Duality short film

de Florentina Hariton
Adauga la favorite
Vezi
14702
vizualizari
2,980 lei
din 5,000 lei
Sibiu, Județul Sibiu
Duality - thriller psihologic, care nu urmăreşte să fim perfecţi, dar îşi doreşte să fim întregi!
Initiator proiect
1 proiect

Despre proiect

Descrierea proiectului

Duality prezintă lupta zilnică pe care o ducem cu părţile antagonice ale fiinţei noastre: părţi bune pe care le iubim şi le arătăm lumii şi  părţi întunecate pe care încercăm să le ascundem, cu speranţa că vor dispărea. Aceste părţi ne construiesc,  precum un puzzle, adevărata personalitate şi ne controlează şi influenţează continuu.

Ai ocazia să te identifici cu personajul principal, cu adevărata ta esenţă, renunţând la măştile sociale şi retrăind copilăria cu jocurile şi monştrii ei şi dorinţa de a fi mai bun. Toate aceste evenimente gravitează în jurul luptei pentru control, asupra conştiinţei noastre şi pe fondul recuperării memoriilor traumatice refulate.

Un scurtmetraj despre mine, despre tine, despre oricine… un film cu, despre şi pentru oameni!

Cine sunt eu:

Sunt Florentina Hariton, actriţă , sunt cunoscută pentru interpretarea rolului Flori în lungmetrajul: „Be My Cat: A Film For Anne” de Adrian Ţofei; film care a luat premii pentru Cel Mai Bun Film – Festivalul Internaţional de Film A Night of Horror, Sydney; Premiul Publicului şi Premiul Out of the Box – Festivalul Internaţional de Film Fantastic şi Horror, Portugalia; Menţiune Specială – Festivalul Internaţional de Film Dracula şi altele. În prezent sunt studentă la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Specializarea Psihologie şi sunt Psihoterapeut în Formare în cadrul Asociaţiei Române de Psihoterapie Integrativă (ARPI).

Duality reprezintă o împletire a artei şi a ştiinţei. Actoria şi psihologia se unesc în ideea acestui scurtmetraj şi în felul acesta scot la iveală dualitatea din noi, subiect care mă pasionează şi cu care mă întâlnesc atât în arta actorului cât şi în practica psihologică. 

Motivul pentru care realizez acest proiect are la bază dorinţa de autocunoaştere şi conştientizarea motivelor care stau la baza comportamentelor noastre. Vizez ca acest proiect să fie o oglindă pentru fiecare din noi, o trezire din starea de amorţeală şi în acelaşi timp o terapie prin regresie.

Contribuţia ta la această campania te poate ajuta să descoperi lucruri noi, cum ar fi o terapie prin regresie. Terapie în care să combini mai multe tehnici, care să te ghideze în trecut, acolo unde se află cauza originală a problemei tale. Ar fi fain, nu-i aşa? Se poate! În felul acesta vei avea ocazia să înţelegi ce s-a întâmplat, să accepţi şi apoi să eliberezi trauma. Odată rezolvată problema trecutului, prezentul va fi mult mai bun!

Echipă şi actori

Echipa noastră de tineri pasionaţi investeşte bugetul în realizarea proiectului artistic Duality short film, acoperind următoarele: 

 • partea tehnică (producţie şi post-producţie): închirierea camerelor de filmat, microfoanelor, reflectoarelor, generatorului electric, editare şi montare video, editare sunet, postere, DVD-uri şi alte echipamente necesare realizării filmului;
 • recuzită: machiaj și alte accesorii;
 • remuneraţie: actori şi echipă - transport, cazare, catering şi art artistic;
 • înscriere festivaluri.

Pentru acest film, echipa noastră colaborează cu actori precum:

Cristian Iorga http://m.imdb.com/name/nm7855756/

Raluca Eremei http://m.imdb.com/name/nm6416088/

Florentina Hariton http://m.imdb.com/name/nm6327620/

Marius Dan Munteanu http://m.imdb.com/name/nm6029199/

Ce oferim:

Ai ocazia să fii alături de noi intrând în culisele proiectului şi primind informaţii cu privire la progresul filmului. Poţi fi la curent cu imaginile şi videoclipurile din timpul filmărilor, iar dacă vrei să-ţi depăşeşti limitele fii producătorul executiv al acestui film - Duality şi susţine actul artistic!

Impactul

E bine să înțelegi de la început că există conflicte structurale ce țin de caracter sau de atitudine, care fac parte din personalitate (neîncredere în sine, sentimentul că nu aparții locului sau eșecuri repetate în relații ce duc la credinţe de tipul: „Nu merit”, „Nu mă iubește nimeni”, „O să rămân singur/ă pentru tot restul vieții”, etc.). Cunoscând o parte din existențele tale duale, vei avea o viziune mai largă asupra vieții prezente și continuității ei.

Alte moduri prin care ne poţi ajuta

Apreciem dacă dai un share şi dacă îţi anunţi prietenii prin intermediul reţelelor de socializare ca să sprijine campania noastră.

Mulţumim!

 

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 5 ani
10.00 lei
Luparu Laurentiu
acum 5 ani
succes :)
20.00 lei
Mihai Negus
acum 5 ani
Rock ON Flori!
225.00 lei
QuickMobile
acum 5 ani
Felicitari
100.00 lei
Simona A
acum 5 ani
20.00 lei
Cătălina Alexandru
acum 5 ani
Succes!
75.00 lei
acum 5 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Jay Sorensen
acum 5 ani
Break a leg!
510.00 lei
silviu
acum 5 ani
break a leg!
10.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 ani
10.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Pop Maria
acum 5 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Srebrov Simona
acum 5 ani
Sa ne vedem la Cannes :)
160.00 lei
acum 5 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
acum 5 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
 • 19 /11
  2016
  7

  Din cauza unor circumstanțe nefavorabile și din cauza faptului că îmi doresc ca filmul să fie cea mai bună varianta a lui, voi amâna producția până în Iulie 2017. Astfel știu că va primi toată atenția și implicarea pe care le merită.

 • 18 /07
  2016
  6

  Am ajuns la finalul campanie de sponsorizare a filmului Duality. Este un pas mare in realizarea proiectului si va sunt recunoscatoare pentru tot sprijinul oferit. Chiar daca nu a fost atins bugetul sunt multumita de evolutia campaniei si va multumesc pentru ca faceti parte din familia Duality!

  Vom cauta noi modalitati pentru a atinge bugetul necesar si pentru a concretiza proiectul. Pentru ca sunteti importanti pentru mine si pentru proiect, va voi tine la curent cu informatiile privitoare la evoluția proiectului, atat aici, cat si pe pagina de Facebook a filmului.

  Va multumesc si ma inclin!

 • 14 /07
  2016
  5

  Pentru ca ne apropiem de finalul campaniei am adaugat o noua recompensa valabila - Tricoul Duality! Ajuta-ne sa dam vestea mai departe, cu speranta de a atinge bugetul alocat realizarii filmului!

  Apreciez fiecare contributie in parte si sunteti importanti pentru mine, pentru echipa Duality. Va multumesc! 

 • 11 /07
  2016
  4
 • 29 /06
  2016
  3

  https://www.youtube.com/watch?v=n-Wm-PWcw0U

  Va multumim pentru sprijin!

 • 07 /06
  2016
  2

  Multumim de sprijin! Toate gandurile bune spre voi si imbratisari cosmice :) !!! 

 • 05 /06
  2016
  1

  Mulțumim pentru susținere, pentru entuziasmul și bucuria pe care ne-o aduceți!