FACEM JOITA BINE

de Vișinel Costel Balan
Adauga la favorite
Vezi
2494
vizualizari
622 lei
din 15,000 lei
Joița,
Joița are nevoie de un primar independent și de cetățeni fericiți. SĂ FACEM JOIȚA BINE.
Initiator proiect
9 proiecte

De câțiva ani, fac parte din marea familie a comunei Joița, o localitate care m-a cucerit datorită oamenilor de bine aflați aici, a locurilor frumoase și cu mare potențial, dar care din nefericire au fost ignorate de cei care au condus și conduc în continuare Joița.


M-am decis, așadar, să candidez ca independent la funcția de primar al comunei. Îmi doresc ca, alături de cetățeni, să fac din Joița un loc prosper, sigur pentru locuitorii săi, un loc unde să îți fie drag să trăiești.


Încă de când m-am stabilit aici, am făcut demersuri pentru a avea parcuri, trotuare și stâlpi de iluminat. Da, într-o țară europeană, încă există localități care nu au un minimum de confort și siguranță, așa cum, din păcate este și comuna noastră. Și asta din cauza conducerii PSD care a avut ca prioritate să-și îngrașe propriile conturi bancare, în loc să se ocupe de investițiile menite să face viața cetățeanului mai bună.
Această comună, cu un real potențial economic, turistic și cultural, se stinge încet și sigur. Este inacceptabil ca în 2020, Joița să fie, încă, o comună fără canalizare sau trotuare.


A ne moderniza și a trăi fericit, nu înseamnă a ne nega tradițiile și cultura. Dimpotrivă, oamenii eliberați de grija nevoilor primare de viață, au timp mai mult pentru a se educa, a citi, a cultiva valori și tradiții. Nicidecum să stea cu grija că în orice zi își poate vedea copilul călcat de mașină, în timp ce se îndreaptă spre școală.
Pentru asta, e nevoie de un primar independent, fără legături politice, un om care să nu datoreze niciunui partid nimic, un om capabil să ia decizii în favoarea cetățenilor, nu a mai-marilor politicieni din vârful unui partid sau altul. E nevoie în Joița de proiecte, de bani care să fie investiți 100% în modernizarea comunei.
„Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”.


Am evaluat atent șansele unei astfel de candidaturi și cred că sunt singurul care poate învinge PSD-ul din Giurgiu, patronat de Bădălău și ai săi. Gata cu abuzurile bădălăilor! Singura cale de a curma acest „cancer” este cea politică, prin eliberarea administrației acestei comune. Ei știu lucrul ăsta și se tem. Eu pot să-I înving și cu această credință m-am înscris în cursa pentru primăria Joița, ca independent!
EU și VOI, împreună facem Joița bine!

CINE SUNT EU?


M-am născut al treisprezecelea copil într-o familie săracă și am fost abandonat, la două luni, într-un orfelinat. Deveneam, astfel, unul dintre cei 120.000 de copii abandonați, din anii "90. Am supraviețuit abuzurilor din sistem și acum lupt pentru ca viața copiilor din România să fie mai bună.


Am refuzat să fiu un alt copil pierdut al acestei societăți. Am ajuns departe prin forțe proprii. În prezent, sunt doctorand în sociologie, consilierul personal al Senatorului Vlad Alexandrescu și omul care schimbă viața copiilor abandonați din România. De când activez în Parlament, am reușit să schimb direcția de reprezentare și protecție a copiilor abandonați. Azi vreau să fac același lucru în rândul județului nostru. De aceea am ales să mă implic în Giurgiu.


SĂ FACEM JOIȚA BINE!

În calitate de prima independent, care NU beneficiază de banii unui partid politic, am nevoie de ajutorul cetățenilor. Vă rog, pe această calea, să mă ajutați cu donații, pentru implementarea campaniei electorale. BANII TĂI VOR FI DIRECȚIONAȚI ASTFEL:
• Remunerarea resurselor umane; răsplătirea tinerilor care lucrează pentru strângerea semnăturilor de pe teren.
• Elaborarea materialelor de informare: flyere, broșuri, bannere și mape de prezentare, cărți de vizită pentru atragerea susținătorilor și informarea asupra campaniei și a cauzei.
• Creare de evenimente. Sprijin logistic.

CUM POȚI SPRIJINI PROIECTUL?

Dacă mă susții, dar ai alte priorități, ajută-mă printr-o donație.
Dacă ai abilități și vrei să le pui în valoare într-un proiect inovator, contactează-mă.
Nu uita să sprijini cauza printr-un share, o poveste pe blog sau un articol pe site!

DONEAZĂ pentru mine, pentru un candidat independent.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

A
acum 4 ani
60.00 lei
Tanase Armand
acum 4 ani
Bafta. Respect munca ta, te cunosc via Marius Niculache. Sper sa faci treaba buna oentru conunitatea din Joita.
100.00 lei
Botezatu Daniela
acum 4 ani
Fii tu!
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
Succes .
10.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
Cu noroc sa fie
50.00 lei
Gabriela
acum 4 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
anonim
acum 4 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Sustinator anonim
acum 4 ani
Avem nevoie de oameni ca tine!
100.00 lei
Gatea Ioan
acum 4 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Mirela Petcu
acum 4 ani
Mult succes, Visinel!
20.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
Baftă multă îți doresc din tot sufletul
20.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
Succes
10.00 lei
Frent Catalin
acum 4 ani
10.00 lei
anonim
acum 4 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro