EDUCATIE ONLINE si videoIDEI cu GABRIEL BRAIC

de Gabriel Horațiu Mîrza
Adauga la favorite
2689
vizualizari
3,010 lei
din 3,000 lei
Cluj-Napoca,
Sprijină și tu educația online!
Initiator proiect
2 proiecte

#Proiectul pe scurt
Suntem o echipă energică de tineri entuziaști (Horațiu Mîrza, Daniela Petruț, Lorena Forna, Andrei SălăjanGabi PopaMoscaliuc Marian) care vrem să îl sprijinim pe profesorul Gabriel Braic în a oferi nu doar conținut de calitate prin video-urile pe care le realizează, ci și sunet și imagine de înaltă performanță tehnică. Alătură-ni-te!

 

#Proiectul în detaliu
Ești interesat de subiecte precum gramatică, literatură, comunicare, oratorie, familie, leadership, creștinism? Vrei să urmărești videoclipuri live sau înregistrate la rezoluție foarte bună? Vrei să te dezvolți intelectual, emoțional și spiritual? Vrei să înveți să vorbești tot mai corect, coerent, cursiv, clar și convingător? Iubești limba română? Asumi o perspectivă creștină asupra istoriei, lumii și universului? Îl cunoști pe Gabriel Braic și dorești să distribui prietenilor tăi (postările lui de pe canalele de social-media) fără jena provocată de imagini întunecate, neclare, blurate sau de sunete deranjante, discordante, disonante? Ai aflat despre el la TV sau din social-media și rezonezi cu ceea ce spune? Ei bine, atunci investește în educației! Investește în proiectul nostru!

Hai să îl ajutăm pe profesorul Gabriel Braic să ofere, nu doar conținut de calitate, ci și imagine și sunet de înaltă performanță în videoclipurile pe care le realizează. De mai bine de 3 ani susține lunar live-uri pe facebook despre subiectele arzătoare ale zilei, despre sărbătorile religioase sau despre gramatică și literatură. Vă dăm doar câteva exemple. Recent, în perioada suspendării cursurilor școlare, a predat în mod gratuit, prin fb/LIVE, operele autorilor obligatorii pentru bacalaureat (de la Ion Creangă la Marin Preda și de la Mihai Eminescu la Lucian Blaga). Lecțiile lui live s-au bucurat de zeci de mii de vizualizări (intră chiar acum pe https://www.facebook.com/pg/gabrielbraic.ro/videos pentru a vă asigura de asta). Elevii au fost încântați de stilul de predare modern, actual, relevant, informal al profesorului care a ajutat sute de tineri în cariera sa. Mai mult, în Săptămâna mare, a realizat șapte videoclipuri cu lectura și analiza textelor sacre legate de evenimentele petrecute acum 2000 de ani cu Iisus (pe canalul lui de youtube recent deschis https://www.youtube.com/playlist?list=PLhhFu8rJuAb-fSsxyd8JLzBrAXP_aEQhi). Vrea să continue să ofere videoclipuri de calitate pe facebook, youtube, instagram și chiar linkedin. Gabriel are nevoie de un minimum de instrumente tehnice performante de vlogging (microfon, lumini, webcam fullhd, hdd, repeater, stative, software etc) în valoare de aprox. 3000 lei. Toate achizițiile vor fi  făcute publice, deoarece noi credem în principiile responsabilității și transparenței. 

Invită-i și pe prietenii tăi să investească în proiectul nostru!

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum un an
10.00 lei
Sustinator anonim
acum un an
Efortul depus și cuvintele spuse poate nu se vor vedea efectele imediat, dar în viitor ecoul lor se vor auzi! ????????????
528.00 lei
Sustinator anonim
acum un an
250.00 lei
Sustinator anonim
acum un an
118.22 lei
Popa Lena-Aurelia
acum un an
100.00 lei
Sustinator anonim
acum un an
100.00 lei
Daniel Iosif
acum un an
Succes Gabi! Doamne-ajuta!
100.00 lei
Iulian Traista
acum un an
200.00 lei
Anastasoaie Gelu
acum un an
Plata facuta cu SMS
10 euro
GERMANIA M.C
acum un an
Te urmarim din Germania. Mult succes!
500.00 lei
Persida Draghiciu
acum un an
Plata facuta cu SMS
10 euro
Ana C?su??
acum un an
Plata facuta cu SMS
10 euro
Sustinator anonim
acum un an
Dumnezeu să vă binecuvânteze și acest proiect să ajute cât mai mulți oameni !
40.00 lei
Sustinator anonim
acum un an
100.00 lei
Sustinator anonim
acum un an
80.00 lei