Concurs "Cupa Campionilor la Sah"

de Andrada Cioteanu
Adauga la favorite
5000
vizualizari
550 lei
din 19,500 lei
București, Municipiul București
Vrem sa rasplatim micii sahisti pentru efortul lor zilnic de a se antrena la sah, organizandu-le cel mai frumos turneu de sah!
Initiator proiect
4 proiecte

 

Se stie ca sahul este un joc complex si ca necesita extrem de multa munca pentru a deveni foarte bun. Copiii nostrii fac eforturi considerabile pentru varsta lor, participand la antrenamente prelungite si facand teme acasa, de cele mai multe ori nemai apucand sa ajunga acasa dupa scoala, decat seara tarziu. Cu totii se viseaza campioni, si fac tot ce le sta in putinta pentru asta. Noi cu ce putem sa-i rasplatim?

Inca de la 4 ani, se straduie sa invete sa manuiasca cat mai bine piesele de sah, fac teme acasa, vin aproape zilnic la antrenamente dupa orele de scoala si cand pot, mai participa si la concursuri, iar unele dintre ele sunt mult prea grele pentru varsta lor. Joaca chiar si partide lungi de cate 4-5 ore, si indiferent de rezultatu, merg inainte. Se invata de mici cu infrangerea, dar invata tot o data sa nu se dea batuti, sa faca tot posibilul sa progreseze in continuare.  Acestia sunt micii sahisti ai Clubului Sportiv Universitar de Sah Bucuresti. Au rezultate notabile, unii dintre ei titluri nationale, rezultate deosebite chiar si pe plan international. Desi sunt mici, se incumeta sa joace competitii dure pentru ei, de multe ori concurand chiar si cu adulti.

 

Vrem sa-i ajutam! Vrem sa-i rasplatim asa cum merita, pentru efortul lor!

In perioada 26-27 septembrie, vrem sa organizam cel mai frumos turneu de sah la care au luat parte. La majoritatea competitiilor abia primesc o medalie si o cupa micuta, insotita de o diploma de participare.

Vrem un fond de premiere pentru acesti copii minunati, care sa le rasplateasca eforturile pe care le fac la varsta aceasta frageda.

De ce avem nevoie pentru organizarea turneului (100 de participant) :

 • 50 de seturi de sah (40 lei setul X 50= 2000 lei)
 • 50 de ceasuri digitale de sah (150x 50= 7500 lei)
 • Sala de joc (o vom obtine prin parteneriatele cu scolile sau facultatile cu care colaboram)

Si niste premii pe masura!

Concursul este destinat copiiilor cu varsta pana la 14 ani. Premierea se va face pe categorii de varsta dupa cum urmeaza:

 

 1. Categoria sub 6 ani baieti
 2. Categoria sub 6 ani fete
 3. Categoria sub 8 ani baieti
 4. Categoria sub 6 ani fete
 5. Categoria sub 10 ani baieti
 6. Categoria sub 10 ani fete
 7. Categoria sub 12 ani baieti
 8. Categoria sub 12 ani fete
 9. Categoria sub 14 ani baieti
 10. Categoria sub 14 ani fete

 

Asadar, avem de oferit la 10 categorii cate 3 premii (locurile I, II, III), in total un numar de 30 de premii.

Ne-am gandit la un fond de premiere de 10.000 de lei.

Bugetul total ar fi 19.500 ron.

Concursul poate deveni o traditie, iar seturile de sah si ceasurile achizitionate putand fi refolosite la urmatoarele editii si nu numai,  ci si la antrenamentele copiiilor. In acest mod, proiectul nostru este unul sustenabil.

 

Cine suntem noi?

 

Scoala de sah este o initiativa a Clubului Sportiv Universitar de Sah Bucuresti.

Suntem o echipa tanara de instructori certificati, cu experienta in lucrul cu copiii. Obiectivul nostru consta in promovarea sahului in randul copiiilor, cultivarea pasiunii pentru sah, dezvoltare abilitatilor in acest domeniu, organizarea de concursuri si participarea la competitii nationale si internationale.

 

 Cateva dintre proiectele noastre:

 

- Scoala performantei – cursuri intensive cu copiii selectati din grupele de initiere pentru obtinerea de rezultate competitionale

- Summer Chess Camp – tabara de vara , la poalele muntilor Bucegi, in minunata pensiune Raiul de pe Rau, ne antrenam intr-un concurs al celor mai buni invatacei, studiind despre marii campioni ai sahului

- Cupa Parintelui – concurs de sah destinat parintiilor eleviilor nostri, un concurs de distractie si relaxare pentru parintii care vor sa guste din pasiunea copiiilor lor

- Participam la campionatele nationale pentru copii si juniori, campionatele europene si mondiale, campionatul Uniunii Europene, campionatele scolare nationale, europene si mondiale

 

 Va multumim pentru sprijinul acordat acestor minunati copii!

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 6 ani
Succes in continuare!
100.00 lei
acum 6 ani
Do what you love and love what you do!
200.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 ani
50.00 lei
COSTAN ALINA
acum 6 ani
Felicitari celor de la CSU de Sah Bucuresti pentru tot ceea ce fac si pentru implicarea cu copiii !!!
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 ani
100.00 lei
 • 30 /09
  2015
  2

 • 25 /09
  2015
  1

  Va multumim tuturor pentru donatiile facute si pentru sustinere. Proiectul nostru nu poate fi realizat deoarece s-a strans doar o mica parte din suma care ne este necesara, insa dorim ca pe viitor sa facem tot posibilul sa il realizam. 

  Pentru a face un pas inainte, din suma colectata vom putea achizitiona 12 seturi complete de sah. Vom reveni cu dovezi ale achitarii integrale a celor 12 seturi. In scurt timp vom redeschide aceasta cauza. 

  Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

  Echipa CSU de SAH BUCURESTI