Distractie si creativitate pentru toata familia!

de Toma Alexandru
Adauga la favorite
Vezi
4626
vizualizari
0 lei
din 2,000 lei
Domnești, Județul Ilfov
Transformă munca în bucătărie în distracţie împreună cu familia.
Initiator proiect
Profil verificat
1 proiect
Companie pro-profit
Pro-profit profil verificat

Te-ai gandit vreodata ca prajiturilor facute in casa le lipseste ceva?

Gatitul poate fi si amuzant, mai ales pentru cei care vor sa-si arate personalitatea. Acum o pot face cu un sucitor gravat.

      De ce sa pierdeți timpul decorarea prajiturilor facute in casa incercand diverse combinatii de glazura, decupaje atunci cand puteti decora fursecurile, biscuitii si multe altele cu un sucitor gravat?  Sucitoarele gravate cu laser sunt imprimate in relief cu modele diverse din care este imposibil sa nu gasiti unul care sa va placa.  

      Un sucitor gravat poate fi o modalitate foarte buna de a petrece timpul in bucarie in mod creativ, impreuna cu cei mici sau poate fi o idee originala pentru un cadou pentru cei dragi. Ce cadou poate fi mai frumos pentru ziua mamei, de exemplu? Sau un cadou de casa noua? Sau, poate un mod original de spune  "Te iubesc !"

       Pentru fiecare model, exista bineinteles si versiunea mini, pentru copii, astfel incat intreaga familie se poate alatura la distractie, iar cei mici pot gati impreuna cu parintii dulciurile care le plac.

     Noi va incurajam sa incercati propriile moduri de a va bucura de aceste sucitoare. Posibilitatile de utilizare sunt practic, nelimitate. Aluatul pentru biscuiti nu este singurul material maleabil...... ce ziceti despre ceramica? Nu ezitati sa va folositi imaginatia.

Sucitoarele gravate pe care vi le propunem au ca principale atuu-ri calitatea si unicitatea design-urilor: adancimea adecvata de gravare pentru cele mai bune rezultate de reliefare pe produse de patiserie, aluat, lut. Acesta asigura modele de vizibile cu un efort minim.

Pentru rezultate atat aspectuoase cat si gustoase garantate, fiecare sucitor vine insotit de sfaturi utilile privitoare la utilizare si de cele mai bune retete de fursecuri.

Recompense:

LET`S PLAY - Pentru o contributie de 100 lei  - CADOU un sucitor gravat MINI cu lungimea totala  de 23 cm, diametrul este de 4,4 cm, iar lungimea de lucru este de 11.5 cm. Mentionati modelul preferat la alegerea recompensei. Taxele de expediere sunt suportate de noi.

LET'S BAKE - Pentru o contributie de 130 lei CADOU un sucitor gravat cu lungimea totala este de 43 cm, diametrul este de 6 cm, iar lungimea de lucru este de 25 cm. Mentionati modelul preferat la alegerea recompensei. Taxele de expediere sunt suportate de noi.

THE ULTIMATE LITTLE CHEF - Pentru o contributie de 240 lei - CADOU 3 sucitoare gravate MINI cu lungimea totala  de 23 cm, diametrul este de 4,4 cm, iar lungimea de lucru este de 11.5 cm.La alegerea recompensei aveti la dispozitie seturile de mai jos. Taxele de expediere sunt suportate de noi.

 THE CHEF - Pentru o contributie de 330 lei  - CADOU 3 sucitoare gravate  cu lungimea totala de 43 cm, diametrul este de 6 cm, iar lungimea de lucru este de 25 cm. Mentionati SETUL preferat la alegerea recompensei. Taxele de expediere sunt suportate de noi.

 

HAPPY EASTER  - Pentru o contributie de 350 lei  - CADOU 3 sucitoare gravate  cu lungimea totala de 43 cm, diametrul este de 6 cm, iar lungimea de lucru este de 25 cm. Pentru aceasta recompensa puteti alege oricare din modelele de mai jos, create special pentru a va imbogati masa de Paste. Taxele de expediere sunt suportate de noi.

 

 CORPORATE GIFTS - Pentru o contributie de 650 lei  - CADOU 5 sucitoare gravate  cu lungimea totala de 43 cm, diametrul este de 6 cm, iar lungimea de lucru este de 25 cm   SAU  8 sucitoare gravate MINI cu lungimea totala  de 23 cm, diametrul este de 4,4 cm, iar lungimea de lucru este de 11.5 cm. Fiecare sucitor ales pentru aceasta recompensa poate fi personalizat cu numele sau logo-ul dumneavoastra pe unul dintre manere. Pentru aceasta recompensa puteti alege oricare din modelele prezentate in aceasta campanie. Taxele de expediere sunt suportate de noi.

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute