Dăruiește Sărbătoare!

de Adrian R. George
Adauga la favorite
371
vizualizari
10,010 lei
din 14,000 lei
București, România
Ajută-ne să facem sărbătorile de iarnă mai frumoase copiilor din Centrele de Plasament din Gorj. Avem în plan să dăruim 60 de WonderBox-uri.
Initiator proiect
Profil verificat
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

În această perioadă a anului, Charity by Fandoria (Asociația Culturală Filmodiseea) lansează cu bucurie campania de Crăciun "Dăruiește Sărbătoare". Ne propunem să aducem zâmbete și bucurie în inimile copiilor din Centrelele de Plasament din Județul Gorj, creând astfel un Crăciun plin de magie și speranță pentru fiecare micuț.

Prin donațiile financiare, vom achiziționa o varietate de produse, precum produse alimentare, jucării, haine, cărți, papetărie și alte articole esențiale pentru copii.

 În funcție de generozitatea Dvs., ne propunem să extindem beneficiile campaniei către mai multe centre, astfel încât să putem aduce bucurie și în inimile copiilor de pretutindeni.

 Cum puteți contribui:

 Donații Financiare: Contribuiți financiar pentru a susține achiziționarea de produse. Vezi cum accesând rubrica de mai jos. În medie, costul per pachet este de aproximativ 225 de lei. Avem nevoie de aproximativ 60 de pachete în așa fel încât putem oferi fiecărui copil un cadou de sărbători.

Ce reprezintă acest WonderBox?

WonderBox reprezintă un pachet special conceput pentru a aduce bucurie și ajutor copiilor din Centrele de Plasament din Gorj în timpul Sărbătorilor de Crăciun. Acesta conține o varietate de produse menite să ofere confort și să îmbunătățească experiența acestor copii în perioada festivă.


Pe lângă produse alimentare, haine, cărți, articole educaționale și jucării, considerăm că acest gest ajură și la sănătatea emoțională a copiilor, contribuind astfel la îmbunătățirea stării lor de bine și oferindu-le o experiență plină de bucurie în timpul sărbătorilor.

Cât costă acest WonderBox?

Prețul mediu al fiecărui WonderBox este de 225 de lei și reflectă costurile asociate cu achiziționarea în baza selecției atente a conținutului de către voluntari, calitatea produselor și logistica. Distribuția pe 22 Decembrie 2023 evidențiază dorința de a oferi bucurie în timp util.

Transparența asumată în privința fondurilor și donațiilor garantează că fiecare contribuție este direcționată eficient către beneficiari, consolidând încrederea în misiunea Charity by Fandoria.

DATA LIMITĂ PENTRU DONAȚII: 20 DECEMBRIE

Orice contribuție, indiferent cât de mică, contează în aducerea magiei Crăciunului în inimile copiilor mai puțin norocoși. Pentru mai multe informații și pentru a vă implica în "Dăruiește Sărbătoare", vă rugăm să ne contactați la adresa de email filmodiseea@gmail.com. Haideți să facem împreună ca această sărbătoare să fie una cu adevărat specială pentru fiecare copil!

Mulțumim pentru generozitatea și iubirea pe care le împărtășiți în această perioadă frumoasă a anului! Crăciun fericit și plin de bucurie pentru toți

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 7 luni
10,000.00 lei
Sustinator anonim
acum 7 luni
10.00 lei