FACEM BINE ÎN JOIȚA ȘI BÂCU

de Vișinel Costel Balan
Adauga la favorite
Vezi
495
vizualizari
3,830 lei
din 50,000 lei
Joita,
FACEM BINE ÎN JOIȚA ȘI BÂCU!
Initiator proiect
9 proiecte

Drag susținător,

Dragă susținătoare,

Cu o profundă apreciere pentru comunitatea noastră și dorința de a contribui în mod continuu la îmbunătățirea calității vieții în regiunea noastră, mă adresez astăzi dumneavoastră pentru a cere sprijinul în campania mea electorală locală. Rolul meu ca fost consilier local, îmbinat cu pregătirea academică solidă și experiența profesională dedicată servirii intereselor sociale, reflectă angajamentul meu neclintit pentru binele comunității.

Succesul meu în crearea și coordonarea inițiativelor de impact, alături de experiența adunată ca vicepreședinte și subsecretar de stat la Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, a fost întotdeauna ghidat de dorința de a aduce schimbări pozitive în viețile celor mai vulnerabili membri ai comunității noastre. Inițiative cum sunt Vocea Copiilor Abandonați și FEDEREII – Asociația Adulților din Casele de Copii, precum și implicarea mea în mediul academic ca asistent universitar, subliniază dedicația mea în crearea unui viitor mai bun pentru toți.

În fața următoarelor alegeri, obiectivul meu este de a continua acest parcurs, aducând o viziune progresistă și soluții concrete problemelor cu care comunitatea noastră se confruntă. Cred ferm că, împreună, putem construi o societate mai echitabilă, în care fiecare voce este auzită și unde acțiunile noastre colective reflectă cele mai înalte aspirații ale comunității noastre.

Pentru a realiza acest vis, am nevoie de sprijinul dumneavoastră. Orice formă de ajutor, fie că este vorba de voluntariat în campanie, donații, sau pur și simplu răspândirea mesajului nostru, este neprețuită. Fiecare gest de sprijin ne apropie un pas mai mult de o comunitate în care binele comun este piesa centrală a dezvoltării noastre.

Vă mulțumesc anticipat pentru orice ajutor puteți oferi. Împreună, putem face diferența.

Cu speranța și determinarea de a servi comunitatea noastră,

BALAN VIȘINEL COSTEL

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum o saptamana
Mult succes
1,000.00 lei
Sustinator anonim
acum o saptamana
100.00 lei
Enasoiu Noris Gabriel
acum 2 saptamani
Felicitari si mult succes!!
10.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 saptamani
Succes
10.00 lei
Vasi fernando
acum o luna
Succes
1,000.00 lei
Suzana Barabaș
acum o luna
Succes în tot ce faceți
10.00 lei
Florin
acum o luna
500.00 lei
Mihaita Barbutu
acum o luna
Succes!
200.00 lei
Stefan Bologa
acum o luna
Mult succes!
1,000.00 lei
 • 16 /04
  2024
  1
  Dragi prieteni și susținători din Joita,
   
  Duminica aceasta am avut privilegiul de a petrece o zi cu adevărat specială alături de voi. A fost o zi de odihnă și reculegere, dedicată lui Dumnezeu, în care am avut ocazia să mă reconectez nu doar cu credința, ci și cu voi, locuitorii acestei localități.
   
  Dimineața mi-am început-o în liniștea și pacea bisericii din Joita, unde am avut oportunitatea să reflectez și să mă rog pentru binele tuturor. Apoi, în a doua parte a zilei, încărcat de energia și inspirația primită, am pornit din poartă în poartă, într-o misiune personală - aceea de a dialoga cu fiecare dintre voi, de a asculta problemele cu care vă confruntați zi de zi și de a căuta împreună soluții pentru o viață mai bună în Joita.
   
  Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-ați deschis ușile caselor voastre, care ați împărtășit cu mine preocupările, speranțele și visele voastre. M-ați primit cu căldură și deschidere, mi-ați oferit nu doar ospitalitate, ci și încrederea voastră, semnând pentru susținerea mea.
   
  Conversațiile noastre au evidențiat probleme cronice ale comunității, care necesită atenție imediată - de la absența unei rețele de canalizare, așteptată de peste 16 ani, la nevoia acută de trotuare sigure și de spații verzi, elemente esențiale pentru siguranța și bunăstarea noastră.
  Sunt mai hotărât ca niciodată să lucrez pentru schimbare, să port mai departe vocea voastră și să mă asigur că nevoile comunității noastre sunt auzite și adresate corespunzător. Ziua petrecută alături de voi mi-a reînnoit angajamentul de a lupta pentru o administrație care să pună pe primul loc bunăstarea locuitorilor săi.
   
  Împreună, putem construi o comună Joita mai bună, unde fiecare familie să se bucure de infrastructura necesară pentru o viață decentă și sănătoasă. Vă promit că voi face tot ce îmi stă în putere pentru a transforma aceste probleme în amintiri ale trecutului.
   
  Vă mulțumesc din nou pentru ospitalitate, pentru susținere și pentru încrederea acordată. Împreună, suntem puternici și putem aduce schimbarea necesară pentru binele comunității noastre.