Delfinul de Aur - editia XV 2017

de Doina Elena Bentu
Adauga la favorite
Vezi
1766
vizualizari
6,090 lei
din 5,000 lei
Baia Mare, Județul Maramureș
Bucuria muzicii, întâlnirea anuala de la malul Mării Negre, la Navodari, un loc al prieteniei, al bucuriei de a fi împreună, de a cânta.
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

Bucuria muzicii, întâlnirea anuala de la malul Mării Negre, la Navodari, un loc al prieteniei, al bucuriei de a fi împreună, de a cânta.

Amintiri, alte şi alte poveşti muzicale vor  fi ingredientele celei de-a XV-a ediţii , aniversare, a Festivalului Internaţional de Interpretare DELFINUL DE AUR-Navodari. Încurajaţi de actriţa Alexandra Velniciuc, o prezentatoare cu multă carismă, cu o memorie de invidiat, un partener ideal pentru copii, la care se adauga juriul international din Romania, Rusia, Estonia, Letonia, Lituania, Ucraina, Bulgaria si 80 de interpreti din 8 tari.

Coregrafii fără cusur, costumații ca-n povești și voci de senzație. Acestea  sunt “ingredientele” care stau la baza unui show de zile mari în cadrul Festivalului “Delfinul de Aur”. Coregrafii inspirate pentru 58 de piese din concurs vor fi asigurate de Ansamblul coregrafi AS de la Palatul National al copiilor Bucuresti, Trupa Galactic Dance din Baia Mare, Trupa Life is Dance din Alba Iulia. In recital  vom avea Ansamblul folcloric "Dantausii"de la Palatul Copiilor  Baia Mare.

Partenerii media Litoral Tv Navodari si Tele+Maramures vor transmite in direct spectacolele concurs (30 iunie intre orele 14-20)  si Gala Concert (1 iulie orele 16-19).

Doina Bentu, initiatoarea si organizatoarea celor 15 editii  împreună cu echipa de la Baia Mare, de la Năvodari, de la Bucureşti şi din toată România isi doreste o editie  a XV-a de colectie, pentru că DELFINUL de AUR este inconfundabil, este marea  familie a MUZICII, DANSULUI SI PRIETENIEI.

Merita coroniţe si mulţumiri, Primăria şi Consiliul Local Năvodari, ISJ MM , CJMM , CJCT, profesorii şi părinţii copiilor, partenerii si sponsorii evenimentului.

Va invitam  sa va alaturati sustinerii financiare a acestei editiia Festivalului International de Interpretare "Delfinul de Aur"Navodari -Editia XV.

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 3 ani
Va multumim din suflet pentru sprijin..Va promitem o editie aniversara de colectie...
acum 3 ani
Mult succes!
6,000.00 lei
Ira Moldovan
acum 3 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Da
acum 3 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro