Ferma Darmanesti

de Iulian Fodor
Adauga la favorite
7827
vizualizari
9 lei
din 10,000 lei
Dărmănești, Județul Bacău
Initiator proiect
2 proiecte

"Ferma Darmanesti" a luat fiinta in anul 2015, cu o mica plantatie de coacaz negru, iar in primavara anului 2016 si-a triplat suprafata, urmarind o diversificare in ceea ce priveste oferta de fructe de padure.

Ca urmare ne dorim un ritm alert de crestere, si implicit vom oferi locuri de munca, atat sezoniere cat si pe toata perioada anului.

Produsele finale (proaspete sau preparate sub diverse forme) ne dorim sa le distribuim pe piata interna, dupa retete romanesti pentru romani, oferind copiilor nostri si nu numai ceea ce este mai bun de la natura, la cele mai bune preturi de pe piata.

Avand in vedere ca nu suntem decat o ferma de familie la inceput de drum, cele necesare in agricultura sunt limitate. Tocmai de aceea am initiat acest proiect, pentru ca mijloacele logistice sa ne fie la indemana.

 De ce am avea noi nevoie? Si ce vei obtine tu?

Suma necesara pentru continuarea proiectului "Ferma Darmanesti" este de 10.000lei, bani care vor fi utilizati responsabil, astfel ca ideile enumerate mai sus sa se transforme in realitate in cel mai scurt timp.

 Ce vei obtine ca urmare a sprijinului acordat?

Contribuie cu 50.00 lei si vei primi un bon valoric de cumpărături. Acest bon valoric permite efectuarea unei cumpărături de produse "Ferma Darmanesti”. Bonul poate fi folosit la una sau mai multe cumpărături, până la data de 31.12.2018

Contribuie cu 100.00 lei si vei primi un bon valoric de cumpărături. Acest bon valoric permite efectuarea unei cumpărături de produse "Ferma Darmanesti”. Bonul poate fi folosit la una sau mai multe cumpărături, până la data de 31.12.2018.

Contribuie cu 200.00 lei si vei primi un bon valoric de cumpărături. Acest bon valoric permite efectuarea unei cumpărături de produse "Ferma Darmanesti”. Bonul poate fi folosit la una sau mai multe cumpărături, până la data de 31.12.2018.

Contribuie cu 500.00 lei si vei primi un bon valoric de cumpărături. Acest bon valoric permite efectuarea unei cumpărături de produse "Ferma Darmanesti”. Bonul poate fi folosit la una sau mai multe cumpărături, până la data de 31.12.2020.

 Astfel, suma adunata va fi folosita in primul rand la protejarea culturilor prin achizitia de plase de protectie impotriva animalelor (700ml) si stalpii aferenti, sisteme de irigatie (1000ml), utilaje agricole.

Întrebări și răspunsuri

Cum s-a stabilit obiectivul nostru?

Mergand din aproape in aproape, din activitate in activitate am pus pe hartie ce ne-ar trebui pentru a deveni competitivi.

Cum pot sa plătesc pentru a susține acest proiect?

Alegând o recompensă aflată în secțiunea de recompense. Plata se poate realiza cu cardul sau prin transfer bancar. Transferul sumelor corespunzăoare alegerii voastre, poate fi făcut online direct în platformă, ulterior, prin transfer bancar, utilizând numărul de referință atât pentru transfer online cât și pentru transfer la ghișeul băncii.

De ce folosim Sprijina.ro?

Achiziția făcută și suma plătită va fi vizibilă pe platforma Sprijina.ro, în timp real. Dintre toate variantele analizate, am decis să o alegem pe cea mai SIMPLĂ, cea mai SIGURĂ și cea mai TRANSPARENTĂ.

 

 

 

Daca posibilitatile tale financiare nu sunt suficiente pentru a ne ajuta, poti distribui linkul paginii noastre pe retelele de socializare.

Iti multumim pentru ajutorul acordat!

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 7 ani
Multumim din suflet! Mult succes si dumneavoastra!
postat acum 7 ani
Succes mult si sper sa reusiti sa continuati aceasta idee minunata!
Ghete Bogdan
acum 7 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
deac elena
acum 7 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
MURESAN ALINA
acum 7 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Dragomir Andrada
acum 7 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Paul Bondrea
acum 7 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
acum 7 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
acum 7 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Ștag
acum 7 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Pricop Raluca
acum 7 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
 • 31 /08
  2016
  3

  A trecut ceva vreme, dar intre timp noi am muncit si am ingradit o parte din cultura: am "plantat" stalpi si am tras gard din plasa.

  Dar cum o imagine face mai mult decat orice, va invitam la cateva fotografii!

  Lucrarile evolueaza destul de incet din cauza fondurilor limitate, tocmai de aceea avem nevoie de contributiile dumneavoastra care ne vor ajuta sa continuam acest proiect!

  Mai nou puteti dona si prin SMS, pe langa cele pe care le puteti efectua cu cardul bancar sau transfer prin platforma mobilpay.ro.

  PROIECTUL VA FI RELANSAT IN CEL MAI SCURT TIMP!

  Pentru a putea primi cele mai noi informatii de la noi va invitam pe pagina noastra fermadarmanesti.wordpress.com unde va veti putea abona la acestea folosind adresa dv de email.

  Va multumim pentru ca ne sunteti aproape!

   

 • 26 /07
  2016
  2

 • 07 /07
  2016
  1

   Am efectuat si a treia cosire in aces an.

   

  Dar pentru a oferi o paine acestor oameni care ne ajuta enorm la lucrari, va trebui sa mergem mai departe cu acest proiect.

  De aceea avem nevoie de ajutorul dumneavoastra, de 1000 de oameni cate sa ofere 10lei.

  Va multumim pentru sustinere!!!