Dawn Of Faith - scurt metraj

de Marcus Ardelean
Adauga la favorite
Vezi
1433
vizualizari
355 lei
din 4,000 lei
Oradea,
Un film încurajator și dramatic care cu siguranță va avea impact asupra lumii cinematografice, atât din România, cât și la nivel internațional.
Initiator proiect
1 proiect

     Buna, sunt Marcus Ardelean, regizorul acestui scurt metraj, proiect la care lucrez împreună cu Vinter Antonio(DoP). Noi, suntem doi videografi tineri din România, cu experiență în acest domeniu de cel puțin 3 ani. În cea mai mare parte, până acum, ne-am ocupat de crearea video-urilor cu caracter publicitar, music videos, evenimente și așa mai departre.  Tot ceea ce facem este din pasiune si dorinta de a crea povesti prin intermediul vizualului, care sa ramana de-alungul timpului si sa aiba impact in comunitatea din jurul nostru.             

Recent am inceput sa lucram la cel mai mare si cel mai amplu proiect de-al nostru de pana acum, Dawn of Faith, primul film realizat de noi, de la scenariu pana la distributie. Acesta va fi un scurt metraj, ce va contura evenimentele recente prin care am trecut, la nivel global, respectiv, pandemia.
   

 Filmul are la baza ideea de a nu renunta, ci a continua sa ai credinta chiar si in timpuri dificile, credinta ca exista un viitor mai bun, o sansa noua, ca nu esti singur, credinta in Dumnezeu, pana la urma. Firul narativ prezinta povestea lui Ryan si evolutia sa ca personaj amplu, trecand prin diferite evenimente si conjuncturi, reusind ca intr-un final, in ciuda a tot ceea ce se intampla in viata lui, sa isi regaseasca speranta.
   

 Pe langa impactul pe care vrem sa il avem in lumea cinematografica, nu doar romaneasca ci si crestina la nivel international, fiindca nevoia este mare, ceea ce vrem sa facem prin acest film este sa transmitem un mesaj. Sa aratam oamenilor ca dincolo de toata dezamagirea, lipsa de speranta si poate chiar disperarea provcata de perioada prin care am trecut, exista ceva mai mult in care sa creada.

Si tu ai ocazia de a lua parte la acest lucru! Poti ajuta la aducerea unei schimbări în bine, la încurajarea a mii de oameni!
     

Proiectul acesta implica un numar mai mare de oameni, in multe departamente, de la imagine si regie pana la make-up si hairstyle, dar si mult echipament de inchiriat, locatii, si asa mai departe. Acesta fiind motivul pentru care apelam la ajutorul vostru, al tuturor celor care doriti sa faceti parte din acest proiect. Fiind mai amplu decat tot ce am facut pana acum, acesta presupune un buget mai mare si resurse mai multe, suma necesara pentru realizarea acestui film fiind de 1000$. 1000$ pe care ii putem strange usor impreuna. Aici intervine rolul vostru. Orice suma, oricat de mica sau de mare, 5, 10, 50 sau 100 de lei, este bine venita. Etapa de productie a proiectului va incepe in luna Februarie si suntem siguri ca pana la finalul acestor 5 saptamani vom avem toate resursele necesare pentru ca proiectul sa se poata desfasura.
   

 Pe langa oportunitatea de a va fi mentionat numele la finalul filmului, toti cei care veti vrea sa fiti parte la proiectul nostru prin acest mod, veti avea si avantajul de a vedea filmul, in premiera, la evenimentul dedicat acestuia.

Vrem sa va multumim tuturor pentru atentia acordata si suntem siguri ca "Dawn of Faith", va fi un film extraordinar, realizat impreuna!

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

CIUCIU OTILIA
acum 2 ani
Mult succes!
50.00 lei
Caba David
acum 2 ani
Baftă
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
10.00 lei
Natalia Cristea
acum 2 ani
Keep doing it!
100.00 lei
Covaci Raul
acum 2 ani
Congrats pentru proiect și mult succes sa aveți ????
20.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Felicitari !
100.00 lei
Berinde Larisa
acum 2 ani
Imi doresc sa puteti finaliza acest proiect frumos. La cat mai multe pe mai departe!
15.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
10.00 lei