Între două fronturi, de Oana David

de Andrei Ionut Ruse
Adauga la favorite
Vezi
7512
vizualizari
8,900 lei
din 12,500 lei
București,
Susține apariția romanului „Între două fronturi”, un romance istoric captivant despre o poveste de dragoste din al Doilea Război Mondial.
Initiator proiect
17 proiecte

Alege una dintre recompensele alăturate și participă și tu la apariția romanului „Între două fronturi”, de Oana David, un romance istoric care are loc în cel de-al Doilea Răzvoi Mondial.

 

Despre Oana David

Oana David s-a născut în 1985 la Ploiești și a locuit în Suceava, Cluj, București și Brașov, unde trăiește și astăzi. A studiat Limbile Străine și Jurnalismul, iar acum, la 35 de ani, pentru că iubește literatura, este din nou studentă, la Litere. Este un mic antreprenor, copywriter, scriitoare și cititor avid. Este căsătorită, are o fetiță, un cățel și foarte multe cărți.

„Între două fronturi” este romanul ei de debut, a fost scris și documentat în mai bine de trei ani, iar rezultatul final reprezintă ceea ce ar fi vrut autoarea să citească.

 

 

Despre Editura Hyperliteratura

Editura Hyperliteratura s-a născut la sfârșitul lui 2016 și prin ea ne-am propus să schimbăm din temelii câteva lucruri pe piața de carte românească: promovare mai bună a autorilor români, drepturi financiare mai mari pentru scriitori, transparență și nu în ultimul rând respect pentru autor și pentru cititori. Majoritatea proiectelor noastre au fost finanțate de public prin crowdfunding și astfel am publicat cărți importante ca Istoria ROCKului românesc sau autori ca Octavian Soviany, Radu Aldulescu, Stelian Tănase ș.a.

Mai multe puteți afla direct de pe site-ul nostru: pe www.Hyperliteratura.ro.

 

Cum poți susține acest proiect

E simplu: alegi una dintre recompensele alăturate pe care ți le-am pregătit, iar împreună vom strânge fondurile necesare publicării, dar și promovării cărții.

Este mult mai important pentru noi să precomanzi cartea decât să o aștepți să apară în librării, pentru că ne ajuți să strângem fondurile producției acestui proiect. 

Alegând să susții acest proiect, vei face parte din echipa care va da naștere acestei cărți. Noi credem că lucrurile bune se realizează prin solidaritatea unei comunități, iar implicându-te vei deveni unul dintre cei care vor contribui la  punerea în scenă a unei povești care poate depăși barierele timpului nostru. Investind într-o carte, investești de fapt în dezvoltarea artistică a comunității tale și a propriei tale persoane.

 

Când vei primi cartea / recompensa aleasă

Imediat ce va ieși din tipar, în luna aprilie a acestui an. Vei fi printre primii cititori, pentru că primele pachete pleacă de la noi către susținători, abia după aceea trimitem cărțile spre librăriile partenere și alți difuzori.  

Pentru orice întrebări legate de campanie, de carte sau despre autor, poți contacta oricând echipa Editurii Hyperliteratura pe office@hyperliteratura.ro.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Emanuel Iavorenciuc
acum 3 ani
Mult succes!
50.00 lei
Viorel Prodan
acum 3 ani
200.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
Nu abandonați ceastă idee.
150.00 lei
Sopon Maria
acum 3 ani
50.00 lei
Ioana Margaritescu
acum 3 ani
Felicitari, Oana! Abia astept sa citesc cartea!
50.00 lei
Muresanu Simona
acum 3 ani
110.00 lei
Dobre Diana
acum 3 ani
50.00 lei
Bayer Gabriela
acum 3 ani
60.00 lei
DOGARECI MARIANA
acum 3 ani
Felicitari, Oana!
60.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
Mult succes!
50.00 lei
acum 3 ani
50.00 lei
acum 3 ani
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
Bravo, Oana! Abia aștept să îți citesc cartea. :)
60.00 lei
Stan Angelica
acum 3 ani
60.00 lei