Dezvoltarea competențelor socio-emoționale

de Magdalena Rus
Adauga la favorite
628
vizualizari
260 lei
din 2,000 lei
Dej,
Contribuie la dezvoltarea competențelor socio-emoționale ale copiilor, pentru ca împreună să creăm o lume mai bună, cu oameni echilibrați.
Initiator proiect
19 proiecte
ONG
ONG profil verificat

 

Pentru a putea spune că ne trăim viața cu adevărat, aceasta trebuie să fie: bună, plăcută și cu sens. Ca să reușim pe toate planurile, este necesar să ne cultivăm inteligența emoțională, în principal următoarele trăsături: empatia, exprimarea și înțelegerea sentimentelor, controlarea temperamentului, independența, adaptabilitatea, capacitatea de a te face plăcut, rezolvarea problemelor interpersonale, perseverența, atitudinea prietenoasă, amabilitatea, respectul. Cât timp suntem copii, părinții sunt cei care ne învață cum să dezvoltăm aceste trăsături, iar ceea ce ei ne arată, va fi greu de reparat în cazul în care se dovedește a fi nesănătos, motiv pentru care, este extrem de important ca părinții să acceseze informații corecte și să le aplice ținând cont de sfatul specialiștilor. De aceea, am ales să venim în sprijinul acestora, cu informații pertinente care vor fi diseminate în spațiul public prin intermediul paginii www.facebook.com/copiireglareemotionala
Deasemenea vom pune la dispoziția publicului larg workshop-uri, seminarii, consiliere gratuită online, individuală și de grup, pentru copii și părinți. Materialele vor fi publice, putând beneficia de ele gratuit, orice persoană care va accesa pagina de promovare a proiectului. Iți mulțumim pentru susținerea ta! 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 7 luni
50.00 lei
Chira Emanuil
acum 7 luni
Multumim pentru ceea ce faceti pentru copii!
200.00 lei
Sustinator anonim
acum 7 luni
MULT SUCCES!!
10.00 lei