Educație, pentru libertate

de Magdalena Rus
Adauga la favorite
1499
vizualizari
450 lei
din 2,350 lei
Dej,
Susține un proces educativ, care își propune să crească oameni liberi, să transmită informațiile necesare construirii de abilități în acest sens.
Initiator proiect
26 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Nimic nu este mai de preț pentru om decât Libertatea, acea trăire interioară care poate fi dezvoltată în el, de către educatori, numai dacă omul este privit din start în acest fel.

Un proces educativ care să crească oameni liberi, presupune transmiterea de informații care să îi ajute să capete abilități pentru a-și construi propriul mod de a vedea lumea,  de a acționa, de a se integra în comunitate, cunoscând și respectând regulile de conviețuire.

Libertatea presupune sănătate fizică și psihică, gândire rațională, aflarea propriului sens al vieții și într-un final,  liniște sufletească.

In acord cu aceste idei, prin intermediul Asociației Vreau să trăiesc liber, se derulează programe și proiecte, pentru adulți și copii.

Avem nevoie de susținere financiară pentru a continua ceea ce am început. Vizitați paginile proiectelor noastre, pentru mai multe detalii.

www.facebook.com/vreausatraiescliber, pagina Asociației unde găsiți informații despre proiectele “Vara asta, citim’’ și’’ Pe mine cine mă ajută la teme?’’, care fac parte din Programul Eu merg cu drag la școală

www.facebook.com/copiireglareemotionala  , pagina programului Dezvoltarea competențelor socio-emoționale la copii, program de informare pentru copii și părinți, prin intermediul paginii și de dezvoltare personală prin activități specifice în școli

https://www.facebook.com/depresialaadolescenti, pagina programului Depresia la adolescenți, care are ca obiective, transmiterea de informații prin intermediul paginii și dezvoltarea unor programe de prevenție a depresiei,  în școli.

https://www.facebook.com/psihologmagdalenarus, pagina proiectului Consiliere și intevenții psihologice în dezvoltarea umană, destinată adulților. Proiectul are ca scop, motivarea, derularea unor programe de autocunoaștere și dezvoltare personală la care pot să participe gratuit, desfășurarea de întâlniri de grup sau individuale având ca obiectiv, îmbunătățirea calității vieții și atingerea nivelului de libertate dorit.

https://www.youtube.com/c/RusAlexandraMagdalena

Vă invit în lumea Asociației Vreau să trăiesc liber, ca beneficiari sau susținători. Cu drag, pentru libertatea umană.

Psiholog Magdalena Rus

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Oana Madrona
acum 3 ani
La multi ani! Multumesc lui Dumnezeu ca existati si avem ocaziasa facem bine prin dumneavoastra. Sunteti un exemplu pentru mine.
50.00 lei
Cosmina Codrean
acum 3 ani
Dumnezeu sa va ocroteasca!
300.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
100.00 lei