Dam Voce Copiilor cu Autism!

de Psiholog Iliescu
Adauga la favorite
1591
vizualizari
1,357 lei
din 10,080 lei
Bucuresti,
Fiecare dintre *_noi_* conteaza când se implica pentru cauza copiilor noștri! IMPREUNĂ putem da Voce Copiilor cu Autism!
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

*CINE SUNTEM NOI?*
Totul a pornit din dorinta de a face *terapia altfel,* mai eficienta pt copii, mai functionala, mai umana in viziunea noastra, a doua terapeute cu experienta. Ne-am dorit  sa imbinam informatiile  astfel incat terapia senzoriala despre care nu multa lume auzise in Romania, logopedia si terapia ABA sa se completeze si sa faca un tot unitar care sa ajute copilul sa se dezvolte si sa evolueze unitar, functional, adaptat, firesc. Am reusit cu rezultate extrem de bune, copiii avand evolutii masurabile prin teste si vizibile, gasind solutii multor cazuri care au venit catre noi ca ultima varianta salvatoare.
Si pentru ca au venit din ce in ce mai multi copii s-a alaturat noua un psiholog logoped care a dorit sa ne urmeze calea si sa integreze partea senzoriala si care ne-a adus noutatea sportului in terapie, ajutand copiii sa se coordoneze din ce in ce mai bine, sa isi sporeasca atentia si concentrarea si un tanar psiholog iubitor si cunoscator de muzica, integrand orele de chitara in proiectele noastre, stimuland copiii si aducandu-le zambetele pe buze prin sunete si cantec.
Suntem 4 oameni, 4 psihologi, 4 specialisti, impreuna integrand tot ce putem mai frumos si terapia copiilor cu autism din dorinta ca acestia sa devina cat mai functionali si ancorati in realitatea inconjuratoare.
Din pacate, in urma crizei pandemice, multi dintre parintii copiilor intampina dificultati financiare, 6 dintre familii reprezentand cazuri sociale in momentul de fata. Deoarece pentru copii continuitatea terapiei este foarte importanta, ne dorim, cu *ajutorul vostru* , sa putem sustine aceste familii sa nu isi intrerupa orele de terapie atat de necesare.
*CE FACEM* ? În perioada de stare de urgenta.
Desfasuram sedintele online! Impreuna am conceput planul pentru desfasurarea sedintelor online, astfel inacat metoda noastra bazata mult pe functionalitate,interactiune ,situatii reale, sa se regaseasca si in aceasta structura de terapie.
Situatia data va presupune atat prezenta online a terapeutului cat si cea a parintelui.
Este si il privim ca pe un mare *avantaj* al acestei situatii, deoarece echipa ajuta parintele sa gestioneze comportamentele copilului, precum și propriile emoții și limite.
Este o noua oportunitate de dezvoltare atat pentru copii cat si pentru relatia *parinte-copil* ,si suntem siguri ca impreuna vom evolua,vom veni impreuna in intampinarea nevoilor copiilor in cele mai eficiente moduri.
Formatul presupune ca o sedinta de 2 ore sa includa urmatoarele: o ora in care terapeutul va ghida online interactiunile copil-parinte,sitting-urile,gestionarea comportamentelor si emotiilor copiilor,dar si a emotiilor parintelui. Ulterior,parintii vor filma ceea ce lucreaza cu copilul si vor trimite terapeutului, primind un feedback scris.
Echipa face plan pentru fiecare copil, in functie de nevoile parintilor si ale copilului, in mediul de acasa.
*CE DORIM* :
Multi parinti sunt intr o perioada dificila din punct de vedere financiar, sase dintre cazurile pe care le avem in terapie reprezentand situatii sociale in care parintii nu isi permit sa sustina orele de terapie online. As vrea sa *oferim* cate o *sedinta* *gratuita* pe saptamana pentru cei 6 copii si familiile acestora. Costul unei sedinte este de 140 ron. Sedinta este contorizata ca fiind 2 ore.
Pentru cei *6 copii,* ar fi necesari  840 ron pe saptamana.
Pentru *o luna* ,ar fi necesari *3360 ron* . Pentru 2 luni,ar fi necesar 6720 ron .Pentru 3 luni, ar fi 10.080 Ron.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Ioana Andreea Florea
acum 8 luni
Real life superheroes! Felicitari pentru tot ceea ce faceti
200.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 luni
50.00 lei
Bleah Silvia
acum 8 luni
Lasa un cuvant de incurajare pentru proiect
200.00 lei
alexandru dinu
acum 8 luni
Plata facuta cu SMS
10 euro
Alexandra Vasile
acum 9 luni
Felicitari pentru tot ceea ce faceti si mult curaj in continuare!
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 9 luni
200.00 lei
Teodora Nemteanu
acum 9 luni
Mult succes!!!!!!!!!!
410.00 lei
Elena Rusu
acum 9 luni
50.00 lei
Holmic Nicoleta
acum 9 luni
Mie scarba de oamenii normali ce se folosesc de aceste fiinte frati si surori intr-un Cristos.
20.00 lei
Silvia Drimba
acum 9 luni
Plata facuta cu SMS
10 euro
Gabriel Stapanu
acum 9 luni
30.00 lei