Dancing Summer

de Elena Sofia Sitaru Onofrei
Adauga la favorite
1028
vizualizari
0 lei
din 9,500 lei
bucuresti,
Ajuta o tanara dansatoare sa isi implineasca visul de a-si desavarsi tehnica de dans alaturi de compania renumita din Israel, Kibbutz Dance Company!
Initiator proiect
1 proiect

Buna tuturor!
Numele meu este Sofia Sitaru Onofrei si sunt o tanara dansatoare in varsta de 19 ani.
Studiez coregrafia si artele spectacolului la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale” din Bucuresti si sunt balerina in cadrul Operei Nationale din Bucuresti. Doresc ca pasiunea mea de cand eram copil sa se dezvolte din ce in ce mai mult in drumul ei spre cariera pe care mi-am visat-o. Asa ca sunt in permanenta in cautare de programe de dans, workshop-uri si platforme prin care sa ma dezvolt ca si interpret. Asa ca am gasit aceasta minunata oportunitate de a merge in Israel, la cursul intensiv de vara gazduit de compania de dans contemporan Kibbutz Contemporary Dance Company, una dintre cele mai renumite companii de dans din lume! Din pacate, costurile cursului ce dureaza doua saptamani, sunt mult prea mari pentru a mi le permite, eu sau familia mea! Asa ca am gasit aceasta metoda a strangerii de fonduri pentru a fi posibila aceasta minunata experienta din cadrul carierei mele, prin care pot asimila informatii si tehnici noi de dans care ma vor ajuta in evolutia mea de viitor!
Dar acestea pot fi posibile numai cu ajutorul vostru! Orice frantura de ajutor este mai mult de cat bine venita si sper ca va fi posibil sa zbor catre Israel in aceasta vara!

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute