Crestem aripile sperantei

de madalina mihnevici
Adauga la favorite
8232
vizualizari
547 lei
din 45,600 lei
București, Municipiul București
Existam in viata celor care cred ca poate fi ceva mai bine pentru ei si pentru copiii lor. Nu putem salva lumea dar sigur putem salva cativa fluturi.
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

Asociatia Be a Butterfly este un ONG care a conceput un sistem adaptat nevoilor specifice persoanelor cu Sindrom Down si alte deficiente intelectuale bazat pe impletirea dintre sport, nutritie si terapie ocupationala.

Rezultatele tinerilor beneficiari ai Asociatiei, dupa numai 2 ani de activitate, sunt remarcabile, o incununare a acestora fiind selectarea a doi dintre ei pentru lotul national Special Olympics Romania ce participa la Jocurile de Vara Special Olympics Los Angeles 2015.

Asociatia Be a Butterfly are in componenta sa 8 tineri cu Sindrom Down si alte deficiente intelectuale, un nutritionist, un terapeut si doi voluntari. Una dintre cele mai importante si mai costisitoare activitati este antrenamentul de inot, sport determinant pentru mentinerea abilitatilor fizice si intelectuale ale tinerilor, pentru cresterea stimei de sine si a sentimentului apartenentei la societate. Avem in acest scop o colaborare cu Aqua Sport Bucuresti care include un pret redus al abonamentelor si un antrenor de sport adaptat.

Efortul financiar pentru antrenamente, nutritionist si terapeut se ridica la suma de 7600 lei lunar, suma pe care reusim sa o acoperim din donatii si sponsorizari pe formulare 2% pentru o perioada de numai 6 luni.

Intreruperea antrenamentelor, modificarea drastica a programului cotidian, cauzeaza de cele mai multe ori o regresie a abilitatilor si un efort suplimentar de readaptare. Acestea sunt motivele pentru care orice contributie este vitala si ne permite sa ne continuam activitatile atat de necesare pentru ca acesti tineri sa se simta integrati si valorizati.

Obiectivul nostru este strangerea sumei de 45600 lei care va fi utilizata pentru achitarea abonamentelor de inot, plata nutritionistului si a terapeutului, cu prioritate in aceasta ordine.

Abilitatile acestor tineri sunt sustinute si de familiile acestora, familii in sanul carora s-au descoperit adevarate talente la lucru manual.

Asa ca ne-am gandit sa va rasplatim generozitatea si v-am pregatit cu drag flori de toate culorile. Fiecare sponsor va primi cate o floare lucrata in atelierul nostru care sa-i aduca aminte ca viata e frumoasa si suntem recunoscatori pentru asta.

In cazul in care donatia nu este posibila, simpla apreciere a proiectului nostru si diseminarea lui ne va fi de un real folos.

Creste aripile sperantei, fii si tu un fluture alaturi de noi!

Doneaza pentru cei care sunt speciali dar egali!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

acum 8 ani
10.00 lei
acum 8 ani
10.00 lei
acum 8 ani
10.00 lei
Iuga maria
acum 8 ani
10.00 lei
Stoica iulia
acum 8 ani
10.00 lei
Komives Flaviu
acum 8 ani
10.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
62.00 lei
Alexandra Baciu
acum 8 ani
10.00 lei
raluca
acum 8 ani
10.00 lei
Rocsana
acum 8 ani
50.00 lei
acum 8 ani
Felicitari pentru munca voastra! E minunat ca aveti grija si ajutati copii sa se dezvolte
40.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
20.00 lei
Anne
acum 8 ani
220.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
10.00 lei
Zeca Georgiana
acum 9 ani
Mult succes in continuare!
20.00 lei
 • 21 /08
  2015
  3

  Pentru prima data dupa competitiile de la Los Angeles, Madalina a ajuns la antrenamente...multumim Aqua-Sport Bucuresti pentru suport si antrenorului ei pentru rabdare si dedicatie.

  Donatiile voastre sunt importante pentru ca Madalina si ceilalti tineri din Asociatia Be a Butterfly sa isi pastreze zambetul si sa se simta folositori.

  Fac parte din lumea noastra, aduc zambete in intuneric si fluturi acolo unde nu e culoare.

  Salveaza un fluture si zboara alaturi de noi !!!

    

   

    

   

 • 13 /08
  2015
  2

  Saptamana aceasta Asociatia Be a Butterfly a primit o invitatie la Cupa Iasiului.

  Una dintre probe va fi inotul, proba la care tinerii nostri vor participa alaturi de tineri din alte asociatii si scoli speciale. 

  Madalina, campioana noastra, este pregatita.

  Donati, ajutati acesti tineri sa-si poata continua antrenamentele, sa-si pastreze abilitatile.

   

 • 05 /08
  2015
  1

  Ieri, 4 august, campionii de la Los Angeles s-au intors in tara cu medaliile la gat, obositi dar cu o bucurie uriasa in ochi. 

  Familiile tinerilor cu Sindrom Down si alte deficiente intelectuale s-au lovit intreaga viata de dificultati si de ignoranta oamenilor dar acum plang de fericire...au crescut modele pentru noi toti.