Cartea Femei in Cercul Lunii

de Ana Lukacs
Adauga la favorite
Vezi
26069
vizualizari
30,655 lei
din 25,200 lei
Timisoara,
19 femei scriem împreună o carte despre ce înseamnă un cerc de femei. Alătură-te călătoriei noastre prin susținerea acestei campanii.
Initiator proiect
1 proiect

19  femei scriem împreună o carte.  

19  femei scriem împreună o carte despre ce înseamnă un cerc de femei.

19 femei ne așternem în cuvinte propria călătorie de devenire, de vindecare, de zbucium, de transformare, de recuperare a puterii personale. Toate acestea devenind posibile în contextul magic al unui cerc de femei, care este melanjul dintre ciclicitatea noastră ca femei, unicitatea noastră, dintre sclipirea și scânteia care e acolo, în fiecare dintre noi. 

Ideea de a scrie această carte a apărut din dorința noastră de a aduce cercul de femei mai aproape de fiecare femeie care încă nu a simțit ce înseamnă un astfel de spațiu. 

Fiecare femeie care tânjește după re-conectarea la feminitatea și esența ei, precum și la alte femei care o primesc exact așa cum e, când e, și cine e, văzându-i frumusețea chiar și atunci când ea nu și-o poate vedea. 

Fiecare femeie care poate simte teamă, furie, rușine, vină, simte că își dorește să urle și nu a experimentat niciodată un spațiu sigur unde să poată să se arate în deplinătatea esenței sale.   

Fiecare femeie care știe că viața nu e despre competiție și judecată, ci despre magia conectării la surorile ei, într-un spațiu ce îi hrănește fiecare fibră a ființei și în consecință ne hrănește pe noi toate. Pe noi toți.

 Cine suntem noi și despre ce vorbește această carte?

Suntem 19 românce din diferite părți ale țării, și chiar de mai departe, care ne întâlnim în cerc fizic și online de peste 2 ani de zile. 

Pentru noi, experiența cercurilor de femei a adus transformare în toate colțișoarele ființei și vieților noastre și ne dorim să împărtășim acest proces de transformare, precum și magia unui cerc de femei, cu toate femeile care încă nu au auzit de un astfel de spațiu.

Dacă ești femeie, te invităm să te conectezi cu noi atât online cât și față în față – pentru început te așteptăm să te alături comunității noastre pe grupul de Facebook Cerc de Femei, Cercul Lunii, iar în luna septembrie te invităm cu drag la evenimentele de lansare pe care le vom organiza în mai multe locuri din țară.

 Dacă ești bărbat, îți mulțumim pentru deschiderea ta de a fi alături de noi și pentru că dai mai departe această invitație femeilor din viața ta. 

Când și unde se va lansa?

Intenția noastră e să lansăm cartea în luna septembrie. Așteptăm cu bucurie și nerăbdare să ne cunoaștem la evenimentele de lansare.

Stai la curent cu toate detaliile urmărindu-ne pe social media. 

Facebook și Instagram.

De ce este importantă această carte?

“Femei în Cercul Lunii” este importantă pentru că spune direct și deschis lucruri despre care încă nu vorbim ca societate, însă avem o nevoie enormă de a vorbi despre ele. 

Este scrisă din curajul de a fi vulnerabile, de a spune ce e cu adevărat în sufletul femeii, ce provocări și bucurii are femeia, ce nevoi și daruri are și ce poate să creeze și să co-creeze atunci când i se oferă spațiul să fie cine este ea.

Ce vei găsi în această carte sunt emoții asumate, praguri pe care fiecare dintre noi le-am trecut pas cu pas, împreună, spre a fi cine am ales azi să fim.  

E o carte ce ne arată ce e posibil atunci când femeile se adună ca surori… iar lumea noastră are nevoie de femei-surori mai mult ca oricând. 

Iată câteva testimoniale ale unor oameni care au citit fragmente din cartea noastră:

 Cum vom folosi contribuția ta?

Contribuția ta poate începe prin citirea acestei cărți, prin faptul că te vei conecta cu ea, poate chiar te vei regăsi în poveștile noastre, sau alăturându-te comunității cercului de femei, pe care o întemeiem împreună. 

Am pregătit această campanie pentru ca să atragem resursele necesare tipăririi pe hârtie reciclată a acestei cărți.

După acoperirea tuturor cheltuielilor, vom utiliza banii generați prin vânzarea cărții pentru a susține proiectele pentru comunitate pe care le creăm împreună.

Invitația noastră către tine este să faci un pas către comunitatea acestui cerc, contribuind la devenirea acestei cărți.  Susține-ne să împărtășim din minunea și magia cercurilor de femei, pentru a ajunge la toate acele persoane care au nevoie și se pot bucura de ea.

Prin această campanie ne conectăm, noi, cartea, cititorul, TU. Cu multă recunoștință, noi iți mulțumim că ești, că alegi să fii parte a acestui proiect.

 Recompensele pentru tine:

Am pregătit pentru tine mai multe pachete din care să alegi, prin care poți și tu să susții crearea acestei cărți. Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem, la lansare.

 

 

Când și dacă simți, te rugăm să le inviți în această campanie și pe prietenele tale. Dă cât mai multe share-uri, asta ajută campania și cartea noastră să ajungă la cât mai multe femei. Trimite și link-ul, conectate, împreună,  putem face și mai mult.

Pentru orice întrebări legate de campanie, de carte sau despre autoare, ne poți contacta pe adresa de email: femeiincercullunii@gmail.com.

Te îmbrățișăm cu drag! 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 2 ani
Va multumesc pentru initiativa!
87.00 lei
Maria Ilina
acum 2 ani
35.00 lei
Simona Davind-Crisbășanu
acum 2 ani
Suntem minunate!
25.00 lei
Ferdean Tosha
acum 2 ani
Sunteti magice <3
82.00 lei
Ursoi Alina-Ancuța
acum 2 ani
Gânduri bune și energie pozitivă!
25.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
❤️
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Bravo pentru idee, sinceritate si curaj!
300.00 lei
Sălciuan Varinia
acum 2 ani
Încredere
77.00 lei
Roxana Simon
acum 2 ani
72.00 lei
Laura Selestean
acum 2 ani
Abia o aștept!!
100.00 lei
Rosana Spiridon
acum 2 ani
Lumina
55.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Felicitari pt acest proiect si bravoook
200.00 lei
Krisztina Fitu
acum 2 ani
Ma bucur mult ca faceti acest lucru.
92.00 lei
Butnariu Antonela
acum 2 ani
121.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
65.00 lei
  • 19 /08
    2021
    1