei