Centru de Demonstratii

de Alexandru Avram
Adauga la favorite
4258
vizualizari
3 lei
din 90,000 lei
Sibiu, Județul Sibiu
Cuvintele înseamnă nimic, atunci când faptele spun totul
Initiator proiect
2 proiecte

Dorinta mea "arzatoare" inca din prima zi de cand am tinut un soim pe brat, a fost sa le fac cunoscute pe aceste "regalitati" ale cerului. Prin a le face cunoscute, ma refer la un centru, un centru in care le pot ocroti, in care pot desfasura demonstratii pentru cei mari si mici, pentru a nu se mai teme de ele, pentru a le cunoste, pentru a se indragosti de ele asa cum m-am indragostit si eu.

Sunt niste pasari fara de care, padurile ar fi pline de rozatoare, parcurile pline de ciori. Desi aceste adevaruri sunt cunoscute de catre multi, multe specimene ajung sa fie braconate pentru un trofeu impaiat, sau doar omorate pentru un simplu bolnav deliciu al unor insi.

Un prim pas pe care l-am facut in a incerca de a face aceste pasari sa fie iubite, a fost bineinteles pe retelele de socializare. www.facebook.com/axelavramofficalpage

Acest lucru nu a fost de ajuns, am vrut mai mult. Asa, am inceput sa iau parte la diferite festivaluri, pentru a le prezenta mai de aproape, in raza vizuala, pentru a le arata privitorilor ce frumoase sunt si pentru a lasa publicul cu gura cascata.

Prin aceste iesiri in public am ajuns sa fim iubiti, eu cu ele, si am fost invitati la diferite scoli si gradinite pentru alte demonstratii.

Toate aceste demostratii implica mult antrenament. Antrenament care imi ofera o satisfactie enorma.

Deschiderea centrului inseamna mult pentru mine ,natura .V-a fi un centru in care le pot ocroti, in care pot desfasura demonstratii pentru toata lumea !

Tot ceea ce vreau sa realizez, necesita bani. Sume pe care, la inceput de cariera fiind nu dispun in totalitate.

Banii sunt pentru :

-materilalele necesare pentru a amenaja un sanctuar al acestor pasari maiestre cu voliere speciale , spatiul de demonstratii ,camera frigorifica pentru hrana.

Recompensa 50 lei :

 IAR CEL MAI IMPORTANT LUCRU !!! " FI OM CU ANIMALELE"

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Mazareanu Ana Maria
acum 8 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
acum 8 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Diana Gyorgy
acum 8 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
 • 25 /12
  2015
  2

   Dupa multa munca ,emotii !! Am reusitttt !!!!!!!!

 • 11 /11
  2015
  1

  Am finalizat o voliera !