Expozitie de fotografie despre moaște

de Aurora Beatrice Șerban
Adauga la favorite
2033
vizualizari
510 lei
din 3,500 lei
Bucuresti,
Pentru proiectul de licență îmi propun să fac o documentare despre pelerinajele din România.
Initiator proiect
1 proiect

Salutare, mă numesc Beatrice Șerban si sunt studentă la Universitatea Național de Arte. În iunie îmi voi susține proiectul de licență și am nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru realizarea acestuia.

 

Ce presupune proiectul meu?

Am ales să urmăresc o practică religioasă pe care pot să o explorez și analizez în cadrul României, folosindu-mă de experiențele și cunoștințele mele de până acum. Mai precis, este vorba de pelerinajul la raclele sfinte - la moaște

NU am ca scop denigrarea, derâderea, dezinformarea sau degradarea realității, ci îmi propun o analiză cât se poate de obiectivă, o rupere de stereotipurile ce sunt alipite acestei practici și adepților săi.  

Mai cu seamă, realizez o documentare cât se poate de amănunțită și complexă asupra organizării acestui tip de eveniment și a oamenilor care se duc la moaște, care stau la coadă ore, zile, în așteptare, pentru a ajunge la cutia ce conține rămășițe din trupurile sfinților, oseminte ce nu putrezesc, rămânând intacte și chiar având un miros plăcut.
 

 Expoziția va fi pentru privitor o experiență similară pelerinajului.

 

Ce voi face cu fondurile strânse

Pentru realizarea proiectului trebuie să mă duc în diverse zone din România, la biserici sau mănăstiri. În aceasă primă etapă am nevoie de bani pentru transport, eventual cazare, mâncare (dacă locația este foarte departe și nu mă pot caza la mănăstire).

Restul costurlor prespun realizarea expoziției în sine, mai exact este nevoie de bani pentru printuri, chirie locație, și alte materiale, cum ar fi un sistem audio, pliante.

 

Recompense

Recompensele pe care le pot oferi constau în obiecte aduse din pelerinajele in care mă duc, cărți poștale cu fotografii și informații în exclusivitate despre stadiul în care este proiectul. De asemenea, având în vedere că realizarea proiectului presuspune vizitarea unor biserici în zile de sărbătoare, pot lăsa acatiste.

Alte modalități de a mă ajuta

Ar fi de un real ajutor distribuirea campaniei în mediile online pe care le utilizați sau dacă aveți alte modalități prin care puteți promova proiectul. Dacă aveți orice fel de întrebare îmi puteți scrie la adresa de mail serbanabeatrice@gmail.com

Numai bine!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 3 ani
Go-Go!
200.00 lei
Alina
acum 3 ani
Bafta
200.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
Un cuvânt de incurajare
110.00 lei