DONEAZĂ PENTRU GIURGIU

de Vișinel Costel Balan
Adauga la favorite
2545
vizualizari
196 lei
din 25,000 lei
Giurgiu,
FACEM JUDETUL GIURGIU BINE.
Initiator proiect
9 proiecte

De ce am ales să mă implic? Am luat județul Giurgiu la pas, am călătorit din comună în comună, din oraș în oraș și mi-am dat seama că nu aceasta este România în care vreau să trăiesc. Am observat absența unor elemente absolut necesare funcționării propice unei comunități. Printre acestea se numără lipsa canalizărilor, a asfaltului și lista poate continua. Am luat contact cu cetățenii comunităților din județul Giurgiu și am constatat că sărăcia este printre altele rezultatul corupției. În ciuda acestei perspective sumbre, astăzi sunt optimist.

Ce-am făcut? Am refuzat să mă plâng. Am vândut apartamentul din București, mi-am luat o casă într-o comună din județ și am început să mă implic, puțin câte puțin.

Cum am făcut-o? Am identificat mai multe familii sărace și am încercat să-mi ofer ajutorul. Am procurat pentru acestea diferite electrocasnice, rechizite pentru copii, obiecte vestimentare indispensabile și alte bucuri necesare unui trai decent. Nu pot spune că le-am schimbat viața, în schimb le-am oferit speranță. Anii au trecut și viața cetățenilor nu s-a schimbat. M-am întrebat, de ce oare?

Ce se poate face? Am început să trimit sesizări cu privire la problemele comunității reprezentanților. Unii au fost receptivi, alții s-au manifestat prin reticență, ură și comportament agresiv la adresa mea. Mi-am dat seama că am deranjat. Cu toate acestea, voi continua să deranjez, mai ales atunci când schimbarea și viețile oamenilor sunt principalele subiecte. Eu am reușit, pentru că oamenii au fost alături de mine. Astăzi, eu am ales să fiu alături de giurgiuveni, să le schimb viața. Vom reuși, #împreună.

 

CINE SUNT EU?

 AM LUPTAT DE LA ÎNCEPUT PENTRU A REUȘI ÎN VIAȚĂ.

M-am născut al treisprezecelea copil într-o familie săracă și abandonat la două luni într-un orfelinat. Deveneam astfel unul din cei 120.000 de copii abandonați în anii "90. Am supraviețuit abuzurilor din sistem și acum lupt pentru ca viața copiilor din România să fie mai bună.

Am ajuns departe prin forțe proprii. În prezent sunt doctorand la sociologie, consilierul personal al domnului Senator Vlad Alexandrescu și omul care schimbă viața copiilor abandonați din România. Am refuzat să fiu un alt copil pierdut al acestei societăți. În trei ani de activitate la Parlament am reușit să schimb direcția de reprezentare și protecție a copiilor abandonați. Azi e rândul județului nostru. De aceea am ales să mă implic în județul nostru.

FACEM JUDEȚUL GIURGIU BINE!

 

BANII TĂI VOR FI DIRECȚIONAȚI ASTFEL:

Materiale de informare. Flyere, broșuri, bannere și mape de prezentare, cărți de vizită pentru atragerea susținătorilor și informarea asupra campaniei și a cauzei. 

Creare de evenimente. Sprijin logistic.

 

CUM POȚI SPRIJINI PROIECTUL?

Dacă mă susții, dar ai alte priorități, ajută-ne printr-o donație.

Dacă ai abilități și vrei să le pui în valoare într-un proiect inovator, contactează-mă.

Nu uita să sprijini cauza printr-un share, o poveste pe blog sau un articol pe site!

 DONEAZĂ pentru GIURGIU.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Adrian Moldovan
acum 4 ani
100.00 lei
anonim
acum 4 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
aneta
acum 4 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro