Expozitie Virtuala GRUND

de GRUND Art Space
Adauga la favorite
Vezi
836
vizualizari
48 lei
din 4,700 lei
Bucuresti,
Prima expozitie tur virtual realizata de artistii GRUND
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

 Ultima expozitie pe care Grund urma sa o desfasoare ar fi trebuit sa aiba vernisajul pe 29 martie 2020 in Bucuresti. Acest lucru nu mai este posibil, asa ca am decis sa organizam "Expozitie Virtuala GRUND" in sala de vizionare a asociatiei din Bucuresti.

Asociatia GRUND

 • produce si expune arta vizuala din 2016
 • implica in actiunile sale artisti tineri
 • cauta sa atraga si sa coaguleze un public consumator de arta vizuala contemporana
 • campania "Expozitie Virtuala GRUND" propune implementarea unei expozitii de arta, prezentata virtual de o echipa de artisti tineri

Expozitiile desfasurate in format clasic au fost anulate 

Dupa o serie de expozitii nationale si internationale desfasurate pe o perioada de 3 ani, activitatea libera de productie si expunere a asociatiei a fost suspendata datorita contextului national si mondial. O parte din fondatorii comunitatii sunt mentionati pe websiteul GRUND, acolo unde puteti afla si alte detalii, imagini si texte de la expozitiile realizate de GRUND.

Urmeaza, in cel mai fericit caz o lunga perioada in care vor fi permise publicului doar vizitele la muzeu, galeriile ramanand inchise. 

 

De ce am avea noi nevoie? Si ce vei obtine tu?

 • Realizarea Turului Virtual Google implica colaborarea cu echipe specializata de VR si Inside View care se vor deplasa la fata locului si vor realiza o serie de fotografii de inalta calitate. Acestea vor fi procesate ulterior si supuse unor alte servicii de post productie.
 • Turul virtual nu numai ca va exista pe platformele GRUND, fiind accesibil prin link direct, dar va putea fi urmarit oricand pe Google Map si Google Search de publicul larg. Expozitia va fi deschisa vizitatorilor permanent pe aceste platforme, fiind una din putinele existente, realizata de operatori independenti.
 • Recompensele oferite de artistii expozanti, in colaborare cu GRUND pot fi consultate in sectiunea dedicata a acestui proiect. Cei care aleg sa sprijine proiectul nostru au in primul rand ocazia sa participe direct la viata culturala, sa mentina vie arta in societate. Pe langa acest aspect, care este dupa parerea GRUND cel mai important, recompensele oferite de organizatia noastra includ desene, schite si colectii, pe langa alte facilitati legate de activitatea curenta a organizatiei.
 • Firmele, organizatiile, companiile si in general persoanele care isi manifesta un interes in acest sens vor beneficia de promovarea directa a entitatii prin intermediul acestui eveniment. Astfel vom insera linkuri si logouri in proiectul expozitional catre profilele sustinatorilor. 
 • In prima etapa, o parte  de 10% din fonduri vor fi investite in achizitionarea de materiale necesare implementarii expozitiei, amenajarea/adaptarea spatiului pentru expozitia virtuala.
 • Intr-o a doua etapa, 40% din fondurile primite vor fi investite in promovarea si diseminarea evenimentului prin intermediul retelelor sociale si a altor servicii de acest fel.
 • O noua etapa, si cea mai importanta presupune investirea fondurilor in achizitionarea de servicii si produse 360 IV si colaborarea cu echipe specializate de 360 Inside View si Tururi Virtuale.

Impactul

 • Expozitie Tur Virtual GRUND initiaza si consolideaza o noua versiune de expunere si prezentare a actului cultural liber, profesionist si independent, fara sa depinda de alte institutii, alti operatori, fara a avea un control exterior calitativ si cantitativ al productiei.
 • Propune o productie artistica proaspata, validata in contextul artistic, opere create de artisti tineri care s-au implicat activ in peisajul contemporan.
 • Sustine si confirma libertatea de exprimare a artistilor. Ofera o imagine clara si confortabila asupra productiei artistice si ocazia ca oricine doreste sa poata sa achizitioneze lucrari de arta din expozitie.
 • Astfel de proiecte de succes sunt  caracteristice muzeelor sau instituriilor finantate de la bugetul de stat - GRUND isi propune acum o noua versiune de expunere a productiei, sa imbogateasca peisajul cu un astfel de proiect, printr-o initiativa independenta.

 

In cazul in care aveti propuneri asemanatoare, idei de resurse, variante de a facilita o astfel de expozitie va rugam sa ne contactati direct, GRUND fiind o comunitate libera, deschisa si independenta iar noi le vom lua in considerare.

Puteti da sfoara`n tara si pe net despre proiectul nostru !

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Serban Manelici
acum 2 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro