Egali pe apă

de Asociatia Door2Outdoor
Adauga la favorite
Vezi
5704
vizualizari
5,900 lei
din 22,500 lei
Bacău,
Caiacul este unul dintre puținele sporturi care nu ține cont de dizabilități locomotorii, contribuind la cresterea stimei de sine, integrare sociala.
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

De ce " Egali pe apa"?

Prin proiectul „ Egali pe apă” ne propunem să facilităm accesul la sporturi nautice pentru persoanele cu dizabilități din județul Bacău și din împrejurimi și să promovăm mișcarea și sportul în vederea creșterii calității vieții în rândul persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Vrem să achiziționăm 4 caiace adaptate special pentru nevoile persoanelor cu dizabilitati și construirea unui ponton special care sa faciliteze transferul din scaunul cu rotile în caiac.

Noi, cei de la Asociația Door To Outdoor, alături de partenerii și colaboratorii noștri, vom asigura instruirea și accesul gratuit pentru persoanele cu dizabilitati, care vor să se bucure de mișcare și libertate pe apă.

Caiacul este unul dintre puținele sporturi care nu ține cont de dizabilitățile locomotorii, este o metodă de petrecere a timpului liber care vine la pachet cu stimă de sine, optimism și o perspectivă diferită asupra vieții.

Cine suntem?

Scopul principal al Asociatiei Door to Outdoor il constituie facilitarea accesului membrilor comunitatii de toate varstele la oportunitatile de adoptare a unui stil de viata sanatos, prin activitati in aer liber, promovand un impact cat mai redus asupra mediului.

Avem experiența de lucru cu tineri si adulți de peste 15 de ani pe ceea ce numim astazi educatie outdoor. Printre pregătirile profesionale, de specialitate enumerăm absolvenți de psihologie, stiintele miscării sportului si sanatatii, kinetoterapie, ghizi montani autorizați, experienta in turism si alpinism, experienta în lucru cu persoane cu dizabilitati.

De ce am avea nevoie?

Realizarea unui ponton adaptat nevoilor lor si achizitionarea a 4 caiace echipate cu toate accesoriile necesare utilizarii in siguranta ar reprezenta pentru comunitatea persoanelor cu dizabilitati din Bacau, un vis implinit, o fereastra deschisa spre a cunoaste noi orizonturi, o oportunitate de integrare socială.

Lista :
- materiale de constructie pentru ponton

- caiace

- sisteme de stabilizare (seating systems)

- flotoare caiac

- padele

- veste flotabilitate

Ce facem dacă nu strângem toți banii? 

 Este posibil să nu ne atingem target-ul, să nu strângem toate fondurile necesare, cu toate acestea vom continua strangerea de fonduri prin toate mijloacele posibile .
Suntem determinati să creăm acesta oportunitate  de petrecere a timpului liber pentru persoanele cu dizabilitati pentru că am înțeles câtă nevoie este de ea. 

Ce facem dacă strângem mai mulți bani decât ne-am propus?

Cu ajutorul comunitatii, vom stabili  un proiect/ cauza care are nevoie de  sprijin financiar.

Voi ne ajutați să achizitionam materialele necesare , iar noi promitem că vom depune tot efortul si priceperea noastra ca un numar cat mai mare de persoane cu dizabilitati sa experimenteze macar o data o plimbare cu caiacul.

Vă mulțumim că ne sunteți alături, nouă și lor!

 

              www.d2o.ro // www.facebook.com/door2outdoor  // 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Diana Vatamaniuc
acum 2 ani
Succes!!!
100.00 lei
Cosa Gheeorghe
acum 2 ani
200.00 lei
Bostan Ghita
acum 2 ani
210.00 lei
Bostan Georgeta
acum 2 ani
210.00 lei
Bogdan
acum 2 ani
300.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Jos palaria! Tineti-o tot asa!
10.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Felicitari!
300.00 lei
IONEL BUTNARU
acum 2 ani
210.00 lei
Gurgu Fabian
acum 2 ani
Felicitări!!
200.00 lei
Atodiresei Irina
acum 2 ani
Felicitari pentru proiect si pentru ca va ganditi sa ii sprijiniti pe cei care au nevoie!
70.00 lei
Ghesoiu Mihaela
acum 2 ani
Succes, sa iasa ce v-ati propus!
70.00 lei
moraru paraschiva
acum 2 ani
Sa fie cu folos!
70.00 lei
Ioana Morarescu
acum 2 ani
20.00 lei
Iulian Mihai Vasilica
acum 2 ani
50.00 lei
Moraru Maria Christiana
acum 2 ani
La multi ani, mami!
30.00 lei