Dăruiește o casă, de Crăciun

de Magdalena Rus
Adauga la favorite
1875
vizualizari
2,205 lei
din 40,000 lei
Dej,
Dăruiește o casă de Crăciun, pentru Alex și ceilalți cinci frați ai lui. Iți mulțumim!
Initiator proiect
7 proiecte
ONG
ONG profil verificat

 

Vezi minunea asta de copil? Vine la programul after school, unde primește o masă caldă. Iși întinde șervețelul pe bancă, așează cele două felii de pâine, tacâmurile, caserola in față și apoi se apucă de mâncat. Folosește furculița și cuțitul pentru a tăia șnițelul, mănâncă cu poftă, tot ce are în farfurie, întotdeauna. Trăiește într-o familie numeroasă, sunt 6 copii și au la dispoziție o singură incăpere. Vine fără merinde la școală, că de e pâine nu-i salam, sau invers. Când doamna i-a zis să intre în cămară și să ia un borcan de dulceață, să pună pe pâine, atât de frumos si de senin i-a răspuns " Da, Doamna, eu nu am cămară". Așa este, nu are. Tare mi-ar plăcea să-i putem dărui una, ne-am apucat de construit, incă o cameră, dar bunica a zis că va trebui să o strice pe cea de acum, pentru că îi ia ei, toată lumina, deci nu rezolvăm nimic. Se joacă cu mingea, sparge geamul bunicii, nervi și supărare, pentru că nu are curtea lui, nici grădină nu are, dar are bucurie in suflet, cât pentru noi toți. Incă e pur, visează si crede, dar din păcate, viața îi va lua toate astea pe măsură ce crește. Mi-l imaginez jucându-se prin ocol, cum se spunea mai demult curții, alergând prin grădina lui, admirându-și borcanele de pe rafturile din cămară, bucurându-se de patul lui, pe care nu va mai trebui să il impartă cu alți 5 frați. Un vis frumos. Ne ajuți să il transformăm in realitate? O sa lansez o campanie, "O cămară pentru Alex", care va consta in achiziționarea unei case in comuna lui. Am mai cumpărat noi una, de Paști, acum va fi de Crăciun, si așa o să-i zicem "Dăruieste o casă, de Crăciun". Aceea a costat 40.000 de lei, sper să mai gasim la prețul acesta. Dacă 80 de persoane, donează câte 500 de lei, reușim. Hai să-i dăruim lui Alex o cămară. Vrei?
Fundatia Somes, cui 27790157, cont Cec Bank Dej RO84CECECJ0330RON0735634

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Camelia Zarzalin
acum 6 luni
Sunt mandra sa fac parte dintr-un popor cu suflet atat de cald si plin de compasiune pt oameni mai putin norocosi! Sunteti minunati prin ceea ce faceti!
500.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 luni
Spor
60.00 lei
Ioana Pop
acum 6 luni
Plata facuta cu SMS
10 euro
Sustinator anonim
acum 6 luni
Plata facuta cu SMS
10 euro
Sustinator anonim
acum 6 luni
150.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 luni
22.00 lei
numele tau
acum 6 luni
Plata facuta cu SMS
10 euro
Maria Diana Grosu
acum 6 luni
Felicitari!!!!
50.00 lei
Romana
acum 6 luni
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 luni
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 luni
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 luni
150.00 lei
Irina Binder
acum 6 luni
Mult succes în acest proiect!
500.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 luni
100.00 lei
Hornoiu Gabriela
acum 6 luni
Vă doresc să vi se împlineasă visul! Și al meu s-a îndeplinit acum câteva zile. Tot un loc numit acasă!
50.00 lei
  • 13 /12
    2019
    1

    Alex, vine la programul after school, unde primește o masă caldă. Iși întinde șervețelul pe bancă, așează cele două felii de pâine, tacâmurile, caserola in față și apoi se apucă de mâncat. Folosește furculița și cuțitul pentru a tăia șnițelul, mănâncă cu poftă, tot ce are în farfurie, întotdeauna. Trăiește într-o familie numeroasă, sunt 6 copii și au la dispoziție o singură incăpere. Vine fără merinde la școală, că de e pâine nu-i salam, sau invers. Când doamna i-a zis să intre în cămară și să ia un borcan de dulceață, să pună pe pâine, atât de frumos si de senin i-a răspuns " Da, Doamna, eu nu am cămară". Așa este, nu are. Tare mi-ar plăcea să-i putem dărui una, ne-am apucat de construit, incă o cameră, dar bunica a zis că va trebui să o strice pe cea de acum, pentru că îi ia ei, toată lumina, deci nu rezolvăm nimic. Se joacă cu mingea, sparge geamul bunicii, nervi și supărare, pentru că nu are curtea lui, nici grădină nu are, dar are bucurie in suflet, cât pentru noi toți. Incă e pur, visează si crede, dar din păcate, viața îi va lua toate astea pe măsură ce crește. Mi-l imaginez jucându-se prin ocol, cum se spunea mai demult curții, alergând prin grădina lui, admirându-și borcanele de pe rafturile din cămară, bucurându-se de patul lui, pe care nu va mai trebui să il impartă cu alți 5 frați. Un vis frumos. Ne ajuți să il transformăm in realitate? O sa lansez o campanie, "O cămară pentru Alex", care va consta in achiziționarea unei case in comuna lui. Am mai cumpărat noi una, de Paști, acum va fi de Crăciun, si așa o să-i zicem "Dăruieste o casă, de Crăciun". Aceea a costat 40.000 de lei, sper să mai gasim la prețul acesta. Dacă 80 de persoane, donează câte 500 de lei, reușim. Hai să-i dăruim lui Alex o cămară. Vrei?
    Fundatia Somes, cui 27790157, cont Cec Bank Dej RO84CECECJ0330RON0735634